Наднормено тегло. Хранене. Диети | Истината за кръвните тестове

Напиши отговор
 • Re: Истината за кръвните тестове
  от Ana | 04.02.2014 20:01

  Здравейте, аз мога да ви препоръчам теста за хранителна непоносимост Food Detective.Подробна информация може да намерите на страничката: Link
 • Re: Истината за кръвните тестове
  от n__n | 14.07.2008 12:37

  nayden, не може така да лъжеш хората, "Evomed MedizinService GmbH, Germany "не са чували за вас, в мазето ли си ги правите тези измислени тестове
 • Re: Истината за кръвните тестове
  от nayden | 14.07.2008 09:35

  Ами пробвай да си направиш сергия.Ние се опитваме всичко да го правим по европейски.Имаме метаболитен специалист с който работим ,но наи - важното е ,че теста дава своите положителни резултати това е по важното.Така, че парите за този тест се възвръщат ,но в формата на здраве.
 • Re: Истината за кръвните тестове
  от n__n | 14.06.2008 04:21

  да пробвам да опъна една сергийка и аз с обещания за здраве и редукция на тегло...че да събирам пари
 • Re: Истината за кръвните тестове
  от n__n | 14.06.2008 04:13

  ех...nayden, сега прочитам предишните ти публикации...значи си собственик/служител на тази фирма "Лабораторни продукти и системи ЕООД" представител за българия на тест "ImuPro", обаче гледай как ви няма в листата на "Evomed MedizinService GmbH" за дистрибутори, кой контролира дейността. Link много е яко да се рекламира в безплатни форуми без документация
 • Re: Истината за кръвните тестове
  от n__n | 12.06.2008 23:15

  дали е удобно да публикуваш да видим как изглежда таблицата на резултата ти, може да е с други цифри ако не ти е приятно. Ти в офиса "Лабораторни продукти и системи ЕООД , 1164 София, бул. „Хр. Смирненски” 11, ет. 7"преди да си платиш правенето на теста имаше ли предложена информация към кои точно храни ще ти бъдат тествани, стана ми интересно, някой ден бих опитала но съм голяма скептичка и бих ги изпотила доста за информация, която грижливо не се публикува и в официалният сайт на фирмата Evomed MedizinService GmbH, Germany За мен е крайно неетично да липсва тази информация, това е сериозно обещание...че ще си подобри клиента качеството на живот благодарение на теста...към какво? Например: 1) мляко...2) хляб...3) салата...100) ?...300) ?
 • Re: Истината за кръвните тестове
  от nayden | 02.06.2008 14:38

  Здравейте може да се каже и двете ,както за наднормено тегло ,така и за главоболие.Но вие правите малка грешка ,не става въпрос за алергията от първи тип с IgE антитела ,а става въпрос за алергия от трети тип и тук се търсят IGg антитела.В смисъл в нашия организъм ,пак протича реакция ,но не е така бурно изразена като при алергиите първи тип ,тук реакцията протича в нашето тяло и е доста бавна до 4 ден от консумацията на даден вид храна към, която имаме непоносимост затова ни е доста трудно сами да я диагностицираме.Затова се прави този тест.До колкото знам теста има варианти.Тестват се 100 храни ,мисля че парите бяха 500 лева ,за 200 храни мисля че 950 лева ,а за 300 аз платих 1300 лева много пари са това ,но пък теста излезна читав.Свалих за месец 7 килограма само като избягвах тези храни към ,които имам непоносимост.Главоболието ми се оказа ,че е от прясното мляко спрях да го консумиран след като разбрах ,че имам непоносимост и сега да чукна на дърво нямам проблеми с главоболието.Не се прави в лаборатория цибалаб.Има сайт на ,който може да влезнете и да се информирате повече за теста.Фирмата е Lps.Сайта не мога да ви кажа не го знам.
 • Re: Истината за кръвните тестове
  от n__n | 02.06.2008 12:37

  здравейте, споделете още по темата. Този тест къде се предлага, каква цена, има ли съкратена форма, за колко време става. Аз сега не съм на етап хранителна алергия, имам само история като бебе за глутенова ентеропатия, но е интересно. Вие с цел ефективност на хранителен режим ли предприехте тези тестове или сте имали и оплаквания. Имуноглобулин IgE любопитно ми е колко, не съм док. само любопитство. Аз много съм фенка на лаборатория Link дано не си развалят приличното отношение към клиента.
 • Истината за кръвните тестове
  от nayden | 02.06.2008 11:16

  Здравейте на всички в форума.Искам да ви разясня нещата относно тестовете за хранителна непоносимост.Доста неща прочетох за тестовете и искам да ги споделя с вас.Започваме от тестовете ,който се предлагат на нашия пазар това е тест Вега.Един такъв тест ,който претендира за това че тества 240 храни с някакъв апарат ,плюс това този апарат е италиански ,а те не са добри в направата на апарати.Този тест претендира ,че открива тези непоносимости с този апарат ,глупости.Чел съм в медицинските книги ,че тестовете за хранителна непоносимост са само и единствено кръвни ,защото се търсят специфични антитела в нашия организъм наречени IGg ,чрез тях се определя дали имаме непоносимост към даден вид храни.Така ,че този тест Вега моментално ви дава грешни резултати ,защото няма как да хване тези антитела безкръвно.Така ,че хора не се подлагайте на тестове за 80 лева само си давате парите.Кръвните тестове в зависимост от колко храни тествате започват от 500 лева и минават 1000 лева ,но ви дават къдe ,къдe по верни резултати от тест Вега.Другия кръвен тест за ,който искам да ви пиша е за програмата Нютрон ,няма да спомена на коя фирам е вие си знаете.Има доста недоволни и от този тест и казват ,че не върши работа ,ще ви обясня защо е така.Макар да е кръвен тест ,той хваща тези антитела, който имат висока реакция в нашия организъм клас 3 и клас 4 ,а не хваща по-малките класове 1 и 2 поради ,което вие избягвате високи класове ,но не избягвате ниските и затова няма голям ефект.Има тест ,който претендира ,че е истината по въпроса и това е теста ImuPro няма да споменавам на коя фирма е за да не излезе ,че правя реклама.Теста обхваща от най-ниския до най-високия клас непоносимости от клас 1 до клас 4.Този тест така отговаря на претенциите си за тест за хранителна непоносимост.Имах възможност да си направя всички тестове изброени от мен и си изказвам мнението ,че на последния може да се вярва ,че е тест за хранителна непоносимост и мога да ви уверя ,че работи.Така ,че не се полъгвайте по евтините тестове не вършат работа.Евтиното винаги излиза скъпо.

Напиши отговор