Болката | КАКВО ЗА БОГА Е ТОВА!?

Напиши отговор
 • Re: КАКВО ЗА БОГА Е ТОВА!?
  от depetkov | 18.12.2016 20:00

  Ми няма нищо за пореден път... Явно е небактериален простатит "фром оувърюз". Нещо такова пише в нета в английските сайтове... Ще се бухам с червена боровинка и сау палмето.. От Стара Загора съм и ако има някой, при който да ме посъветвате да ида ... Благодаря!
 • Re: КАКВО ЗА БОГА Е ТОВА!?
  от jerrymaguire | 13.12.2016 17:37

  Поради системно писане извън заглавието на темата от страна на fantagiro, местя мненията и' в нейното си пространство. Моля, спазвайте правилата на форума! fantagiro знае какви са последствията при БАН, отнасяйки се до това, че живее и пише от Германия. Благодаря на всички, които спомагат работата на форума и най-вече на puls100, за обективността си!
 • Re: КАКВО ЗА БОГА Е ТОВА!?
  от depetkov | 12.12.2016 18:25

  Абе не знам защо тука трият половината мнения ама да ви кажа какво става... Бях на уролог, като преди него през уийкенд-а както и сега получих едно постоянно боцкане в главичката и на изхода на уретрата. Гледа ме на ехо и каза, че простатата е с уголемени размери и се съмнява за хроничен простатит. Мдааа.. Добре съм дошъл в клуба на отчаяните и аз... Днес пуснах сутрешна урина и еякулат за минробиология и така.. Четвъртък излизат резултатите. Не знам кое е по-хубаво да се изолира причинител, срещу който да знам с какъв антибиотик да се бия или да съм без бактерии и да не знам какво да правя.. Емм няма да униваме. Ще се борим до край :roll:
 • Re: КАКВО ЗА БОГА Е ТОВА!?
  от depetkov | 06.12.2016 11:20

  Ок имам нови симптоми!! Болката в лявата част на слабините от 2 дена я няма никаква и аз си умрях от кеф докато вчера неполучих някакво странно чувство в главичката на пениса. Нещо като изтръпване е и тка затъпено и постоянно се усеща. Нямам проблеми със съня. Да стана да пикая най-много 1 път за вечер. На 2 пъти ми се случва за 2 дена докато стискам много и като вляза в тоалетната да пикая да ме изреже през уретрата само когато Рейнолдс е много голямо :) демек в началото на струята. Сега като се замисля съм имал преди 1 месец силни болки яв бъбреците и не съм ги гледал, брат ми и баща ми изкараха камъни в бъбреците и двамата... Сега се чудя да се радвам ли, че не ме болят топките вече или да плача, че ми драска от време на време уретрата. Също едно нещо да кажа друго - като съм седнал в тоалетната по голяма нужда, през 2 минути излизат по няколко капки урина като стисна ануса. Това нормално ли ви се струва. На уротек съм от 1 месец (сау палмето със коприва и цинк) и имунобор уро с червена боровинка. Вече незнам камъни ли са, уретрит ли е, простата или епидидимит... Само болка не искам да усещам... Деба. Някой с подобни оплаквания ? И съвети де.. Мири любов хора! :)
 • Re: КАКВО ЗА БОГА Е ТОВА!?
  от depetkov | 29.11.2016 16:51

  Микробиология е правена 2 пъти на еякулат и един пътна уретрален секрет. Всичко излезе чисто. Болката е на включване и изключване и лек дискомфорт от ляво до ануса. От същата страна е и болката в тестиса. Т.е. в левия епидидим. Около ануса е все едно хемороид. Нямам болки ниско в корема или когато пикая. И там е на включване и изключване. Искам да попитам уростим и спимен форте ще спомогнат ли на имунната система да се справи с това възпаление ако е асептично? Също така дали е възможно да е рецидив на хернията ми от тази страна. До сега съм нямал проблеми с платното или около него. Имам херниопластика правена преди 11 месеца. Някой със съвет или нещо? Благодаря!
 • Re: КАКВО ЗА БОГА Е ТОВА!?
  от д-р Цончев | 29.11.2016 00:22

  Микробиология пускана ли е? Ако е асептично възпаление вероятно постепенно ще се възстановите и аз поне не съм наясно какво може да облекчи положението, но не съм и специалист по въпроса...
 • КАКВО ЗА БОГА Е ТОВА!?
  от depetkov | 25.11.2016 18:18

  Добър вечер! Извинявам се за поредната тема, но тази е за последно. Пускам я, защото не знам дали ще се види от докторите ако е като коментар към последната. Хора... Специалисти ... Кажете какво за бога може да ме боли в ингвиналната област отляво след продължителна мастурбация. Всичко започна, когато с приятелката не се бяхме виждали около 1 месец и аз редовно мастурбирах - по два пъти на ден. Изведнъж левия ми епидидим се наду и отече все едно опашката му е пълна с флуид. Там имам и операция от херния с платно отворена по Лихтенщайн. Леки болки в кръста и от вътрешната страна на крака. Самия тестис не ме боли. Ясно усещам, че болката е в епидидима и е на включвне и изключване. Разпространява се и по целия кордон от време на време под операцията. Операцията е правена преди 1 година. Ходих на уролози да ми гледат бъбреци, тестиси и простата. Казаха само, че наистина бил отекъл епидидима, но 2 микробиологии не показват патогени.. Бил възпален и това е. Отпращат ме като обречен случай... :( Простата ми била леко увеличена 32/35см.. От 1 месец съм на билки за простата и броколи. Казаха ми, че с времето щяло да се оправи, ама аз се притеснявам от хронифицирне. След операцията от херния преди една година левия ми тестис висна и зае съвсем различна поза, като изсипан стои епидидима зад него, а преди това беше прикрепен за тестиса тънък и стегнат. Никой не ми каза епидидимит ли е ? Простатит ли е ? Или пък хронична болка от операцията.. Направо не знам къде да ида да се прегледам. Възможно ли е да е варикоцеле, защото понякога ми се струва тоя епидидим да мяза на набръчкани спагети. Ама когато отида на преглед скротума е много свит и не се виждат. С доплер ли трябва да ги гледат ? Моля споделете нещо .. Каквото и да е, някакъв съвет? На 27 години съм 83 кг и 170см.. А и кръвното ми било 150/90.. Но не усещам нищо странно. От Стара Загора съм, ако има значение. Благодаря! ПС. Ако нямах приятелка сигурно щях да мисля за епидидимиктомия.. И антидепресанти. ПС 2. В момента съм на диклофенак 75мг, защото четох в един английски форум, че така се лекувал небактериално възпаление на епидидим 10 дена по 1 раблетка и на волтарен супозитории 100мг за 5 дена... Ми да ви кажа ефект сигурно е много малък.

Напиши отговор