Наднормено тегло. Хранене. Диети | Разделно хранене - помага ли или не?

Напиши отговор
 • Re: Разделно хранене - помага ли или не?
  от bimg | 19.10.2009 00:01

  Проблемът с наднорменото тегло е глобален и немалко водещи фирми в световен мащаб са насочили усилията си натам. Аз лично се доверявам на Витофарма и досега не съм била подведена. При това става въпрос не само за продуктите им за отслабване, а и противодиабетните /Glucolo/ и тези за отказване на цигарите /Niconot/.
 • Re: Разделно хранене - помага ли или не?
  от Аниела | 12.10.2009 18:06

  Ами да ви кажа, чудих се известно време, пък го започнах. Знам, че това не е просто диета, а начин на живот, затова доста се поколебах. Не е лесно да се откаже човек от хранителните си навици, набивани и изграждани години наред. Инат и воля не ми липсват, но не мисля, че в този случай ще са необходими чак толкова - човек яде всичко, но в различно време. Спазвам го от два-три дни и определено чувствам разлика в сравнение с преди. В смисъл, че не ми е така тежко след хранене, сутрин след плодова закуска се чувствам идеално, изчезна подуването на стомаха. Дори само заради това си струва.
 • Re: Разделно хранене - помага ли или не?
  от д-р Цончев | 07.10.2009 10:05

  Някои успяват с разделно хранене да коригират теглото и да го задържат. Според тях това е перфектната диета. Но някои не успяват. Според мен е въпрос на адаптация и воля, повечето чревоугодници не успяват, а при тях нвуждата от намаляване на теглото е най-изявена.
 • Re: Разделно хранене - помага ли или не?
  от Lidi | 06.10.2009 14:22

  Разделното хранене е начин на живот.Започнеш ли веднъж е хубаво да се храниш само така.В крайна сметка не си лишен от нищо,просто трябва да се съчетават правилно храните. Аз лично не съм изпробвала този вид хранене,но познавам много хора,които си решиха проблемите с теглото хранейки се по този начин.Още повече разделното хранене предотвратява и много заболявания и спомага за оздравяване на организма от много такива. Не съм доктор, но също така е хубаво да се консултираш и с такъв. Нямам представа, но е възможно и при някой хора да не се препоръчва този тип хранене! Успех!
 • Разделно хранене - помага ли или не?
  от Аниела | 04.10.2009 22:53

  Здравейте! Допреди да забременея преди 10 години, бях 50 кг с мокри дрехи. Отидох да раждам 87 кг. Смъкнах около 10-15, останалите не мръднаха и при втората бременност се бетонираха. Пробвах всякакви диети - ефектът е временен. От година и повече работя вкъщи, та освен всичко друго се и обездвижих здравата. И колкото повече се обездвижвам, толкова повече започвам да ям. :oops: И понеже дрехите все повече ми отесняват, реших, че няма да продължава така и смятам да започна разделно хранене. Та искам да попитам има ли хора, на които разделното хранене е помогнало, и най-вече дали се запазват резултатите от него.

Напиши отговор