Бели дробове и плевра. Пневмония | Може ли да имам рак на белите дробове-моля за съвет

Напиши отговор
  • RE: Може ли да имам рак на белите дробове-моля за съвет
    от д-р Ралица Правова | 03.10.2023 21:54

Минете през личния лекар, като е добре да се направи ЕКГ и да се пусне и една рентгенова снимка
    от Мима | 02.10.2023 23:39

Здравейте!Аз съм на 34 години пушач съм от 10 години.Преди 5/6 дни неможех да си поема въздух от болка в гардите и сега трудно преглащам болката намаля малко в гардите но си я има !Също ме боли от зат гърбът не кашлям за сега нямам температура!Но мее страх да нее най страшното
    от д-р Димитров | 13.09.2021 17:36

Това е заради инфекцията.
  • -моля за съвет
    от Ляна Си | 07.09.2021 18:21

Здравейте. С Ковид съм и имам бронхит с перибронхитни промени в ляво базално. 21 г. Пушач.Много ли е сериозно това и какво точно означава? Пия антибиотик Левокс от вчера. Благодаря !
    от Еманоела Драгомирова | 28.06.2020 00:18

Благодря Ви много :))))
    от Доц. д-р Цончев, дм | 27.06.2020 20:04

Нямате рак, спокойно. Възможно е да имате хроничен фарингит, и вероятно хроничен бронхит, което за пушачи е нещо нормално. Той отзвучава бавно, като след спиране на цигарите принципно храчките се увеличават за известно време докато се очисти белия дроб.
    от Еманоела Драгомирова | 25.06.2020 17:53

Маникюристка съм,работя с прахоуловител и маска през цялото време ,но все пак и това да кажа. Наскоро родих,нямах изменения в кръвната картина. Много ме е страх да не би да е нещо лошо........ Не мога да спя от мисли...
    от Еманоела Драгомирова | 25.06.2020 17:48

Забравих да добавя,че имам и лош дъх.
    от Еманоела Драгомирова | 25.06.2020 17:47

Здравейте,на 30 години съм,бивша пушачка със стаж около 9 години,от 6 не пуша. Докато пушех боледувах много често,кашлях по месец,докато успея да се възстановя. След последното тежко боледуване имах и задух и бодежи в гърдите, реших да откажа цигарите,това беше преди 6 години. На ренген излезе перибронхит,но личния ми каза че това е нормално при пушач. След спиране на цигарите се подобри общото ми състояние,имах хрипове,който отшумяха. Сега почти не боледувам и може би за 6 години съм кашляша веднъж за седмица. Мъчат ме обаче постоянни храчки,откакто спрях да пуша,имат жълто зелен цвят,засилват се след храна и напитки. Усещам ги в носоглътката сякъш,не кашлям. Сутин усещам леко неразположение ,като тежест в гърба,имам сколиза,също така и хроничен фарингит. Много ме притесняват тези храчки,дали е възможно да с симптом на рак на бял дроб?
  • Re: Може ли да имам рак на белите дробове-моля за съвет
    от Доц. д-р Цончев, дм | 29.12.2014 17:34

На колко години сте?
  • Re: Може ли да имам рак на белите дробове-моля за съвет
    от Vasil | 24.12.2014 21:13

Аз, имам кашлица, храчки, болки в рлявото рамо, понякога при ставане ми пречернява и ми се върти свят, мисля че съм о отслабнал,(по принцип съм слаб ама сега ми се струва че съм още по отслабнал), като си играя с кучето или изкачвам стълби по-бързо се изморявам повече което не ми харесва! Пушач съм от 8 годишен :/ та въпроса ми е има ли някаква вероятност да имам рак?!?!

Напиши отговор