Все още се стремят към уважение, което получават мъжете за същото
В момента е 28.03.2023 05:43
Бели дробове и плевра. Пневмония | Бели Дробове
Напиши отговор
-
-
RE: Бели Дробове
от Доц. д-р Цончев, дм | 25.11.2020 21:02
Според мен всичко е наред, не се безпокойте. -
от Георги | 22.11.2020 00:21
Ами личната доктора ме прегледа и каза да спра приема на таваник. Иначе ми направиха втора рентгенова снимка 11 дни след първата, като доктора каза че белите дробове са добре. Заключението беше: Двете белодробни половини се просветяват нормално без възпалителни процеси Кд синуси свободни сърдечна сянка в норма (Нещо подобно листа със заключението не ми е подръка). Също така ми направиха и кръвна картина, при която MCV е 81 при долна граница 82 и aPTT е 35 секунди при горна граница 32 секунди. -
от Георги | 22.11.2020 00:20
Ами личната доктора ме прегледа и каза да спра приема на таваник. Иначе ми направиха втора рентгенова снимка 11 дни след първата, като доктора каза че белите дробове са добре. Заключението беше: Двете белодробни половини се просветяват нормално без възпалителни процеси Кд синуси свободни сърдечна сянка в норма (Нещо подобно листа със заключението не ми е подръка). Също така ми направиха и кръвна картина, при която MCV е 81 при долна граница 82 и aPTT е 35 секунди при горна граница 32 секунди. -
от Доц. д-р Цончев, дм | 21.11.2020 21:37
кЪМ ДНЕШНА ДАТА КАК СТЕ? Малко са ме ангажирали по болниците та чак сега успявам да ви отговоря..... -
от Георги | 15.11.2020 20:45
Извинявам се забравих да добавя, че 7 дена пих азакс и авирон рапид, като рентгеновата снимка беше на 7мия ден от азакса, при което след това ми беше сменен с таваник, който пия вече 6 дни -
от Георги | 15.11.2020 20:38
На 20 години съм, 11 години сериозно съм тренирал футбол, непушач. -
от Георги | 15.11.2020 20:36
След рентгена веднага си направих ПСР, който беше положителен, както и предполагах. 4 дена след рентгена си направих кръвна картина, която докторката каза че е много добре, освен някакви данни за супер минимална инфекция, които били толкова неубедителни, че се съмняваше дали изобщо има инфекция. От рентгена минаха 7 дни, през които не съм се влошил. Всеки един момент очаквам да се влоша и не знам какво да правя. След рентгена виках бърза помощ няколко пъти, които след направен преглед ми казваха че съм здрав. Въпроса ми докторе е как да действам оттук насетне към какво бихте ме насочили . Благодаря предварително и се извинявам за дългото обяснение, просто съм страшно притеснен -
от Георги | 15.11.2020 20:22
Преди 15 дни вдигнах леко температура и имах кашлица втрисане и главоболие, което се засилваше при движение на очите. Така бях около 2 дни след което повечето симптоми започнаха да отшумяват. Единия ден имах много силно нощно потене, при температура 36.5. Следващите дни имах лека кашлица и по различно време на дена качвах температура до около 37, 37 и малко, след което или пиех парацетамакс или тя сама падаше. Езикът ми се обложи.Оттук започна моя кошмар. Точно седмица след симптомите си направих рентген, а ето и заключението: Данни за дребнопетнисти иивицести и интерстециални засенчвания в лява белодробна основа и средно белодробно поле с възпалителен характер. Кд синуси свободни. CCC - в норма. (Пневмония). -
-
Бели Дробове
от Георги | 15.11.2020 12:31
Здравейте, Докторе. Нов съм във форума дали е удобно да ви питам за мнение върху вече поставена диагноза и еввнтуално някакви съвети. Благодаря предварително!
Напиши отговор