Очи, уши, нос и гърло | Болка под глътката.

Напиши отговор
 • RE: Болка под глътката.
  от Иван Пламенов | 30.04.2020 11:49

  Здравейте! Благодаря Ви за отговора и обърнатото към мен внимание.Няма дразнене от определена храна нито киселини,дори когато започната да се храня дразненето намалявами дори изчезва.Стана ли сутрин и може би след час два се появява и така до края на деня,дискомфорт или дразнане под глътката точно в началото на трахеята и гадното чувство че немога да си поема въздух дълбоко. Благодаря.
 • RE: Болка под глътката.
  от д-р Ралица Правова | 29.04.2020 11:58

  Препоръчвам Ви да си направите изследване на гърлен секрет в лаборатория по микробиология. Но освен това ме интересува някакви симптоми като киселини, дразнене след определена храна - имате ли?
 • Болка под глътката.
  от Иван Пламенов | 28.04.2020 13:00

  Здравейте! Мъж на 26год. бивш пушач съм и работя в малко рискова среда(бой и лакове).Имам следния проблем на който немога да намеря решение.С хроничен фарингът съм и често посещавам УНГ.От може ни година имам неприятно усещане точно под глътката и още по-точно в началото на трахеята дори като я бутна с пръст усещам болка.Всеки ден на няколко пъти започва да ми дразни много и се появява една кашлица от която с много зор изхрачвам прозрачни и много гъсти храчки.Често имам чувство че немога да си поема въздух до край,поема с всичка сила,все едно нещо се преобръща под гърлото в трахеята ми и стига до там.Физически активен съм и нямам проблем с поемането на въздух при спортуване.След 15 мин отшумява като искам да отбележа че когато се храня или дъвча ментова дъвка това дразнене на гърло и трахея изчезва....Подследното което ме притеснява е че при пътуване на дъло още от дете повръщам.Последното пътуване след повдигане и повръщане отхрачвам 2-3 пъти кръв и то убилно?Благодаря.

Напиши отговор