Зов за помощ! | Липса на партньорки и партньори

Напиши отговор
 • Re: Липса на партньорки и партньори
  от shashmagiul | 06.10.2016 09:26

  Моето мнение е, че момчето е било свидетел на престъпление, за което не е виновно. Може би се страхува, че го следят заради това, че е свидетел, драги Пулс и Макс. Темата за сюргюна ме завърна. А като ме осени възможен отговор за това, нямаше как да пропусна. Току що четох анализи из Портала, та ще пробвам малко с притчи да влея акъл. :P Мне, не съм в настроение. С реална случка, да видите вие, че понякога животът ми е като един комедийно пародиен филм. Преди около две седмици, пак оглегждайки се като партизанин, отивам да взема дъщеря си от училище, падна камък на 1 метър зад мен от небето, понеже нали се оглеждам като лалугер, някак си го усетих, че е отгоре, то и нямаше никой около мен, за да дойде странично. :P Викам си: "Е, сега и от балконите взеха да ме замерят, пустите нацисти!"... обаче в тия секунди чувам ироничното гракане на една врана "Га-га- гаааа" сякаш ми се надсмиваше мръсницата й с мръсница. :P Та...независимо как се пази човек, дори да избягва междублоковите пространства, понякога случайно и птиците се бъзикат с нас, така че.... излизай на воля.
 • Re: Липса на партньорки и партньори
  от max1 | 21.09.2016 23:20

  Е браво на теб, честито, че поне един човек ти е харесал едно нещо... :| :roll:
 • Re: Липса на партньорки и партньори
  от Georgi Kirilov | 19.09.2016 17:40

  Oтговор "max1": Изобщо не е в това проблема. Не виждаш ли, че момчето не е добре. Нищо не му се разбира, мислите му прескачат и не са свързани. Погледнах му фейсбук страницата. Сам си публикува и си коментира нещата. Нито един човек нито му е харесал нещо, нито му е коментирал поне веднъж.
  Що се отнася до харесването-има 1 човек харесал моя публикация в профила и то такава точно за моето минало
 • Re: Липса на партньорки и партньори
  от pulscho | 13.09.2016 00:26

  Напротив, ти не виждаш това, което аз виждам. Касаят го буквално и трите точки.. за съжаление е точният пример в постът ми. Единствено редът на обстоятелствата е различен, но общо взето ако не е по врат, то е по шия. Но си признавам, че ако го бях проверил по-рано, нямаше да напиша горното, защото освен да го до-сломи и до-съсипе - друго няма какво да се случи. Желая му да си строши компа, да започне да ходи по улицата и никога да не мисли за толкова сложни неща, като бг-оправия :|
 • Re: Липса на партньорки и партньори
  от max1 | 12.09.2016 23:23

  Изобщо не е в това проблема. Не виждаш ли, че момчето не е добре. Нищо не му се разбира, мислите му прескачат и не са свързани. Погледнах му фейсбук страницата. Сам си публикува и си коментира нещата. Нито един човек нито му е харесал нещо, нито му е коментирал поне веднъж.
 • Re: Липса на партньорки и партньори
  от pulscho | 12.09.2016 16:33

  Това е така, защото ви асоциализираха, измислиха ви компютри, таблети, мобилни простотии. Дадоха ви възможност да ши..те най-яките каки в нета, да се пъчите или да плачете, да споделяте всичкото си АЗ, и по този начин ставате жертва на една виртуална простотия, матрица на заблудата. Ето виж, дори не си пропуснал да напишеш фейса си, ника си, та чак и старият си ник (за всеки случай), е как очакваш да имаш офлайн контакти и въобще живот, живот в който да гледаш човека срещу теб в очите, да почустваш той какво чуства, да усетиш реалността такава каквато е в действителност, а не да изразяваш емоциите и чувствата си чрез имотикони и да съдиш хората по никове им и стила на писане. Другият не маловажен фактор за социалното ни падение е съвременната дива комерсиалност в която няма как да бъдеш близък с хищника, който те дебне да те е.не, защото си част от хранителната верига, а не част от нормалното общество на няколко заблудени идеалисти. Другият фактор чисто и просто се казва БГ, където основна цел е да мислиш за препитанието си, да хидиш с ниско наведена глава, да си трайкаш.. за да оцелееш. Разделяй пасмината и след това ще я владееш! Е хайде някой да ми каже как в такава среда е възможно да си позитивно социален??!
 • Липса на партньорки и партньори
  от Georgi Kirilov | 12.09.2016 12:37

  1.Скоро ставам на 30г.Никога не съм имал приятелка, никога не съм правил любов с момиче, никога не съм правил секс с момиче. 2.никога не съм бил достатъчно полезен или интересен някому, че да мога за всичко да обменям идеи з а решения на проблемите ми, това се получи така, защото винаги се налагаше презумпцията ми за невинност или елементарни права като това да има чин на който да седя и пиша в час в училище(до2007г.)или да преминавам през ул.на квартала ми без рискове за живота ми (от септември 2010г.).като допълнение само през 1995г.съм излизал с цел разходки със съседи момчета, в бившия ми квъртал, където живях до 2014г. И много хора не познавам. 3.След проучвания мои по история на съдебната ни система-се оказа, че колкото хора в даден квартал или общински р-н подкрепят или биха подкрепили някого и биха разбрали, че има нужад от някаква подкрепа-толкова е по-малък риска държават да го набеди в неизвършено от него престъпление.

Напиши отговор