Наднормено тегло. Хранене. Диети | Искам да отслабна!

Напиши отговор
 • Re: Искам да отслабна!
  от krasimir | 16.09.2018 10:01

  Подкрепям горното мнение, най-важното е да спазвате правилен режим - храна и кардио тренировки, без значение в каква форма. Четох полезна статия в един сайт [url]Link, споделиха точно това.
 • Re: Искам да отслабна!
  от Елица Иванова | 05.04.2018 17:27

  Най-важните неща, които трябва да направиш са две: 1. Хранителен режим. Спираш всички вредни храни: тестени изделия, шоколади, вафли, чипсове, дюнери, хляб, коли и други газира боклуци. Единственото нещо, което трябва да пиеш е само вода. Относно храната сега започва сезона на пресните зеленчуци. Не е необходимо да спираш всичкото каквото обичаш важното е да се ограничиш в калориите, които са ти необходими. 2. Тренировки. Без спорт няма да станат нещата. Не трябва да те мързи да спортуваш все пак си на 14 г. Днешните младежи са много обездвижени и поради тази причина качвате килограми. Не е необходимо да ходиш на фитнес – тичане в парка, плуване, каране на колело или просто нещо, в което има много движение. Това е моето непрофесионално мнение по въпроса.
 • Искам да отслабна!
  от Никой Не | 08.03.2018 00:48

  Здравейте! Нов съм в форума , гледах други теми, но по едни или други причини не са достатъчно точни за мен. Та да минем на въпроса.., момче на 14 съм, висок съм 170 и тежа 82-83 кг. Искам да отслабна, но не зная как да го направя. Четох диети, но не знам дали са ефикасни, защото ако не са няма смисъл да се "тормозя" напразно. Затова реших да пиша тук. Също така не обичам да ям месо(смисъл не всякакво) и яйца ( не съм веган, а просто не ми харесват ) , а в доста диети ги има. Имам малко движение, защото съм почти цял ден на училище.. също така да добавя, че ходенето на фитнес не ми допада. Има ли вериант в домашни условия да се измисли нещо? Благодаря и моля без хейт..мисля, че тук е да си помагаме , а не обратното. :)

Напиши отговор