Зов за помощ! | Д-р цончев.рак

Напиши отговор
  • RE: Д-р цончев.рак
    от Доц. д-р Цончев, дм | 16.07.2020 18:30

    Кой и къде се занимава с вашия случай?
  • RE: Д-р цончев.рак
    от Todorka Todorova | 16.07.2020 02:48

    Здравейте!Пиша Ви с огромна молба да ми разясните и моят проблем.Аз съм съм с токсично дифузна гуша,Базед от38г.Преди 36г имам правена операция на ляв лоб.Години наред пиех метизол,но въпреки това при най -малкия стрес излизах от ремисия.Направих сцинтиграфия и се видя ,че десния лоб е със силно увеличени размери.Аз съм на 59г и ми бе препоръчано да пия радио йод.На 7.04 2020г приех 7,5mCi131.Лекаря от нуклеарна медицина ми каза след 4 ден да започна наново метизола,но по съвет от професора който ми следеше състоянието, ми беше казано да не приемам хормон.И 3 месеца след тази процедура изследванията са ми много зле.TSH-0,015m/0,350-5,000/;FT4 25,32/9,15-23,86/;FT3 6,660/2,250-6,000/.Ужасно съм уплашена,не мога да направя и консулт с докторката ,защото е отпуска.Към когото и да се обърна всеки вдига рамене.Много Ви моля,дайте ми съвет какво да направя,защото сковаващия страх от смъртта ме убива.Всичко ми се наруши ,сън,хранене ,работа.Ще чакам с нетърпение отговора ви!Благодаря!
  • Re: Д-р цончев.рак
    от Доц. д-р Цончев, дм | 07.09.2017 21:34

    Защо пък да имате рак? Някакви оплаквания иматели?
  • Д-р цончев.рак
    от severina | 01.09.2017 16:48

    Д-р Цончев може ли да помоля да ми кажете какви кръвни изследвания да си направя за да отхвърля или да разбера дали имам рак.В семейството си загубих майка си на 35 години от рак и баща си също.както и баба ми.Много ви моля помогнете да се успокоя и живея пълноценен живот.

Напиши отговор