Алергии. Астма | Търся заместител на НЕО-РИНАКТИВ

Напиши отговор
 • Re: Търся заместител на НЕО-РИНАКТИВ
  от TANIA | 24.02.2016 01:28

  Здравейте, виждам че въпросът ви е от миналата година, но ако все още не сте намерили заместител, бих ви препоръчала Rhinocort Aqua, изцяло със съставката Будезонид, която и Нео Ринактив съдържаше. И аз използвах Нео Ринактив и останах неприятно изненадана когато го спряха от производство. Но живея в чужбина и след като се поразрових в интернет открих Rhinocort Aqua, който беше моето спасение при запушен нос. За съжаление този спрей за нос не се продава в България. Продава се в Англия, Гърция, Кипър и други държави в ЕС. Може и онлайн да го поръчате. Дано съм била полезна! ;-)
 • Re: Търся заместител на НЕО-РИНАКТИВ
  от delo | 12.06.2015 20:26

  Нео ринактив може да се ползва продължително време. Има няколко продукта които са подобни . Търси ги тука в нета . Не са много. Аз замених нео ринактив с алергодил .Питай и личния доктор.
 • Търся заместител на НЕО-РИНАКТИВ
  от Dimitrov | 12.06.2015 19:17

  Хора, моля да предложите заместител на НЕО-РИНАКТИВ. Обръщам се към тези, на които между 2 и 4 месеца от живота им всяка година са пълен кошмар. Скарах се с колегите, ще ме гонят от работа. От носът ми тече вода като от недозавито кранче на чешмата. Носът ми вече е буквално жива рана и изкривен наляво от бърсане на телесни течности (с дясната ръка). Мисля да си взема аспирационна помпа с малко по-голям дебит, че да ми смуче слузта. Вечер, когато съм сам, оставям слузта да си тече върху блузата (или крачолите, ако съм седнал "по турски"). Очите ми са червени и винаги съм нервен, хората ме мислят за наркоман. Пробвал съм какво ли не но нищо не помага. Дори в пристъп на безсилие си сложих чист спирт в носа с цел да си унищожа лигавицата но и това не помогна. Загубих си обонянието за една седмица, но носът си течеше. Мислех да го отрежа но не ми стигна смелост. Топял съм го във вода с лед но и това не помогна. Когато слагам други капки ме карат да кихам понеже лигавицата е изключително чувствителна. От някои капки слагам по 10 пъти на ден и помагат за не повече от 5 минути. След зимния период на спокойствие усещам отново наближаващият кошмар и тази година мисля да взема превантивни мерки. ТА МОЛЯ ВИ, ХОРА, СПОДЕЛЕТЕ ВИЕ КАК СТЕ СЕ СПРАВИЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ В КОИТО ВЕЧЕ НЕ ПРОДАВАТ НЕО-РИНАКТИВ !

Напиши отговор