Инфекциозни болести и паразити. Хепатит | HIV

Напиши отговор
  • Re: HIV
    от д-р Ралица Правова | 13.09.2018 08:40

    Ако реално са били пръски кръв и то засъхнали - имайки предвид вероятността да са на заразен с ХИВ и вирусът да е останал жизнеспособен-практически вероятност да сте се заразили няма. Освен това за осъществяване на заразяване трябват определен брой вирусни копия.
  • Re: HIV
    от johnybg | 12.09.2018 17:42

    Здравейте, при взимане на кръв за изследване в лаборатория, по масата на която се слагат иглите и памука имаше точки сякаш засъхнала кръв. Каква е вероятността за зараза с ХИВ при вземане на кръв,тъй като памука , който ми сложиха след бодването с иглата беше поставен върху тези точки кръв.
  • Re: HIV
    от lewskar | 03.09.2018 17:25

    МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ИЗПРАТИХ НЯКОЛКО ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ НО РЕЦЕПТИЕНТИТЕ НЕ МИ ОТГОВАРЯТ МОЖЕЛИ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И ДА МИ ОТГОВОРИТЕ БЛАГИДАРЯ НА Д-Р Р.ИВАНОВА ТЯ МИ ОТГОВОРИ НО ИМАМ ОЩЕ ПИТАНИЯ ПОЗДРАВИ
  • Re: HIV
    от Dakata | 24.08.2018 21:49

    Oтговор BumerM52_power post_id=244088 time=1534190957 user_id=80211: Я някои компетентен да отговори: Понеже една курва ми духа и то с капут ,но след това около седмица или 10-тина дни имах една червена пъпка на главичката ,но след това изчезна и ако е да речем няква венерическа болест и ако си направя тест да хив може ли да даде фалшив положителен тест ако имам неизлекувана срамна болест ?
    Ще отговори ли някой бе ?
  • Re: HIV
    от д-р Ралица Правова | 19.08.2018 18:44

    Не сте заразен. А за Сарком на Капоши, дори и да бяхте-е твърде ранна проява. Може да бъдете спокоен, не е ХИВ. Ако можете прикачете снимка на възела
  • Re: HIV
    от kkkk | 19.08.2018 15:22

    Не издържам вече. На ключицата на едното рамо ми се появи някакво лилаво-кафяво петно. Малко по-малко е от грахово зърно. Възможно ли е да е Сарком на Капоши? Попринцип имах рисков контакт, който се състоеше в това, че пипнах бельото на човек, ковто беше мокро, а моята ръка беше напукана. Всичко това се случи преди година и почти осем месеца. След това си правих бърз тест на осми месец - отрицателен. Втори тест с кръв от вената в частна лаборатория - пак отрицателен. Обаче това петно, което ми се появи сега много ме притеснява какво е. Възможно ли е Сарком на Капоши да се прояви година и почти осем месеца след евентуална инфекция? И ако съм се заразил как е възможно след два теста направени след толко време да не ми полаже, че ми има нещо? Пък да не говорим, че и жената в КАБКИС ми каза, че по този начин не мога да се заразя с докосване по мокро бельо за части от секундата. Просто се побърквам вече. От както е станало това не спирам да мисля. Нито съм правил секс, нито нищо, просто докосване за части от секундата. И тези отрицателни резултати, на осми месец, и на година и един месец. Не знам.вече какво да правя.
  • Re: HIV
    от Dakata | 13.08.2018 23:09

    Я някои компетентен да отговори: Понеже една курва ми духа и то с капут ,но след това около седмица или 10-тина дни имах една червена пъпка на главичката ,но след това изчезна и ако е да речем няква венерическа болест и ако си направя тест да хив може ли да даде фалшив положителен тест ако имам неизлекувана срамна болест ?
  • Re: HIV
    от Dakata | 21.07.2018 09:10

    Oтговор BumerM52_power post_id=243489 time=1531999246 user_id=80211: [quote="Forum admin" post_id=243464 time=1531933737 user_id=14098] Много се радвам! Значи намерихте отговор на въпроса си, написан във форума ни още преди три години от наш приятел, какъвто е Мери. Ще Ви помоля да се държите културно и да не нападате повече потребители, както нападате shape2000! Сигурен съм, че той желае единствено да Ви успокои и окуражи. Бъдете здрав!
    Аз питах в медхелп една подробност само която ме притеснява малко. А тя е ,че ми дращеше пениса по кожата с зъби 4-5 пъти.. И там хората ми казаха ,че и двамата трябва да имаме кървящи рани да има допир на кръв с кръв за да има риск и ,че дори и да имам ожулване това пак не е риск. Нали е така ? [/quote] Кажете ми де.
  • Re: HIV
    от kkkk | 19.07.2018 23:33

    Oтговор BumerM52_power post_id=243463 time=1531925180 user_id=80211: Къв 1 къв 2% бе олигофрен смотан .. ето серопозитивна запозната жена с предаването на хив какво е писала образовай се малко лумпен. Link - при директен контакт на кръв с кръв. Незащитен (без презерватив) орален секс БЕЗ попадане на еякулат в устата. Тук е нужно да вметна че за мъжа на когото правят орален секс риск няма.
    Ами много лесно. При мен дори секс нямаше, нито свирки. Просто докосване на влажно бельо с ръка и мога да те уверя, че дори хора от КАБКИС ми казваха, че моя случай нямало опасност. Да, правя си изследвания година след това, показва отрицателен резултат ама на мен нещо ми има със сигурност. Излизат ми постоянно някви пъпки около устните, единния нокът на крака ми потъмня и се одебели, постоянно имам някакво обриви по главата. Всичко това говори за ХИВ, а реално секс аз не правих. Просто трябва да събера смелост и да отида за последен път на тест и дано този път ми покаже истината. Но не мога да разбера как тест направен на една година не ми показа, чщче имам ХИВ, а имам всички предпоставки. Някой знае ли за друг такъв случай в света, който след тест направен на година и един месец дори, да не е показал реален резултат?
  • Re: HIV
    от Dakata | 19.07.2018 14:20

    Oтговор "Forum admin" post_id=243464 time=1531933737 user_id=14098: Много се радвам! Значи намерихте отговор на въпроса си, написан във форума ни още преди три години от наш приятел, какъвто е Мери. Ще Ви помоля да се държите културно и да не нападате повече потребители, както нападате shape2000! Сигурен съм, че той желае единствено да Ви успокои и окуражи. Бъдете здрав!
    Аз питах в медхелп една подробност само която ме притеснява малко. А тя е ,че ми дращеше пениса по кожата с зъби 4-5 пъти.. И там хората ми казаха ,че и двамата трябва да имаме кървящи рани да има допир на кръв с кръв за да има риск и ,че дори и да имам ожулване това пак не е риск. Нали е така ?
  • Re: HIV
    от jerrymaguire | 18.07.2018 20:08

    Много се радвам! Значи намерихте отговор на въпроса си, написан във форума ни още преди три години от наш приятел, какъвто е Мери. Ще Ви помоля да се държите културно и да не нападате повече потребители, както нападате shape2000! Сигурен съм, че той желае единствено да Ви успокои и окуражи. Бъдете здрав!
  • Re: HIV
    от Dakata | 18.07.2018 17:46

    Къв 1 къв 2% бе олигофрен смотан .. ето серопозитивна запозната жена с предаването на хив какво е писала образовай се малко лумпен. Link - при директен контакт на кръв с кръв. Незащитен (без презерватив) орален секс БЕЗ попадане на еякулат в устата. Тук е нужно да вметна че за мъжа на когото правят орален секс риск няма.
  • Re: HIV
    от kkkk | 17.07.2018 17:29

    BumerM52_power, ти държиш да ти кажат, че няма риск на 100%. Ами няма как да ти го кажат. Винаги има 1%. Сега остава да следиш дали ще имаш симпотмите, които се появяват между 10 и 14 ден. Ако ги няма, значи почти е сигурно, че ти няма нищо. Доколкото съм чувал малко са хората, при които не са се проявявали. След това изчакай до третия месец и си направи тест. Може и по-рано, но на третият месец резултатът ти е на 101% достоверен. Но е глупаво да задаваш някакъв въпрос и да очакваш някакъв конкретен отговор и като не получиш отговора, който си очаквал да държиш тон. Разбирам те наплъно, притеснен си, но така не си помагаш. Моят съвет е да се успокоиш и да отидеш на тест. Там отговорът е най-сигурен. Успех ти желая и дано резултатът е отрицателен.
  • Re: HIV
    от Dakata | 16.07.2018 07:49

    Oтговор BumerM52_power post_id=243199 time=1531201381 user_id=80211: [quote="Forum admin" post_id=243193 time=1531173908 user_id=14098] Важен е вирусния товар. За това и Ви писах за реален риск само ако са налице кървящите рани. За да се успокоите и спрете да го мислите можете да се консултирате и със специалисти по ХИВ от вирусологията на бул. Столетов в столицата или просто си направете тест.
    Аз не го мисля ,а ви питах кога има риск. Питал съм и в медхелп и там казват ,че трябва и двамата да имамр кървящи рани за да има риск. След случката като се прибрах вкъщи и не съм забелязал кръв по пениса си или по гащите си засъхнала кръв смятам ,че няма проблем нали така ? [/?????!??
  • Re: HIV
    от molqvipomognete | 11.07.2018 11:10

    Oтговор "д-р Р. Иванова" post_id=243251 time=1531294430 user_id=24381: [quote=molqvipomognete post_id=243221 time=1531230123 user_id=84543] Здравейте, някой знае ли къде е Мери и дали е добре? Имам нужда от помощ, някой ще отговори ли на въпроса ми по горе?
    По даденото описание на ситуацията - не виждам риск да сте се заразили. Но за налепите и обрива на пениса е удачно да Ви види специалист. Имате ли възможност да качите снимки на налепите на устната кухина и червената точка на пениса? [/quote] Здравейте Докторе, направих нова тема и съм качил снимки, много ви моля да я видите.
  • Re: HIV
    от д-р Ралица Правова | 11.07.2018 10:33

    Oтговор molqvipomognete post_id=243221 time=1531230123 user_id=84543: Здравейте, някой знае ли къде е Мери и дали е добре? Имам нужда от помощ, някой ще отговори ли на въпроса ми по горе?
    По даденото описание на ситуацията - не виждам риск да сте се заразили. Но за налепите и обрива на пениса е удачно да Ви види специалист. Имате ли възможност да качите снимки на налепите на устната кухина и червената точка на пениса?
  • Re: HIV
    от molqvipomognete | 10.07.2018 16:42

    Здравейте, някой знае ли къде е Мери и дали е добре? Имам нужда от помощ, някой ще отговори ли на въпроса ми по горе?
  • Re: HIV
    от Dakata | 10.07.2018 08:43

    Oтговор "Forum admin" post_id=243193 time=1531173908 user_id=14098: Важен е вирусния товар. За това и Ви писах за реален риск само ако са налице кървящите рани. За да се успокоите и спрете да го мислите можете да се консултирате и със специалисти по ХИВ от вирусологията на бул. Столетов в столицата или просто си направете тест.
    Аз не го мисля ,а ви питах кога има риск. Питал съм и в медхелп и там казват ,че трябва и двамата да имамр кървящи рани за да има риск. След случката като се прибрах вкъщи и не съм забелязал кръв по пениса си или по гащите си засъхнала кръв смятам ,че няма проблем нали така ?
  • Re: HIV
    от jerrymaguire | 10.07.2018 01:05

    Важен е вирусния товар. За това и Ви писах за реален риск само ако са налице кървящите рани. За да се успокоите и спрете да го мислите можете да се консултирате и със специалисти по ХИВ от вирусологията на бул. Столетов в столицата или просто си направете тест.
  • Re: HIV
    от Dakata | 09.07.2018 21:51

    Oтговор "Forum admin" post_id=243119 time=1531072269 user_id=14098: Вероятно рискът е минимален. Едва ли има обективна статистика има или няма риск. Знаете какъв е инкубационния период на вируса, така че си направете тест за да сте спокоен. И ако имате възможност не превете необезопасен секс, независимо дали с мъж или жена. Риск винаги има. Дръжте ни в течение.
    Е ама тук много си противоречите.. На ЛС ми казахте ,че риска е изключително минимален само ако правещия е имал кървяща рана и аз ако съм имал кървяща рана само тогава е риск. А нали примерно като ми го е тръкнал няколко пъти с зъби и не съм забелязал кръв да имам щото ако имах след акта съм щял да забележа няква засъхнала част от кръв нали и като не съм забелязал кървяща рана няма риск ?
  • Re: HIV
    от molqvipomognete | 09.07.2018 15:23

    Моля доктор Цончев да изкаже мнение.
  • Re: HIV
    от molqvipomognete | 09.07.2018 15:22

    Здравейте, вече пуснах тема, но виждам, че тази е много по уживена и ще задам въпросите, които ме тревожат тук. На 03.07 имах контакт с проститутка, всичко беше с кондом, но преди да го поставим тя го сложи в устата си, мисля че не го лапна целия, но до колкото прочетох това не носи опастност. В началото започнах да чета за симптоми и психясах още часове след акта ми се появи много лека температура, която ту се появява, ту изчезва и имах само веднъж преди 2 дена разтройство, което съм почти сигурен, че е от храната. ЗА СЕГА съм имал само тези симптоми, като разтройството изчезна ЗА СЕГА, а за температурата направо не мога да разбера, понеже вече сигурно и си внушавам. ЗА СЕГА други симптоми нямам, но забелязам някои неща, от които направо пак ве обвзе параноята. Излезе ми някаква червена точица на главичката на пениса и някакви налепи по най-вътрешната част на езика, но за тях не съм сигурен дали са от преди или вследствие от акта. Моля ви; помогнете ми, защото ще полудея, какви са тези налепи и тази точица, опасни ли са. Искам да добавя, че всичко беше с презерватив, което да дадена степен ме успокоява, но тези другите работи ме стряскат сериозно.
  • Re: HIV
    от jerrymaguire | 08.07.2018 20:51

    Вероятно рискът е минимален. Едва ли има обективна статистика има или няма риск. Знаете какъв е инкубационния период на вируса, така че си направете тест за да сте спокоен. И ако имате възможност не превете необезопасен секс, независимо дали с мъж или жена. Риск винаги има. Дръжте ни в течение.
  • Re: HIV
    от Dakata | 08.07.2018 17:08

    Oтговор "Forum admin" post_id=243111 time=1531053063 user_id=14098: Последният тест кога го направихте? Колко време след фелациото?
    Никъв тест не съм правил ,а ви питам дали има риск ?
  • Re: HIV
    от jerrymaguire | 08.07.2018 15:31

    Последният тест кога го направихте? Колко време след фелациото?
  • Re: HIV
    от Dakata | 08.07.2018 12:48

    Oтговор "Forum admin" post_id=243081 time=1530979374 user_id=14098: Можете да сте спокойни, тестът е достоверен и доказва негативния резултат.
    Здравейте. Да ви попитам какъв е риска за хив от получаване на фелацио ? До колкото знам правещия фелациото дори с кръв в устата няма риск защото хив не може да премине през здрава кожа слюнката го неутрализира също и вируса умира след 40-60сек. в атмосфера, така ли е ? Мен ме притеснява това ,че правещата ми фелацио на мен си използва и зъбите в края на фелациото и четох и в медхелп мнения ,че няма риск освен в наличието на кървяща рана на пениса. А и нали ако съм имал кървяща рана е щяло да си проличи, защото аз не съм забелязал да имам. ???
  • Re: HIV
    от jerrymaguire | 07.07.2018 19:02

    Можете да сте спокойни, тестът е достоверен и доказва негативния резултат.
  • Re: HIV
    от kkkk | 07.07.2018 18:24

    Бърз тест на седми месец - отрицателен, и с кръв от вената направен на една година - пак отрицателен, мога ли да ги имам за 100% достоверни? В моя случай дори нямаше секс, просто докосване на бельото на партньора, което боше леко мокро, а моята ръка беше напукана. Притеснява ме фактът, че малко след това ме заболя гърлото. Вече година и половина по-късно ми излезна гъбичка на единия пръст на единия крак. Възможно ли е тестът направен на година след случката, да не ми покаже верен резултат?
  • Re: HIV
    от д-р Ралица Правова | 17.06.2018 09:55

    Oтговор Anonimosnomsi post_id=242485 time=1529095999 user_id=83652: Здравейте!Искам да попитам при профилактичните изследвания които ти правят на работа когато ти взимат кръв излизали дали имаш хив,или е отделен теста за хив?
    Тестовете са инфекция с ХИВ не са включени в основния набор изследвания - при пълна кръвна картина и урина.
  • Re: HIV
    от Ivan | 16.06.2018 12:39

    Oтговор Minchoo post_id=242487 time=1529120701 user_id=80914: Здравей попринцип никога не сами правили профилактичен преглед от работното място... Но теста за хив е отделен тест. Не ви ли дадоха резултатите да видим дали го има?
    Не са ми правили още изследвания...Исках само да знам дали при такива изследвания откриват хив инфекция
  • Re: HIV
    от Dakata | 16.06.2018 11:06

    Явно ти не си и чел литературата на Мери.. Казва ,че трябва да има допир на кръв с кръв да стане нещо... От повърхностни некървящи рани не става.
  • Re: HIV
    от Минко | 16.06.2018 06:45

    Здравей попринцип никога не сами правили профилактичен преглед от работното място... Но теста за хив е отделен тест. Не ви ли дадоха резултатите да видим дали го има?
  • Re: HIV
    от Ivan | 15.06.2018 23:53

    Здравейте!Искам да попитам при профилактичните изследвания които ти правят на работа когато ти взимат кръв излизали дали имаш хив,или е отделен теста за хив?
  • Re: HIV
    от Минко | 15.06.2018 11:40

    Oтговор BumerM52_power post_id=242463 time=1529005845 user_id=80211: Чел съм един журнал на медицинска сестра в медхелп и вика ,че повърхностни НЕКЪРВЯЩИ рани не допускат хив до кръвоносната с-ма. Трябва да има контакт кръв с кръв за да се получи.
    Точно така. Преди 5 месеца правих секс със проститутка със презерватив, но я бръкнах с пръсти ( на които имах много повърхностни ранички и то от същия ден). Та след това се разболях. Имах така да се каже всички симптоми. Свързах се с доста хора( лекари, хив позитивни, лаборанти) правих доста изследвания и то доста( някъде към и може малко над 20 то било антиген/антитяло то било 3то поколение само антитяло) докато не стана 3ти месец и осъзнах че трябва да се успокоя след отрицателен резултат. Така и направих повторих отново теста след 4 месеца и половина... Незнам проститутката дали е била позитивна но от всичко писано до тук искам да кажа, че от повърхностни ранички при протикване с пръст ИНФЕКЦИЯ НЕ МОЖЕ. По данни на света няма така инфектирал се човек. Но виж при свирката не се гледат ранички дали има или няма, ако си чел от литературата на Мери трябва да знаеш, че така инфектиране може дори и от една свирка без презерватив! Не искам да те плаша но мисленето ти е в такава насока “на теб да ти отърва” с търсенето на ранички... Просто иди на тест на 45ти ден и за успокоение повтори на 3ти месец. Не звучи хич лесно знам.
  • Re: HIV
    от Dakata | 14.06.2018 22:50

    Чел съм един журнал на медицинска сестра в медхелп и вика ,че повърхностни НЕКЪРВЯЩИ рани не допускат хив до кръвоносната с-ма. Трябва да има контакт кръв с кръв за да се получи.
  • Re: HIV
    от д-р Ралица Правова | 14.06.2018 21:57

    Значение имат не само големите видими рани, но и малките нарушения на кожата, които могат да се се забележат. При ХИВ е необходимо и по-голямо количество вирусни частици, в сравнение например с хепатит В. Смятам, че във Вашия случай вероятността да сте се заразил клони към 0%.
  • Re: HIV
    от Dakata | 13.06.2018 12:13

    Oтговор "д-р Р. Иванова" post_id=242409 time=1528822781 user_id=24381: Идеята е не само рани, а микротравми на кожата или лигавицата, които може да бъдат трудно забележими с просто око, но достатъчни да позволяват преминаване на вирусните частици през тях и проникването им в кръвообращението. Според проучвания процентът е твърде малък, особено в сравнение с анален или вагинален секс, където той е около 70% за жени и по-нисък при мъжете. До момента не съм откривала източник за процентна вероятност при орален секс.
    Четох мнение на Мери ,че трябва на правещата свирката да й е разбита устата и да ми е ухапала члена до кръв. Така ,че нали като не съм забелязал кървяща рана нямам проблем ?
  • Re: HIV
    от д-р Ралица Правова | 12.06.2018 19:59

    Идеята е не само рани, а микротравми на кожата или лигавицата, които може да бъдат трудно забележими с просто око, но достатъчни да позволяват преминаване на вирусните частици през тях и проникването им в кръвообращението. Според проучвания процентът е твърде малък, особено в сравнение с анален или вагинален секс, където той е около 70% за жени и по-нисък при мъжете. До момента не съм откривала източник за процентна вероятност при орален секс.
  • Re: HIV
    от Dakata | 12.06.2018 19:06

    Здравейте. Да ви попитам какъв е риска за хив от получаване на фелацио ? До колкото знам правещия фелациото дори с кръв в устата няма риск защото хив не може да премине през здрава кожа слюнката го неутрализира също и вируса умира след 40-60сек. в атмосфера, така ли е ? Мен ме притеснява това ,че правещата ми фелацио на мен си използва и зъбите в края на фелациото и четох и в медхелп мнения ,че няма риск освен в наличието на кървяща рана на пениса. А и нали ако съм имал кървяща рана е щяло да си проличи, защото аз не съм забелязал да имам.
  • Re: HIV
    от д-р Ралица Правова | 03.06.2018 20:07

    Вероятността да се заразите с хепатит В е много по-голяма, тъй като вирусът е значително по-издръжлив и много малка доза от него е достатъчна, за да доведе до развитие на инфекция. От значение е да изберете студио с игли за еднократна употреба, за да сте абсолютно сигурен, че рискът от евентуално заразяване, поради недобра стерилизация и дезинфекция, е сведен до 0%. По отношение на антигенът - той се позитивира веднага, ако е налично инфектиране, а за антителата се изисква време (т. нар. "прозоречен период").
  • Re: HIV
    от totko | 02.06.2018 21:16

    та питането ми е все пак - мога ли да се заразя от татуировка, примерно - нестерилна игла?
  • Re: HIV
    от totko | 02.06.2018 00:07

    сега , понеже паниката ми мина и си изпих успокоителните, искам да напиша нещо, което се надявам на някого да послужи за успокоение, а и за радост. В горния пост съм написал,че ми взимаха кръв венозно, и понеже се бях спекъл като повечето хора тук, исках да е максимално бързо, за да не откача тотално. Пояснение - няма значение по кое време на денонощието ви взимат кръв за тест - това е вирус, и няма значение дали сте гладни, яли, пили кафе и т.н. Както се информирах - ми е бил направен тест четвърто поколение, както го наричат - не знам елиза ли е , или как се казва - на бланката ми пише - Anti HIV 1/2, Ab, p24. тоест това е изследване както за антитела (Ab), така и за антиген ( p24). Доколкото знам го влачат теста 2-3 дни, при мен беше за час и 40 минути. пак казвам - венозно, за най-сигурно. направиха ми го в 20.20 минути снощи. това бяха най-дългите ми часове в живота. не знам колко кг съм свалил, но днес от напрежение, спек и препушване почти не съм ял. да поясня - правя секс само с един партньор, един татус ме притесняваше. Днес обаче продължи спека ми, докато намеря цялото инфо което ми е нужно за да се успокоя. какво разбрах днес също - Въпросния тест ( комбо) според повечето експерти от СЗО дава резултат след 28 ден от инфекцията ( 4 седмици) и може да се има за точен. Във САЩ, Канада и други страни, поради консервативните им здравни системи ( за добро или лошо) както се изразяват те, е прието изследването да се прави 3 месеца (90 дни) след 'случката'. Самите лекари там казват същото - цитат'- всички знаем, колко време му трябва на теста , за да е адекватен, просто ни е такава системата - консервативна'. Аз го направих моя на 55 ден ( 8 седмици) и лаборантките ми казаха, че е напълно достатъчно,като време. Сега по въпроса с лекарствата, който мен ме вълнуваше - и по-скоро дали няма да дадат фалшиви резултати. Антибиотиците и всякакви други лекарства не влияят върху резултата. Тъй като по-напред видях мнения ( на стр.42), че може да има забавяне в резултата заради прием на анаболни стероиди ( каквито аз взимах за няколко дни) , имуносупресори и прочие - тоест вещества ,които потискат имунната система и създаването на антитела е забавено. Според повечето американски доктори - това е малко градска легенда, цитат - 'теоретично е възможно, но в много големи количества и пак не е много сигурно'. но дори и да има забавяне или липса на антитела - С този тест четвърто поколение, това нещо е невъзможно. ЗАЩОТО - дори да няма развитие на антитела, заради въпросните супресори или слаба имунна система, изследването на антигена ( п24) , ще покаже дали има ХИВ инфекция. Надявам се да съм помогнал на някого.
  • Re: HIV
    от totko | 01.06.2018 21:38

    здравейте, преди 2 месеца близо ходих да си правя татуировка. малко след това се разболях от остра вирусна инфекция на гърлото, която мисля излекувах с антибиотици ,сега само някаква постоянна температура имам, която лекарите не могат да ми кажат от какво е. на два пъти взимах за по 5 дни малки количества стероиди( 20-30 мг на ден). - преди 30 дни. доста ми се отслаби имунната система ,ако трябва да бъде честен. на ден 55 от татуирането ( вчера) отидох да си направя тест за ХИВ-венозен. излезе отрицателен. Някой може ли да ми каже дали всичко е ок? моля ви, понеже съм в голяма паника от всичко вече.
  • Re: HIV
    от Boris | 19.05.2018 16:46

    Да имам, възможно ли е болки в ставите да се явява като самостоятелен симптом три месеца след рисков контакт с презерватив?
  • Re: HIV
    от jerrymaguire | 19.05.2018 05:31

    Имате някакви опасения...?
  • Re: HIV
    от Boris | 18.05.2018 18:53

    Здравейте, моля някой запознат да разкаже малко повече за периферна невропатия при хив и в кой етап от заболяването се проявява
  • Re: HIV
    от Vesela | 13.05.2018 23:49

    Oтговор MT295 post_id=239528 time=1520451987 user_id=80958: Здравейте Не съм запозната със симпотмите, но съм чувала че един от тях в обрив. Моят обрив продължава вече 2 месеца. В по-раннен етап заедно с обрива присъстваха и задъхване,виене на свят,гадене, болки в гърлото. Тези симптоми вече ги няма, но обрива остана. Възможно ли е да продължи толкова дълго време?
    Пихте ли противоалергични? Сърбящ обрив ли е? Може да е екзема,отидете на кожен лекар
  • Re: HIV
    от Vesela | 13.05.2018 23:36

    Oтговор shape2000 post_id=239664 time=1520848797 user_id=66875: Добре бе, хора, обяснете ми, възможно ли е вече повече от година да не мога да разбера дали имам ХИВ или не.Излизат ми някакви старнни неща около устата, мазоли по ръцете, петите ми са страшно напукани (никога до сега не съм имал такива пети).Правих си два теста на 8ми месец и на 1 година, и двата отрицателни, обаче нещо ми се случва.И ако имам ХИВ как за Бога съм го хванал като не правих секс, а само докоснах мокро бельо с ръка, как?Ако имам ХИВ сигурно ще съм егати куриоза, да го хвана само от едно докосване за част от секундата и то на бельо.Направо не си намирам място.
    Отиди в Александровска в кожно венеричната клиника!Хив явно нямаш,но може да имаш кожен проблем
  • Re: HIV
    от jerrymaguire | 27.04.2018 12:08

    Както знаете опасност от орален без презерватив има, но не за ХИВ, а за хепатит Б, хламидия, сифилис, гонорея, херпесния и ЧПВ. Реално тези полово предавани болести бих Ви препоръчал да изследвате,защото вероятността за някоя от тях е огромна, щом се касае за полов акт с жена, имаща професия, която е високорискова за здравето на човек. Щом е правила необезопасен орален секс с Вас,то неминуемо го е правила и с други.
  • Re: HIV
    от petio | 26.04.2018 21:57

    Имах няколко контакта с несигурен партниор (женски пол) при, които само по време на френска нямах презерватив. Тоест правила ми е орална без. Ще отида да се изследвам след 40тия ден. Но все пак пиша защото ме притеснява това. Според вас въпреки, че мненията са противоречиви има ли вероятност ? Благодаря

Напиши отговор
3039 намерени, страница 6 от общо 61