Болката | Болка ниско долу

Напиши отговор
  • RE: Болка ниско долу
    от dulo681 | 30.05.2023 23:09

...всъщност и хемороид.Някакси трд дочакам бг.Да се навия да ида на гинеколог.Тук не само,че не им вярвам,ами и трд чакам много за час.Нямам им доверие.В бг не карат точно по схема,а се донеряват на опита си.Случвало ми се е да ме излекуват от първия път.:DАз и преди казвах,че от бг само лекарите ще ми липсват предимно,доколкото помня,писала съм.Хубава вечер
    от д-р Ралица Правова | 30.05.2023 15:02

В зависимост от нивото на дисковата херния - симптомите могат да бъдат различни. Но все пак на първо място е добре да се изключи гинекологичен проблем и след това да се действа към невролог, за да може по негова преценка да се назначи образно изследване за уточняване на състоянието
    от dulo681 | 29.05.2023 14:01

Благодаря Ви!Тези дни един колега каза на друг,че пипнеш ли дископатия,не мд правиш секс.От 2-3 седмици не изпитвам толкова силно удоволствие при секс.Възможно ли е да е от дископатия,да се усеща чак в срамната кост?Макар че както и да гадаем, трябва да посетя и гинеколог,и ортопед за дископатията. Благодаря Ви,чудесна сте!С години тук никой не ми е отговарял толкова бързо.Друго си е да комуникираш с жена.Хубав ден
    от д-р Ралица Правова | 28.05.2023 22:01

Aко причината беше запек - щеше да се усеща по хода на червото
    от dulo681 | 26.05.2023 08:25

Преди няколко години.Само че ме изкараха 1гр. при цитонамазката.По-рано бях ходила,друга гинеколожка беше видяла миомен възел или полип,така и не можах да си преведа.Възможно ли е запек да причини подобни болки,все едно ако продължа да ходя ще се счупи срамната кост?Искам в бг да си направя преглед,нямам никакво доверие на немските лекари,зъболекари и прочие.
    от dulo681 | 26.05.2023 08:24

Преди няколко години.Само че ме изкараха 1гр. при цитонамазката.По-рано бях ходила,друга гинеколожка беше видяла миомен възел или полип,така и не можах да си преведа.Възможно ли е запек да причини подобни болки,все едно ако продължа да ходя ще се счупи срамната кост?Искам в бг да си направя преглед,нямам никакво доверие на немските лекари,зъболекари и прочие.
    от д-р Ралица Правова | 26.05.2023 08:13

А кога беше последният Ви преглед при гинеколог? Може да ми изпратите снимка, за да видя дали става дума за болка в симфизната кост или е по-нагоре?
    от dulo681 | 25.05.2023 22:13

Забравих да допълня,че съм в цикъл,който намаля като количество,но не и като днии явно съм в предменопауза.Но болката не е стандартна за цикъл,макар преди да беше супер болезен.Сега нямам менструални болки.Ако ме болят костиците,какво е това?
  • Болка ниско долу
    от dulo681 | 25.05.2023 22:09

Здравейте, д-р Правова, Джери:) Продължавам със ставните проблеми,но при мен.От много време насам,ако вървя прекалено много(в работата),в съчетание с вдигане на тежко,получавам болка четири пръста над клитора,да речем,имам чувството,че това са някакви малки костици(по спомен,които се разтварят при раждането).Или матката,но усещам като костна болка.Възможно ли е да е заради дискова?От време на време ми се случва да ме боли,ако спра да вървя -спира и болката.Снощи ми се случи,докато се опитвах да заспя.За първи път в легнало положение.Намазах кръста с неокс и болките отпред също отминаха.Днес обаче към края на работния ден ме заболя отново.След като отидох до тоалетна,болката затихна.Благодаря Ви!

Напиши отговор