Очи, уши, нос и гърло | Девиация на носната преграда..Проблем

Напиши отговор
 • Re: Девиация на носната преграда..Проблем
  от Доц. д-р Цончев, дм | 31.05.2017 21:03

  Говорете и с лекаря, който ви е предписал това лечение. Другия вариант е да ги спрете и да видите какво ще стане.
 • Re: Девиация на носната преграда..Проблем
  от Denis | 27.05.2017 14:28

  Не аз болка в носа не изпитвам.Болеше ме няколко дена след като получих удара.Но това беше преди много години проблема е,че от дясната страна коста ми пречи и аз полудявах,защото ми се запушваше и посягах към капките в момента лечението върви добре.Аз дори съм навит за операция защото е крив така или иначе.Иначе в момента изпитвам леко напрежение в слабините и като трептене от време на време но незнам какво да е дали е сериозно,защото Понеделника 22.05 си бях направил пълна кръвна картина и ми казаха,че резултатите от кръвта и урината са перфектни.Същия ден започнах и хапчетата да ги пия.Но незнам дали има лекарство което да взема да пробвам което да не е с рецепта или ще трябва да търча пак понеделник ако не ми мине ..
 • Re: Девиация на носната преграда..Проблем
  от Доц. д-р Цончев, дм | 27.05.2017 08:31

  Не би трябвало да е от медикаментите, аз лично не съм чувал тия лекарства да дават такъв ефект. Да не е от болката и дискомфорта?
 • Девиация на носната преграда..Проблем
  от Denis | 26.05.2017 18:49

  Здравейте..Преди около 4/5 години стана инцидент с мен по време на тренировка по футбол.Бях ударен в носа след което отидох на лекар и ми казаха,че е леко пукнат.След време аз започнах да ползвам капки Ксилометазолин в продължение на години,защото постоянно ми се запушваше пробвах всякакви капки но резултата си беше 1 и същ...Миналата седмица отидох на лекар и се оказа,че имам девиация на носната преграда изписаха ми Аериназе и Назонекс за да излекуваме лигавицата ..и едни хапчета които са противоалергични които трябва пия в продължение на около 10-14 дена след като свърша Аериназе което се пие 5 дена.Ефект има не съм капал Ксилометазолин от както ги почнах носа ми е отпушен но ми казаха,че след хапчетата ако пак продължи да се запушва ,ще трябва операция. Но забелязах,че както почнах хапчетата нямам ерекция незнам дали може да е страничен ефект,защото в момента съм защипал нерв и ми е подуто точно между гърдите и болката я усещам и в гърба под лопатките.. нямам си и на идея дали може и да е от това но се притесних понякога има и треперене в областта на слабините.На 22 години съм..моля за вашето мнение.Благодаря!

Напиши отговор