Кои фактори оказват влияние върху клетките с възрастта?
Между 9 и 16-годишна възраст благосъстоянието ни се влошава...
Терапията помага при заболявания, а също така действа релаксиращо
В момента е 24.09.2023 09:02
Травми, счупвания, навяхвания. Ставни проблеми. Менискус. Кръстни връзки | Счупена 5та метатарзална кост на ляво стъпало
Напиши отговор
-
RE: Счупена 5та метатарзална кост на ляво стъпало
от д-р Ралица Правова | 13.07.2022 14:38
На фона на описаните симптоми и това, че костта понася голяма тежест - по-склонна съм да Ви насоча към оперативна намеса, тъй като има риск симптоматиката да продължи във времето, дори и по-леко изразена -
от Георгиева | 12.07.2022 19:18
Моля, бихте ли погледнали линковвте понеже по късно ги качих. На пет доктора ходих 3ма са за операция 2ма казват, че няма нужда от операция и, че е тръгнало да зараства. Вчера правих трета снимка, която е същата като втората жената от ренгена казва също че е за игла и че 5та метатарзална кост държала цялото скеле Link Link -
от д-р Ралица Правова | 11.07.2022 17:27
Бих Ви насочила със снимките - първата и втората да се направи консултация с друг ортопед, тъй като подобни недоразумения не са рядкост. Освен това бих Ви насочила да се започне и рехабилитация с кинезитерапевт, който да изготви упражнения - чрез тях се стимулира мускулната помпа на крака и движението на венозната кръв се улеснява. -
от Forum admin | 11.07.2022 13:54
Моля, дайте линк със снимка, за да могат нашите консултанти да я погледнат! -
Счупена 5та метатарзална кост на ляво стъпало
от Георгиева | 11.07.2022 01:02
Здравейте! Преди 2 месеца си Счупих 5та метатарзална кост на крака. Бях 10 дена в шина да спадне отока. После 25 дена в гипс, после направихме втора снимка и ортопеда ме накара да си закупя ортеза за още 2 седмици от която събрах лимфа и доктора каза да я махна. Вчера бях на преглед и ми казаха леко да започвам да стъпвам на стъпалото, като си помагам с патериците, но кракът ми въобще не мога да го опра в земята все едно ток ме удря има и болка. Днес се свързах с една рентгрмоложка, според която крака ми е счупен о не е зараснал и каза че този ток е от засегнат нерв. Може ли да ми погледнете снимката и да изразите мнение, понеже според ортопеда Коста се е прибрала и зараства а според нея не? Благодаря ви!
Напиши отговор
Rene Furterer Triphasic концентриран серум против косопад, 12 бр. х 5 мл, 60 мл | Рене Фуртерер
105.12 лв.
131.40 лв.
Rene Furterer Vitalfan Progressive хранителна добавка за хормонално и наследствено отъняваща коса, 30 бр. | Рене Фуртерер
41.92 лв.
52.40 лв.
Rene Furterer Vitalfan Reactional хранителна добавка за внезапно и временно отъняваща коса, 30 бр. | Рене Фуртерер
41.92 лв.
52.40 лв.