ДРУГИ заболявания | Кръвни изследвания

Напиши отговор
  • RE: Кръвни изследвания
    от д-р Ралица Правова | 23.09.2022 14:06

    Боедувала ли е скоро от някаква бактериална инфекция и храни ли се с повече желязо-съдържащи храни?
  • Кръвни изследвания
    от Тодорова | 22.09.2022 08:40

    Здравейте, пуснах кръв и урина на дъщеря ми, която е на 8 години. Има някои понижени и завишени стойности. Може ли малко помощ, какво значат? MCV - Резултат 74.30 - Референтна област 80 - 96 MCH - Резултат 23.80 - Референтна област 28 - 33 EO - Резултат 0.38 - Референтна област 0.04 - 0.36 NEUT % - Резултат 43.70 - Референтна област 50 - 73 Благодаря предварително за отговора!

Напиши отговор