Болката | Болки в десния крак и изтръпване

Напиши отговор
 • Re: Болки в десния крак и изтръпване
  от д-р Цончев | 23.10.2017 23:07

  Вие нали бяхте в Англия... там самия климат предразполага към подобни рлоблеми... Аз го преживях същото....
 • Re: Болки в десния крак и изтръпване
  от mladomomche | 19.10.2017 01:43

  Продължава да си ме боли крака, но вече болката е насочена в коляното и друго забелязвам от няколко седмици ми играе лакътя все едно някакво нервче се движи като го свия но сега забелязах, че се появява и в краката. Много съм притеснен имам болки и в кръста тук казаха, че с магнезии калци и някакъв глукозен сулфст щяло да ми мине, но не мисля. От скоро иколенете ме болят и двете но на единия крак ми мина вече аз от край време имам проблем с коленете ( чаткат болят) страх ме е да не е нещо сериозно.... Моля ви какво може да е на 24 години съм и кръста ме боли с тревожно разстеойство съм живота ми заседна с този крак нито мога да вървя много нито да бягам.
 • Re: Болки в десния крак и изтръпване
  от д-р Цончев | 24.09.2017 18:45

  Там е така, не че тука ще открият нещо повече лекарите.
 • Re: Болки в десния крак и изтръпване
  от mladomomche | 20.09.2017 00:16

  Тка направих си доплер за артериите. Няма нищо. Тъкмо ми беше поотминало и сега пак почна болката е предимно в коляното и над него вече болката се мени и кръста ме боли много ме е страх вече два месеца карам така.. Аз уж имам и раздразнено дебело черво , но без диария или запек само болка в дясно кръста и корема и ме боли тука от един месец доста.. аз съм и доста стресиран тези дни. Започнах да си мисля дали изобщо това не е било раздразнено дебело черво ами да е било някои тумор или киста където се разпространява... Нямам кръв в изпражненията , но от две три години аз ходя минимум два пъти на ден като ям люто ходя над 5 пъти. Правиха ми изследвания ( кръвни изследвания да се изключи автоимунно като крон или улцерозен колит, правени са ми изследвания ултразвук на коремни органи като ми казаха че дебелото черво се вижда с доста газ.) отделям много газове също. Много съм притеснен имам паническо разстройство и тука тези дни много ме хваща паниката а в Лондон никакви изследвания не искат да ми правят, защото съм бил на 24 и съм нямал кръв в изпражненията или сваляне на тегло. Според тях това е типичен СРДЧ ( синдром на раздрЗненото черво). А това за крака ми казаха ,чр идвало от кръста и щяло да мине с времето само.
 • Re: Болки в десния крак и изтръпване
  от д-р Цончев | 07.09.2017 21:40

  Направете си за ваше успокоение.
 • Re: Болки в десния крак и изтръпване
  от mladomomche | 29.08.2017 22:17

  Отказват защото съм бил на 24 и нямало никакви признаци крака да е с лошо кръвоуросяване ( понеже не си менил цвета а и защото ме боляло дори когато почивам) но ще си направя на платен доктор... понеже много ме е страх
 • Re: Болки в десния крак и изтръпване
  от д-р Цончев | 29.08.2017 21:03

  Доплер правен ли е?
 • Болки в десния крак и изтръпване
  от mladomomche | 29.08.2017 11:13

  Здравейте преди два месеца започна да ме боли крака. Като започна само от прасеца а сега ме боли целия крак заедно със задните части( само дясно) и болката се предвижва отпред бедрото отпред, коляното, пишяла , пръсеца , но най вече над глезена се усеща най много. Болката варира един ден Леко изтръпване на другия болка. Понякога ми изтръпва крака над коляното и глезена ( не като изтръпване по скоро като схващане) и болката е тъпа. Правиха ми 6 кръвни теста тука в Англия. Магнезии ,витамин д-та , ревматитни изследвания, пикочна кесилина в ставите, калции пълна кръвна и д-димер , като всичко е нормално няма и възпаления. Докато седя даже понякога се появява болка, стоя прав или вървя. Бях на лекар днес отново, но не съм доволен. Погледнаха ми краката мериха ми пулса на краката външно нямал белези, но ме боли все едно съм бягал 300 километра мускулите са ми доста стегнати и болезнени сигурно. С някаква салфетка ме боди уж дали усещам всичко вдига ми крака кога съм имал болка и кога не и накрая каза, че не е било ишиас ,защото ишиаса болял отзад на крака не отпред но потвърди , че идва от кръста сигурно нещо се е прискрипало някой нерв и той прави доста сериозна връзка. Нищо опасно не било, защото съм бил на 24 години .Аз мисля, че имам проблем с артериите (атеросклероза) защото този крак понякога е по студен долу над глезена от другия,но там ме тестваха и казаха ,че се усеща добър пулс. Най ме притеснява, че имам някакви синини на мястото където ме боли вътрешни капиляри спукани ,но те Отхвърлиха атеросклероза, тромб и каза , че за тумор ме тествал с тези салфетки. И естествено ми предписа парацетамол пре з6 часа всеки ден и че този вид болка му трябвало време ( вече от два месеца ме боли) МОЛЯ ВИ КАКВО МИСЛИТЕ, ЧЕ МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ МНОГО.

Напиши отговор