Бели дробове и плевра. Пневмония | Резултат от скенер на бял дроб

Напиши отговор
  • RE: Резултат от скенер на бял дроб
    от Доц. д-р Цончев, дм | 25.11.2020 20:58

Имали сте начални изменения по типа на интерстициалната пневмония типична за ковид инфекцията но ако към момента сте добре това нещо е преодоляно и нещата не са се задълбочили. Според мен си продължете антибиотика докато го свършите и след това се консултирайте с личния лекар ако прецени да продължи нещо или да го спре.
    от Станков | 25.11.2020 18:24

Да допълня пушач съм
    от Станков | 22.11.2020 10:49

Писали сте ми че нещата при мен са горе доло добре , ако нямам влошаване , за момента съм добре не съм вдигал температура, само ако може да ми кажете какво точно означава резултата и дали е правилно да пия Сумамед и дали трябва друго да пия. Защото не ми обясниха нищо казаха че най вероятно съм прекарал Ковид.
    от Доц. д-р Цончев, дм | 21.11.2020 21:33

На това отговорип на друго място.
  • Резултат от скенер на бял дроб
    от Станков | 17.11.2020 13:53

Днес ми направиха скенер на бял дроб и ми бе предписан Сумамед 6 дни по 1 на ден. Резултата от скенера е : КТ на белите дробове и медиастинум Двустранно в основите се виждат единични фиброзни повлекла. В ляв горен белодробен дял единична зона тип матово стъкло , малка по размери. Медиастинум свободен от патологични лезии. Една седмица нямах мирис и гърлото беше леко зачервено с малко налепи и пих Аугментин 1000 мг. Моля за вашето мнение.

Напиши отговор