Щитовидна жлеза. Базедова болест. Тиреотоксикоза. Тироидити | Импулсна терапия лекува ли заболявания на щитовидната ???

Напиши отговор
 • Re: Импулсна терапия лекува ли заболявания на щитовидната ???
  от Теди | 25.07.2018 19:52

  Болезнена ли е процедурата
 • Re: Импулсна терапия лекува ли заболявания на щитовидната ???
  от Ренета Димова | 16.02.2017 21:43

  И аз имам впечатление от Импулсната терапия, но то е много различно от зловредните мнения тука, защото са 1 голяма лъжа. Ако си ходила за лечение при д-р Николов трябва да знаеш, че повече от час ти обяснява какво се прави и с каква цел. Няма такова неща като 1 процедура и край - здрав си. Като ходиш при иглотерапевт правиш 12-15 процедури минимум. Аз съм минала 6 или 7 пъти. Имах възел в левия лоб с размер около 30мм. и завишени антитела заради хашимото. След тези процедури освен че се чувствам перфектно (няма да описвам как се чувствах преди, защото състоянието ми беше като на умряло куче), последната ехография показа че възела се е стопил до 5 мм., а антителата ми са в референтните граници. Но както ми каза доктора по-важно е да се промени структурата на жлезата и точно това стана. Не е като на петниста хиена, а близка до нормалната. Това не е плацебо, както се опитват да внушават някои персони дето наляво и надясно рекламират знахарството на 1 животновъд. Затова обикалят форумите не, че се интересуват от мнения за импулстана терапия, а за да пишат глупости и откровенни лъжи.
 • Re: Импулсна терапия лекува ли заболявания на щитовидната ???
  от doc@ | 30.03.2011 15:32

  Прочетох многократно всички форуми за щитовидната жлеза- болшинството със сериозни заболявания,подложили се на импулсната терапия съжаляват.Единици с минимални промени на щит. жлеза-са доволни-вероятно плацебо ефект.Не вярвайте на шарлатани,които злоупотребяват с човешката болка и безизходица.Върхът на безочието е ,че лекуват тежка хипертония и коронарна атеросклероза,чрез"стопяване на холестероловите плаки".Много пациенти,които си лекуват хипертонията с настойка от чесън,с канела и др. билки завършват в интензивните отделения на неврологията и кардиологията.Бъдете внимателни със здравето си.Питайте,разпитвайте,търсете повече от едно мнение за всеки здравословен проблем.Четете всички форуми за здравето-те също са много полезни.
 • Re: Импулсна терапия лекува ли заболявания на щитовидната ???
  от д-р Цончев | 12.08.2010 21:16

  Лошо...
 • Re: Импулсна терапия лекува ли заболявания на щитовидната ???
  от kalin4eto | 09.08.2010 22:58

  Аз имам мнение .Подлагала съм се на тази терапия и знам от личен опит че това е пълна шарлатания."Терапията"представлява стържене на мекото небце със затъпен скалпел като до последно въпросния господин извърта и не ти казва какво точно ще прави.Боли уасно и след така наречената терапия лежах в къщи полуумряла докато ми зараснат раните.Излишно е да казвам че след като си направих изледвания на жлезата в определения от доктора срок резултата беше нула.След лечението на доктор николов мога само да кажа че се радвам че изобщо останах жива и не се получи някаква по сериозна инфекция."доктора"започна да ми обяснява че за да има ефект трябвало да направя още една процедура а сега гледам че ги е увеличил на три сигурно ще станат и пет....като цените расатат всяка година...сами си предценете
 • Re: Импулсна терапия лекува ли заболявания на щитовидната ???
  от д-р Цончев | 01.07.2010 18:50

  Нямам мнение поради липса на отзиви за такава терапия. Но като цяло се отнасям доста резервирано към методики "пенкилер".
 • Импулсна терапия лекува ли заболявания на щитовидната ???
  от nobrn | 29.06.2010 23:43

  Д-р Цончев, какво е мнението Ви за импулсната терапия прилагана от д-р Николов? Link Координати: София, ул.Ст.Караджа 9 втори етаж. Благодаря.

Напиши отговор