Щитовидна жлеза. Базедова болест. Тиреотоксикоза. Тироидити | Съгласни ли сте...

Напиши отговор
  • RE: Съгласни ли сте...
    от д-р Цончев | 16.03.2019 03:16

    Идете в Бодимед и ги повторете.
  • RE: Съгласни ли сте...
    от Zdravko Shopov | 15.03.2019 20:06

    Лабораторията е Рамус.
  • RE: Съгласни ли сте...
    от vased | 15.03.2019 03:55

    Zdravko, ако имаш възможност повтори изследването на щитовидната жлеза в друга лаборатория. Референтните граници на лабораторията от която са резултатите които си дал ми се струват малко странни.
  • Съгласни ли сте...
    от Zdravko Shopov | 14.03.2019 21:53

    ТАТ 2,63 в норма; МАТ 73,40 при реф. ст. 5,61; TSH 0,751 /0,350-4,940/; ft4 1,210 в норма и ft3 3,360 /1,880-3,180/. Пкк и дкк в норма, кр. Захар 6,07. Ехография - леко увеличение. Болки в стави, мускули, изпотяване на дланите, трудно преглъщане. Умора, сънливост често. Задух. Бях при ендокринолога, който ме отбичи да съм ходел да лекувам нерви. Като порастнеши нивата тогава. Говорих с клиничен хематолог, който не съгласен, че ми няма нищо на жлезата предвид изследванията и се нуждая от лечение. Какво е мнението ви?

Напиши отговор