Грип и настинки. Бронхит. Пневмония | Постоянно гадене

Напиши отговор
 • Re: Постоянно гадене
  от Миленка Димитрова | 25.08.2016 13:35

  Puls 100 защо веднага на лекар да иде какво може да означава това гадене, сухота около устните и кожата и смяна на цвета
 • Re: Постоянно гадене
  от shashmagiul | 09.08.2015 22:50

  Най - вероятно ти се гади от взаимоотношенията... На мен често ми се случва също. Link Знам, че изглежда като реклама. Абстрахирай се от това... Прочети случая и обърни внимание на това, че жената забелязала, че симптомите й се появяват, когато се прибере съпругът й. Нещо подобно и при теб се случва. Мисля, че не е хубаво да споделяш в интернет за какво се карат, иначе може да опиташ да постъпиш спрямо тях като най - зряла и да опиташ да ги сплотиш... което е сложно, при условие, че гледам тук едни възрастни колко трудно възприемат... пък и аз не съм много млада вече : ). Опитай да споделиш с баща си как се чувстваш след като те поставят в подобна ситуация. Даже може да им кажеш, че си получила нервен стомах заради тях, да им всееш евентуално чувство за вина и... кой знае. Принципно всъщност не си ти за терапия, а те. : )
 • Re: Постоянно гадене
  от Велина Бояджиева | 09.08.2015 22:41

  Oтговор "fantagiro": Ами аз най - често казвам, че са достатъчно големи, за да се справят сами с конфликтите си. Друг е въпросът, че хората, когато остаряват започват да се вдетиняват и да не разсъждават правилно. Ако можеш да се концентрираш над училището, над приятелите си, мисля че ще ти олекне. Стресът се лекува чрез излизания с приятели. : )
  Прав си,да.Като излизнах днес с приятели като че ли не го усещах толкова гаденето.А като се прибрах веднага се усети.
 • Re: Постоянно гадене
  от shashmagiul | 09.08.2015 20:17

  Ами аз най - често казвам, че са достатъчно големи, за да се справят сами с конфликтите си. Друг е въпросът, че хората, когато остаряват започват да се вдетиняват и да не разсъждават правилно. Ако можеш да се концентрираш над училището, над приятелите си, мисля че ще ти олекне. Стресът се лекува чрез излизания с приятели. : )
 • Re: Постоянно гадене
  от Велина Бояджиева | 09.08.2015 19:19

  Oтговор "fantagiro": Ако има защо - прави тест за бременност. Ако гаденето ти е било по време на цикъла, е възможно да е заради жегите - ниско кръвно, виене на свят? Щом стресът ти е много, е напълно възможно да ти се гади... Това оригване е сигнал и за силен стрес, на мен не ми се е случвало, но съм го наблюдавала при други. От какво естество е стресът ти? Нищо не пий за стрес, антидепресантите, които обикновено се изписват за успокоение са вредни за организма, ще замажеш положението с нервите, но пък ще развалиш я стомах, я черния дроб. Може да посетиш психотерапевт, ако е легитимен веднага ще се хвърли да ти предлага хапчета, но не си длъжна да ги пиеш. Самите разговори с някой, който е обучен да разрешава конфликти, действат успокояващо. Какви проблеми имаш толкова?
  Ами няма защо да правя тест за бременност.Не съм правила секс.Стреса ми е,че майка ми почина преди година,вуичо ми и наскоро преди 3-4 месеца и калеко ми.И стават някакви кавги между баща ми и баба ми и дядо ми постоянно ме слагат посредата и ве натоварват ужасно много.И от това ви е стреса като цяло.Не искам да пия тези антидепресанти,не мисля,че ще има успех.Чудех се за валериан.Значи да не пия нищо и да чакам да мине и така.
 • Re: Постоянно гадене
  от shashmagiul | 09.08.2015 19:10

  Ако има защо - прави тест за бременност. Ако гаденето ти е било по време на цикъла, е възможно да е заради жегите - ниско кръвно, виене на свят? Щом стресът ти е много, е напълно възможно да ти се гади... Това оригване е сигнал и за силен стрес, на мен не ми се е случвало, но съм го наблюдавала при други. От какво естество е стресът ти? Нищо не пий за стрес, антидепресантите, които обикновено се изписват за успокоение са вредни за организма, ще замажеш положението с нервите, но пък ще развалиш я стомах, я черния дроб. Може да посетиш психотерапевт, ако е легитимен веднага ще се хвърли да ти предлага хапчета, но не си длъжна да ги пиеш. Самите разговори с някой, който е обучен да разрешава конфликти, действат успокояващо. Какви проблеми имаш толкова?
 • Re: Постоянно гадене
  от pulscho | 09.08.2015 18:55

  Не съм специалист. Може стреса да има връзка с газовете, но с постоянното гадене не съм сигурен. Ако никой не се включи тук и гаденето продължава, определено трябва да отидеш на преглед. Но в тия жеги се обострят доста проблеми. Пий повече вода - поне 2.5литра, но не на 2-3 пъти, а разпределено цял ден. Спри газирани напитки и кафе само по едно на ден. Също дразнещите храни. Ако пък не се храниш поради жегите - това също е грешка и може да предизвиква гадене и стомашен дискомфорт. По малко и по често, но само леки и не дразнещи неща. Ако ти се засили гаденото и усетиш от гадната температура (около 37), също ако усетиш сухота около устните и въобще по кожата, и сменяш леко цвета й - обезателно на лекар.
 • Re: Постоянно гадене
  от Велина Бояджиева | 09.08.2015 17:27

  Oтговор "puls100": Може да си малка, но може и да си свършила голяма работа :) Цикъл идвал ли е? За гастрит - едва ли. Само ти се гади ли? Само сутрин ли? Нещо по конкретно да се сетиш - чувство за подуване, киселини, газове и тн.
  Не е само сутрин.Постоянно.
 • Re: Постоянно гадене
  от Велина Бояджиева | 09.08.2015 17:26

  Oтговор "puls100": Може да си малка, но може и да си свършила голяма работа :) Цикъл идвал ли е? За гастрит - едва ли. Само ти се гади ли? Само сутрин ли? Нещо по конкретно да се сетиш - чувство за подуване, киселини, газове и тн.
  Разбира се.Цикъла ми е редовен.Но вече свърши.На 22 ми дойде миналия месец Чувтво за подуване,не.Нито киселини.Само газове и чусто оригване.
 • Re: Постоянно гадене
  от pulscho | 09.08.2015 16:49

  Може да си малка, но може и да си свършила голяма работа :) Цикъл идвал ли е? За гастрит - едва ли. Само ти се гади ли? Само сутрин ли? Нещо по конкретно да се сетиш - чувство за подуване, киселини, газове и тн.
 • Re: Постоянно гадене
  от Велина Бояджиева | 09.08.2015 12:33

  Oтговор "velina0": Съжалявам за правописните грешки просто бързах да го напиша.
  Възможно ли е да е гастрит? Аз съм малка на възраст по принцип на 16 години съм.
 • Re: Постоянно гадене
  от Велина Бояджиева | 08.08.2015 22:20

  Съжалявам за правописните грешки просто бързах да го напиша.
 • Постоянно гадене
  от Велина Бояджиева | 08.08.2015 22:19

  Здрасти! Не знаех къдя точно другаде да пусна тази тема и тек ми звучеше най-удачно.От някъде 5-6 дена ми се гади.Постоянно.Не е хепатит.Не е вирус.Нищо друго не ме боли като цяло това е проблема.Не повръщам.И да се назоря не става.Диган пих,но не показа голям успех и затова спрях.Не е гадене,от което ну мога да стана от леглото или нещо просто не е приятно.Стреса ми е много.Прочетох,че и това може да е причина,но не знам.Иначя кажете кокво да правя?Какво да пия? Помощ.

Напиши отговор