Кои фактори оказват влияние върху клетките с възрастта?
Между 9 и 16-годишна възраст благосъстоянието ни се влошава...
Терапията помага при заболявания, а също така действа релаксиращо
В момента е 24.09.2023 09:47
Очи, уши, нос и гърло | Гной в дясната сливица
Напиши отговор
-
RE: Гной в дясната сливица
от д-р Ралица Правова | 05.06.2023 08:38
Може да ми изпратите е-мейл от визитката ми в пулс или да качите на страница за качване на снимки, след което да приложите линка тук -
от sunnn13 | 02.06.2023 15:13
Не знам как мога да прикача снимка, но видях в интернет как изглеждат, същото е, просто при мен са адски малки и са набити навътре в горната част само на дясната сливица, лявата е чиста, не изпитвам никаква болка. Може би ще ги изчакам сами да си паднат. Много Ви благодаря! -
от д-р Ралица Правова | 02.06.2023 08:06
Може да прикачите тук снимка, но с голяма вероятност става дума за такива. Те са нормална част от очистващата функция на сливиците и не налагат лечение. Характерно е, че при натиск излизат лесно и не е налице болка, защото при гнойна колекция болката е изразена до степен да нямате желание да упражните натиск -
от sunnn13 | 01.06.2023 11:44
Според вас за тези тапи ли става въпрос и ако да, те изискват ли някакво по-специално внимание и лечение ? -
от sunnn13 | 01.06.2023 11:16
Може и да е такова, вчера вечерта им се ядосах доста и при натиск си илезе, има още малко, беше твърдо и с много странна миризма. Не ми изглеждаше на гной, но не знам.. -
от д-р Ралица Правова | 01.06.2023 08:28
Зависи дали се касае за гнй наистина - тъй като и кръвните изследавния щяха да реагират. Сливиците изкарват т. нар. детритни тапи, които могат да дават вид за гной, но реално са излючени клетки и секрет от жлезите, които са резултат на самоизчистващата се функция на сливиците -
Гной в дясната сливица
от sunnn13 | 31.05.2023 16:32
Здравейте! Края на февруари, началото на март месец ми се появи гной в дясната сливица, имаше съвсем малко и в другата, нямах температура, нямах болки в гърлото или някакъв дискомфорт, правих си гаргара с кислородна вода и гнойта сама си се махна. Помня, че си стоеше около 2 седмици. Преди няколко дни забелязах че на дясната сливица отново имам малко гной, като сега вече е повече, нямам нищо на лявата, ще започна отново с гаргарата с кислородна вода, но въпросът ми е защо ми се появява тази гной в сливицата ? Кръвни изследвания съм си пускала и са си окей, от дясната страна имам болка от зъб, дали е възможно той да е причината ? Благодаря предварително!
Напиши отговор