Алтернативна медицина | Продуктите на Вижън

Напиши отговор
 • Re: Продуктите на Вижън
  от Таня | 15.11.2016 16:32

  Здравейте! Аз също се интересувам от тези продукти и от къде мога да получа повече информация за тях. Благодаря
 • Re: Продуктите на Вижън
  от Десислава | 30.07.2015 13:10

  Здравейте.От коментарите,разбирам,че всички сте доволни от тези хранителни добавки.Виждам,че повечето са от преди 6-7 години,но ще се радвам,ако някой ми отговори и ми каже,дали ги е ползвал за болки в гърба и,ако да,то коя от тях,защото имат голям избор.Мерси предварително :)
 • Re: Продуктите на Вижън
  от Георги | 31.07.2014 16:57

  За уникалните продукти на Вижън ще добавя, че те са минали клинични проучвания, за разлика от другите добавки. Резултатите са много по-добри и от тези на лекарствата. Освен това те имат и най-реномираните световни сертификати ( например - за добра производствена практика, за чисти суровини, за неупотреба на ГМО и много други) За резултатите тук е писано много. Като лекар и дистрибутор - консултант на компанията предлагам продуктите на ВИЖЪН на много атрактивни цени - под дистрибуторската цена. За количества - допълнителни отстъпки.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от Elizabeth | 10.01.2014 10:08

  Здравейте! Видях, че коментарът Ви е тъкмо отпреди година, но реших, че все пак моят отговор може да бъде полезен за някого. 1.Може да проверите, има много информация и в и-нет, стандартът GMP(европейски). Европейският GMP стандарт е най-високият фармацефтичен стандарт в света. Той дава сигурност, че това, което пише на опаковката е това, което се съдържа в нея, че имат ефект и без плацебоефект, че са от екологично чиста продукция и т.н. - 3 дебели тома изисквания и над 50 контроли. Той се подновява на 3 години. Подобни сертификати не са задължителни за натурални добавки, тъй като са безвредни, но VISION го имат. :) Те имат много сериозен производител - Аркофарма Франция, много други сертификати, единствените биологично активни добавки, включени в лекарствени стравочници(VIDAL например). 2. Не знам как стоят нещата с повечето хранителни добавки - знаем и за други компании, предлагащи подобен род продутки отново основно от неспециалисти, предполагам, че и при тях е помислено по въпроса. Продуктите на Вижън са с такава технология, че тя позволява да бъде включено много малко количество от дадено вещество и то да бъде ефективно като много по-голямо количество от него. Това е причината условно да нямат предозиране. А технологията позволява продуктът да бъде изхвърлен от организма много лесно, ако не му е необходим. Консултатите на Вижън минаваме през много курсове, обучаваме се непрекъснато. Обучават ни лекари, академици и световни имена в областта на здравеопазването и нутрициологията. Имаме хора с много опит около себе си и с подхоящото образование, които ни дават съвети, за да сме сигурни, че си вършим добре работата. Т.е. ние знаем как да работим добре и се стараем да го правим, защото това е важно и отговорно. Поне за моите 2 години тук, не ми се е случвало да направя особена грешка с продуктите, които съм препоръчала, докато ендокринологът на мама 2 пъти й бърка дозата ел тироксин, което доведе до сърдечни и нервни проблеми. 3. Вашият въпрос всъщност е повече от логичен, затова и аз ще Ви отговоря. - Продуктите имат богат и синергичен състав. Погледнете например до колко много проблеми води липсата на витамин Б12 или на Ц... или на калций. Съответно наличието му, в необходимото количество за организма ни, води до подобряване на всички тези проблеми или до пълното им решаване. Нерваната система от своя страна, заедно с еднокринната, е нещо като диригента на организма ни. Вие знаете колко много здравословни проблеми са на нервна почва и съответно колко много проблеми се повлияват, когато помогнем на нея да работи добре. Все пак, да си призная, не мисля, че и злато да имаше в тези флакони, ако не бях сигурна, че има живи хора, на които са помогнали, аз бих ги опитала. Различните резултатите на хората във времето са най-ясното доказателство, че продуктът работи. Успех, хора! :)
 • Re: Продуктите на Вижън
  от Силвия Илиева | 07.02.2013 19:41

  "За това, което се намира вътре в капсулите, тези добавки въобще не са скъпи, още повече, че с малко по-усърдна работа могат и да ти излязат безплатни. " Може ли някой от всичките толкова много доволни клиенти на Вижън да ми даде смислен отговор на следния най-важен въпрос: Откъде можем да сме сигурни че съставките които са изписани на опаковките НАИСТИНА СЕ СЪДЪРЖАТ в капсулите? Някой изследвал ли ги е? Да не е в България, нека да е някъде в чужбина? Вижън могат ли да покажат документ за проведени тестове и изследвания съдържанието на капсулите? 2. Как може да се назначават схеми за прием на тези продукти от хора-неспециалисти /без медицинско образование/? Знаете ли че Гинко Билоба не се препоръчва при хора с ниско кръвно? Някой взема ли предвид това като препоръчва съответния продукт? Да не говорим за другите съставки. 3. Не е ли малко съмнително, че един продукт се използва за лечение на толкова много заболявания? Това най-малкото говори, че компанията се опитва да продава колкото се може повече от даден продукт като се разчита че всеки от нас има някакво заболяване и този продукт би могъл да излекува всичко.... Има ли някой който с аргументи може да ми отговори на въпросите? Благодаря!
 • Re: Продуктите на Вижън
  от Nezabravka Kyoseva | 08.10.2012 16:01

  Аз мога да ви препоръчам консултант на компания Вижън който се занимава с продуктите и ги препоръчва на хората от 12 години. Вследствие на това има хиляди здравословни резултати включително и като вашия с черен дроб и цироза. Най-добре е да разговаряте направо с нея ако сте от СОФИЯ, а ако сте от друг град споделете от кой защото тя пътува в много градове на България и може да направите срещата където е най-удобно и за двете страни. За повече информация пишете на nezi_bl@abv.bg .
 • Re: Продуктите на Вижън
  от Hinkov | 08.10.2012 11:50

  Регистрирах се скоро тук и открих малко мнения за продуктите на Вижън. Интересувам се дали някой ги е ползвал при проблеми с черния дроб като хепатит С и цироза. Ще съм благодарен ако има мнения по въпроса.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от Teodora Vasileva | 28.05.2012 08:27

  здравейте,ползвам тези продукти вече три месеца и съм невероятно доволна,пие ги детето ми на 6г,майка ми ,аз самата ,мъжът ми в момента предлагат и страхотен гел за лице,нов продукт е и фантастичен ,освен това диетата с тези продукти прави наистина чудеса самата аз бях негативно настроена в началото ,но след тези три месеца дори станах дистрибутор на вижън и ги препоръчвам най-искренно на всеки решил да помогне на себе си и на хората които обича,готова съм да отговоря на всеки ваш въпрос и да ви помогна стига да искате
 • Re: Продуктите на Вижън
  от Nezabravka Kyoseva | 12.05.2012 00:27

  Здравейте отново след около 9 месеца. Искам да споделя, че изпратихме есенно-зимния период който вече отмина без нито веднъж да се разболеем. Дъщеря ми продължава да ползва детските продукти на компания Вижън, като освен Лайфпак джуниър през грипния и вирусен период смучеше и от витаминте Be Healthy или Бъди здрав с ПРОПОЛИС и витамин С - НАТУРАЛЕН . Аз съм една щастлива майка на която не и се налага да посещава лекарските кабинети и апетките. Освен Лайфпак джуниър аз винаги имам у дома един от новите продукти на VISION, който се нарича D4X или умна храна. В една кутийка има 7 пакетчета съдържащи глог, щипка, хибискус, кехлибарена к-на и мед - само натурални съставки. Приема се със кисело мляко, сок, негорещ чай, вода или направо от пакетчето. При стомашно-чревните вируси спира повръщането , разстройството, болките в корема и ако някой е пипнал вирус се опрвя за 1 един ден вместо да се мъчи няколко дни. Ние дори не стигаме да хванем подобен вирус защото щом някой почувства подобни симптоми хапва едно D4X и забравя за неразположението. Който се интересува от продукта да гледа филмчето за него тук Link. За всеки който желае да ползва Лайфпак Джуниър или някои от другите продукти на Вижън на дистрибуторски цени може да получи информация на електронната ми поща nezi_bl@abv.bg или горепосочения телефон. С радост ще помогна на много майки да спят спокойно затова, че децата им не боледуват. Научих за продуктите преди 3 години когато ме поканиха на презентация на компания Вижън. И затова сега споделям за всички който са от Благоевград или околността, че могат да присъстват на презентациите на компанията които в момента се провеждат в Младежки дом зала 2 ет.2 всеки четвъртък на месеца от 18,00 часа. Дано повече хора да се възползват и да бъдат ЗДРАВИ.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от Nezabravka Kyoseva | 24.08.2011 15:28

  Здравейте, след като прочетох много мнения за продуктите на VISION и най-вече за детския Лайфпак джуниър, реших сама да се убедя в тяхното действие. Ползва ги дъщеря ми 2-ра година която вече е почти на 8 години и за последните 2 години не сме стъпили при личната си лекарка и съответно в аптека. Последните две зими минаха без грип и простудни заболявания, които преди тава не ни пропускаха. Няма нито един ден отсъствие от предучилищната група и Първи клас. Препоръчвам на всички майки да се замислят сериозно какво всъщност като храна приема тяхното дете всеки един ден и дали там наистина се съдържат витамините и минералите, които са нужни да расте здраво и щастливо детето им. Аз също ги ползвам за профилактика и съм изключително щастлива, че не ми се налага да посещавам личния си лекар. За повече информация 0898641181 Н.Кьосева.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от adi_adi | 12.05.2011 12:57

  Много дълго време се интересувах от продуктите на Вижън, търсих информация, а също и резултати за действието им, изненадах се като разбрах, че много хора покрай мен с различни заболявания ги използват и са доволни. Цената беше висока за мен, но след срещата ми с дистрибутор ми предложиха при закупуване на 8 продукта 40% дистрибуторска отстъпка (правят се някакви точки). Консултираме безплатно лекар (Link, който ми предложи схема с продуктите на Вижън, които да използвам за моето лечение.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от galin_kos | 16.08.2010 11:08

  Здравейте! Аз съм Галин Костадинов на 22 години съм. Аз започнах да се занимавам с тази дейнос защото ми хареса бизнес плана на компания Vision International People Group и понеже осъзнах, колко много може да се постигне чрез него. Като всеки нов човек и аз реших да пробвам продуктите на компанията, първо за да се уверя, че са безвредни и второ за да се убедя, че наистина помагат, тъй като аз съм млад и енергичен и смятах, че тези продукти не са ми нужни. Уви, още от първата употреба, аз усетих осезаема разлика в настроението ми към по-добро. Гладоболието ми, което се дължеше на прекомерното учене и натоварване на очите ми също изчезна. Да не говоря за акнето, което се стопи, буквално за 2 дена, а след около месец вече забравих, че е същесвувало. Искрено съм благодаряне на компания Vision International People Group за прекрасните и продукти, и аз перфектния и бизнес план. Благодаря! За повече информация посетете: Link
 • Re: Продуктите на Вижън
  от | 20.04.2010 18:47

  Link ви този сайт ,в който можете да разгледате продуктите на компания Вижън.Аз също ги ползвам,а заедно с мен и моето семейство.Всички сме много доволни,нямаме здравословни проблеми и се чувстваме прекрасно.Горещо ви ги препорачвам.0898665899 М.Петрова
 • Re: Продуктите на Вижън
  от | 08.11.2009 16:52

  Здравейте! Аз също ползвам продуктите на Вижън и се чувствам прекрасно.Започнах от миналата зима, защото имах проблеми с бъбреците и по тази причина ми ги препоръчаха.С недоверие ги започнах но, болките отшумяха и когато отидох при лекуващия лекар, той се учуди, как е възможно бъбреците ми да са в отлично състояние и това стана само след 20 дена прием на Нутримакс. Така, че изобщо не се приотеснявайте- взимайте продукти за да съхраните здравето си. Който иска може да прочете повече за тях.Link
 • Re: Продуктите на Вижън
  от | 31.10.2009 16:04

  във връзка с грипа, ако някой има въпроси нека се обади на тел:0898665899 или skype:mary_mi6i
 • Re: Продуктите на Вижън
  от | 31.10.2009 15:59

  Здравейте, искам да изкажа мнението си за продуктите на Вижън. Мога да се похваля, че за два дни успях да се праборя със свински грип, благодарение на тях, като приемах на 2 часа по 2 детокса, антиокс-сутрин и вечер,шевитон-сутрин и вечер и урсул, сутрин и вечер.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от ppetrov333 | 08.10.2009 23:15

  Ами аз не съм анонимен. И пия Вижън. И съм здрав. И преди и сега. И съм дал тази възможност на много други като мен. Казвам се Петър Петров и можете да ме потърсите на скайп:ppetrov333
 • Re: Продуктите на Вижън
  от dobbin | 20.09.2009 12:44

  Ste и Vadoda, Здравейте, така и не видях аргументи в подкрепа на вашите твърдения. Може ли да опишете защо смятате, че всички са мошеници? Може би смятате, че са дистрибутори, които се опитват да си пробутат продуктите? Имайте предвид, наистина повечето потребители, които ползват Вижън, наистина са дистрибутори, но само защото така е по-изгодно купуването им. Имах намерение да споделя моите здравословни проблеми, върху които експериментирах с Вижън, но след последните постинги ми се отщя.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от | 18.09.2009 23:55

  И аз съм съгласен със (ste 100) :P
 • Re: Продуктите на Вижън
  от ste100 | 26.06.2009 09:53

  :lol: Всички вие сте анонимни мошенници!!!
 • Re: Продуктите на Вижън
  от poliandar | 16.05.2009 14:23

  Zdraveite! Az sa6to sam distributor na kompaniyata veche 2,5 godini i sam pomognala na tolkova hora, na kolkoto v traditsionnata meditsina ne sam mogla za 14 godini staj! Produktite sa unikalni i nepovtorimi! Za tozi period ot vreme ne sme kupuvali nito edno lekarstvo ot apteka i ne sme hodili na lekar - az, sapruga mi i 5 godi6hiya ni sin! POLI MURATEVA
 • Re: Продуктите на Вижън
  от visioekip | 14.05.2009 12:12

  Здравейте. Ако желаете повече информация за тези продукти на концерна Arkofarma (разпространявани от компания Vision Internationale People Group), може да пишете тук вьв форума или лично на skype: visionekip. Ще отговория на всички вьпроси относно тези продукти. Очаквам Ви!!!
 • Re: Продуктите на Вижън
  от elec7rovo1ce | 13.05.2009 14:18

  Ползвам ги от 2 дни ,когато усетя ефекта ,ще го споделя с вас......
 • Re: Продуктите на Вижън
  от zoriger | 06.03.2009 09:43

  Здравейте!Ползвам продуктите на Вижън от2000г!Реших си здравословни проблеми като болезнен цикъл,екзема на ръката,гастрит,кръвната ми захар падаше!От тогава 1 лекарство не съм пила,ползвам ги за профилактика и не съм и настивала,а преди често боледувах!Сега имам 11 месечна дъщеричка,на която давам детските продукти от 5-я ден!Една щастлива майка съм,на здраво бебе!А доктора нека си погледне лекарствения справочник и да прочете за продуктите-без да са лекарства имат лечебен ефект и са единствените вписани там!
 • Re: Продуктите на Вижън
  от romaaug | 27.02.2009 06:49

  sisi76, не се притеснявай, че личната ти лекарка не е чувала за продуктите на Вижън и моята не беше чувала, но това не е критерий да не се възползваш от Вижън. Поздравявам те, че въпреки всичко си решила да вземеш на детето си Лайфпак джуниър. Профилактичната доза е сутрин и вечер по едно драже. Ако детенцето е болничко можеш да увеличиш до 6-8 дражета на ден, за да се оправи по-бързо. Дори и по-повечко да му даваш не се притеснявай, защото не можеш да предозираш, организмът си усвоя всичко, защото това не са синтетични добавки. Пише, че се дават за деца над 4 години, заради изисквания на Министерство на здравеопазването и то заради големината на дражето. По никакъв начин не могат да навредят на детето, а напротив. Когато започнах да давам на детето ми от тези добавки той беше на 1 г. и 6 месеца, нищо не му стана, освен че ми е здравичък сега :) Само, че аз му стривам дражетата на прах, защото все още не може да разбере, че трябва да ги здъвче :) Имам приятелка, която започна да дава на детенцето си на 6 дни след раждането. Това дете вече е на 10 месеца и никога не е имала дори сополки. Така че предлагай ги смело на детето и не се притеснявай ако му харесат и тайничко от теб си похапва още и още. Ако те интересува нещо друго, ще се радвам да ти отговоря. Имам и много интерсни материали за Вижън. Може да ми пишеш и на мейла: t.r.todorova@abv.bg
 • Re: Продуктите на Вижън
  от sisi76 | 26.02.2009 13:34

  Здравейте!Предложиха ми да закупя лайфпак джуниър защото синът ми от една година на сам е непрекъснато болен.Рекламата е много обещаваща но личната ми лекарка не е чувала за тях.Може ли някой да ми каже как да ги давам на детето си?То е на 2г5мес.И защо пише че са за деца над 4 години,а се дават и на по-малки?Може ли да навреди това на детето?
 • Re: Продуктите на Вижън
  от romaaug | 17.02.2009 14:22

  Здравейте, надявам се, че не се включвам късно в темата. Относно продуктите на Вижън мога да кажа, че това са единствените добавки с биологична активност от 92 до 95%. Други добавки с такъв висок процент биологична активност НЯМА. Технологията на производство е уникална и модерна, с висок стандарт. За това, което се намира вътре в капсулите, тези добавки въобще не са скъпи, още повече, че с малко по-усърдна работа могат и да ти излязат безплатни. Нашето семейство ползва продуктите от 6 месеца. Купих ги заради синът ми, който тогава беше на 1г.и 6 месеца, тъй като изключително често боледуваше. Беше на 5 месеца, когато за първи път пи два антибиотика един след друг, и така от тогава всеки месец беше болен и през месец пиеше антибиотик. Детето ми вече 6 месеца не е пило антибиотик. На мен ми помогнаха изключително много с болки в ръцете и краката, които ми се схващаха от болки в костите. Имах ишиас, гастрит, всекидневно главоболие, силни болки в гърба и кръста. Също така бях изключително разсеяна, и паметта ми не беше на ниво. От добавките на Вижън вече пием всички в моето семейство. Вижън промениха мен и моето семейство. Освен, че сме здрави, ами сме и по-спокойни, не се караме за дребни нещица, както преди. Аз съм много повече концентрирана, както на работа, така и в къщи, тонусът ми се вдигна също. Познавам вече и много други хора, на които продуктите на Компания Вижън са помогнали за много по-сериозни болести, дори за болести, за които казват, че лек няма.Продуктите на Вижън са здраве. КУПЕТЕ НА ДЕЦАТА СИ ЗДРАВЕ, но не забравяйте и себе си, защото ако вие сте болни, кой ще се грижи за децата ви така добре както го правите вие! Ако някой има въпроси към мен, моля да ги зададе.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от Silvi72 | 20.01.2009 11:56

  За продуктите на Вижън искам да споделя, че от двуседмичен курс със Свелтформ+Детокс свалих четири килограма спрях хормоналнозаместителна терапия ,която ми беше назначена от лекар акушер гинеколог поради проблеми с месечния ми цикъл .Имам дъщеря на 3 г.,тя взема продукта Лайфпак Джуниър сега започваме второ бурканче , а тази е първа зима без антибиотици.Добавките са много добри и от тях се възползваме цялото семейство.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от neli angel | 04.12.2008 16:59

  Здравейте!Аз употребявам продуктите на Вижън от 4 месеца и вече имам невероятни резултати,както за СЛЕ /системен лупус еритематозус/,така и за глумеролонефрит.При това лупусът ми е от 1978 г.Препоръчвам на всички да пробват продуктите,пък после сами ще решат дали са скъпи или не,когато става дума за здравето!!!
 • Re: Продуктите на Вижън
  от visioekip | 04.12.2008 12:29

  Здравей. да наистина това са уникални продукти, но не мога да разбера само едно, защо казваш че цената им е висока. Мисля, че 28 лева или 38 лева за някои от продуктите, изобщо не е висока цена.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от zuz | 07.09.2008 09:06

  и аз имам опит с тези продукти.синът ми (сега почти на 7 г)в детската градина боледуваше много.два дена е на градина,две седмици се лекуваме(не преувеличавам).постоянно антибиотици.тогава взех lifepak-junior и detox,а по късно и antiox.първото са витамини,второто прочиства организма от застояли секрети,а третото пак прочиства,но по-фино.от detox-a детето така започна да кашля ,белият му дроб хриптеше като при пневмония.лекарка,която го прегледа поиска да влезем в болница.обясних и за добавката, но тя не повярва .след рентгенова снимка се оказа ,че няма пневмония.спряхме добавката за 2 дни и хриповете изчезнаха.след това продължихме да я пием(60 капсули за 1 месец).сега(да чукна на дърво)детето ми е здраво.не се разболява.ако аз имам грип ,той само киха.не се двоумете.скъпи са тези добавки ,но здравето ,особено на децата е по-скъпо.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от snej | 29.06.2008 13:18

  НА 6.12.2007 СЕ ЗАПОЗНАХ С ДИСТРИБУТОР НА ВИЖЪН И МИ ПРЕДЛОЖИ ДА ЗАПОЧНА ЛЕЧЕНИЕ С ТЕЗИ УНИКАЛНИ ПРОДУКТИ ЩАСТЛИВА СЪМ,ЧЕ СЪПРУГЪТ МИ НАСТОЯ ЗАЩОТО ЗАЗ ЛИЧНО НЕ БЧХ УБЕДЕНА В КАЗАНОТО ЗА ТАХ.нА 38 ГОДИНИ СЪМ НА 34 МИ ОТКРИХА РАК НА МАТОЧНАТА ШИЙКА ПОСЛЕДВА ЛЪЧЕ И ХИМОТЕРАПИЯ ПРЕДОПЕРАТИВНО,ОПЕРАЦИЯ И ОЩЕ ТЕРАПИЙ СЛЕД ТОВА ОТ КОЕТО ПЪК СЛЕД 5 МЕСЕЦА ОТ ЛЪЧЕТЕРАПИЯТА ЗАПОЧНА ДА МЕ БОЛИ СТОМАХ АДСКИ БОЛКИ,НО ЗА НЕЩАСТИЕ НЕ БЯХ В БЪЛГАРИЯ ПОТЧРСИХ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ В ХОЛАНДИЯ КАДЕТО БЯХ НА ГОСТИ НА ПРИЯТЕЛИ НО НИЩО,И ТАКА КУПИХА МИ БИЛЕТ ЗА САМОЛЕТ И В БГ.ОТ ЛЕТИЩЕТО НА ОПЕРАЦОИННАТА МАСА 6 ЧАСА ОПЕРАЦИЯ,С ИЗГОРЕЛИ ЧЕРВА ОТ ЛЪЧЕТЕРАПИЯТА И ИЗВЕДЕНО ДЕБЕЛО ЧЕРВО-АНУС ПРЕТЕР СЛЕД ОКОЛО ГОДИНА ПРОБЛЕМ С ЛЯВ БЪБРЕК АНАМНЕЗА-ХИДРОХЕФРОЗА 5 СТЕПЕН ДВЕ ГОДИНИ ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ,ПОСТАВЯХА МИ ДЪБЪЛДЖЕЙ ЗА ДА ПОДЪРЖАТ БЪБРЕКА ДА РАБОТИ НО ОРГАНИЗМА МИ ПОЧНА ДА ГО ОТХВЪРЛЯ И ТРЯБВАШЕ ДА ГО МАХНАТ И ТОЧНО ТОГАВА СЪДБАТА МЕ СРЕШНА С ПРОДУКТИТЕ НА ВИЙЪН ЗАПОЧНАХ ДА ГИ ПИЯ ПО СХЕМА СТАРТИРАХ С 10 ПРЕОДУКТА КАТО СЕ ЗОБЕХ С 17-18 ХАПЧЕТА СУТРИН ОБЕД И ВЕЧЕР СТРУВАШЕ МИ ПО ОКОЛО 500ЛВ. НА МЕСЕЦ НО НЕ СЪЖАЛЯЖАМ ЗАЩОТОПЕЗУЛТАЪИТЕ СА НА ЛИЦЕ ВЕЧЕ 8 МЕЦЕЦА ЖИВЕЯ НОРМАЛНО КАТО ЗДРАВ ЧОВЕК,БЪБРЕКЪТ МИ РАБОТИ НА 100% ЧУСТВАМ СЕ ОТЛИЧНО.И НЕ СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ ЗА 6 МЕСЕЦА ДАДОХ 3000ЛВ.ЗА ТЕЗИ ПРОДУКТИ КОЙТИ МИ ВЪРНАХА ЗДРАВЕТО.АЗ НАИСТИНА СИ КУПИХ ЗДРАВЕ.ДОВЕРЕТЕ ИМ СЕ И ВИЕ.БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩТАСТЛИВИ.
 • Re: Продуктите на Вижън
  от svilena hr | 17.03.2008 15:19

  Здравейте! Търсите мнение за продуктите на Вижън. Мога да го дам само за един от тях-"Лайфпак Джунинър".Давах го 3 месеца на сина ми, който тогава беше на 3 години. Те са имуностимулиращи и трябва да бъда честна, че бях много доволна от действието им. Детето ми ги приема през есеннта, за да може да подготви организма си за зимата.По принцип сина ми боледува често-всеки месец от ангини и бронхити, но точно тогава когато пи добавките дори не се закашля. Бях много скептична към действието на хранителните добавки, но сега мога да кажа че са доста ефикасни. Казвате истината-Вижън са скъпи, но имам познати които ги предлагат и им вярвам когато ми обясняват в какво са им помогнали. Аз лично ползвам и продукти на "Роял" те са същи добри и по-евтини.
 • Продуктите на Вижън
  от katyaz | 17.03.2008 12:58

  Наскоро ми рекламираха натуралните продукти на фирма Вижън! Имате ли лични впечатления, защото цената не им е никак ниска! Жената, която ми ги предложи имаше личен опит! Опитах да намеля лекарско мнение.Специалистите към които се обърнах не познаваха тези натурални добавки на тази фирма! Моля споделете ако знаете нещо по-конкретно!

Напиши отговор