Рак и ракови заболявания | уникални резултати при лечение на онкоболни

Напиши отговор
 • RE: уникални резултати при лечение на онкоболни
  от gosheto | 29.04.2020 08:53

  Здравейте.Баща ми е тежко болен.Лекарите ми казаха че му остават от 3-6 месеца.Лично Главният лекар ми каза че единственият шанс ако въобще има такъв е да му давам от маслото на Рик Симпсън което съдържа 100% CBD.Моля ви;умолявам ви ако някай знай или е чувал че някой има от това масло да ме свърже.Помогнете ми Баща ми е само на 49 години и е прекрасен човек и родител.Пишете ми ако се сетите
 • RE: уникални резултати при лечение на онкоболни
  от svetlyo12345 | 06.03.2019 11:19

  Искам да ВИ ПРЕДУПРЕДЯ!!! МАЙКА МИ ОТИДЕ В ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ЛЪЧЕЛЕЧЕНИЕ В ПЛЕВЕН.Там план за облъчване им беше направен от ВЕРГИНИЯ ПАЯКОВА И ОДОБРЕН ОТ ИВО ПЕТРОВ.СЛЕД ОБЛЪЧВАНЕТО МАЙКА СЕ ВЛОШИ ТОТАЛНО И ЕДВА НЕ УМРЯ.БЯХА И ИЗГОРИЛИ И ГЛАСОВИТЕ СТРУНИ ПОНЕЖЕ РАКЪТ Е НА ГЪРЛОТО.ОКАЗА СЕ ЧЕ ПЪРВАТА Е ЯДРЕН ФИЗИК А ВТОРИЯ ОБИКНОВЕН ЕЛЕКТРО-ФИЗИК ,незнайно как решили да се пишат за медици.МНОГО ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ ПОПАДНЕТЕ НА ТЯХ!!!
 • Re: уникални резултати при лечение на онкоболни
  от Rumiana | 28.11.2014 18:50

  Здравейте! Казвам се Руми и съм от София. Преди 4 години дъщеря ми се разболя от Саркома на Юнг ( тумор на костите ), 13 см злокачествен,срастнал с повечето органи от лявата страна до сърцето,тогава беше на 18 год,живеехме и работехме в гърция 20 години.Когато направихме и 3 та биопсия първата в Гърция,втората в България и третата в Германия,абсолютно и в 3 те държави докторите ни обясниха че няма шансове и остава много малко време. Дъщеря ми е много силно момиче със силен дух,аз също...още тогава разбрахме че това няма да свърши така.Започнах да се виждам със много хора с такива проблеми,екстрасенси билкари и какви ли още не.Първото нещо с което започнахме лечението бяха добавките.Взимах и 8 вида за да подсилим имунната система кожата апетита косата и всичко останало.С билките бяхме най редовните,всяка сутрин, обед,следобед и вечер. Фрешовете от цвекло бяха нон стоп.Пиеше 2 години газ.Пиеше орината си. Правехме доста на моменти звучащо гнусни неща като 400 попови прасета които търсехме в провинцията от разни села баби и дядовци който ни помогнаха,изсушихме ги,давахме ги с шоколад.Започна химио терапия,тумора се намали драстично след 6 месеца.От телевизията разбрахме за Ставринол,изпращахме епикризи в русия,получихме ампулата вляхме я докато химиотерапията и се правеше... след още 2 месеца необяснимо както за докторите в българия и гърция тумора от злокачествен беше доброкачествен и беше едва 0.4 мм . В този момент мераклийй да я оперират бяха всички..Доверихме се на българите. 3 години вече след операцията дъщеря ми е добре,правим на 6 месеца скенер и е здрава.Съжалявам че пиша с грешки но това едва ли е от значение в момента,искам да ви кажа, първо психиката е едно най важните неща за подготовката да излезеш от този ад.Добавките който и взимах са на Вижън.Ако мог да бъда полезна на някой и искате да разберете по подробно нашите лечения,може да ме намерите. Чувствам се длъжна и го дължа защото аз от форумите се запознах с много хора и много неща получих от тях.
 • Re: уникални резултати при лечение на онкоболни
  от Kristian | 24.08.2013 14:06

  Майката на приятелката ми е единствената която внася от русия за бг. уникален продукт продукт имащ уникалната способност да разпознава атипичните /болни/ клетки в организма, да ги белязва, да укрепва имунната система, да унищожава раковите клетки и от стволовите клетки на унищожените “изродени” такива да образува млади, здрави клетки. Това “чудо на 21 век” се нарича «ФОТОСТИМ» за повече инфо Link “Фотостим” е предназначен още и за: - Онкологично болни със злокачествени тумори в различни стадии - Хора с риск от израждане на доброкачествени дерматози (бенки, брадавици, пъпки) и предракови състояния (левкоплакии, дисплазивни огнища) в онкологични заболявания. - Възрастни хора с цел повишаване съпротивата на организма към онкологични заболявания; - Хора, преминали тежки хирургични, лъчеви и химеотерапевтични въздействия, през рехабилитационния период с цел по-бързо възстановяване на организма.
 • Re: уникални резултати при лечение на онкоболни
  от Доц. д-р Цончев, дм | 28.05.2010 08:49

  като пример: Link
 • Re: уникални резултати при лечение на онкоболни
  от Доц. д-р Цончев, дм | 28.05.2010 08:47

  По форума съм срещал доста такива...
 • Re: уникални резултати при лечение на онкоболни
  от Д-р Юлиянов | 27.05.2010 18:08

  Очакваме с интерес тук да се включат и други търговци на панацея за рака. д-р Юлиянов, д.м., FACS Link
 • Re: уникални резултати при лечение на онкоболни
  от alooooo | 27.05.2010 13:44

  Здравейте, бих искала да ви препоръчам един имуностимулатор за онкоболни. Казва се BioBran MGN-3. Той е най-ефективната налична хранителна добавка, която помага тялото да поддържа здрава и силна имунна система. Редуцира туморните образувания и ограничава метастазите. На този сайт Link можете да намерите пълна информация за продукта. Това е сайта на офицалният вносител за България.
 • уникални резултати при лечение на онкоболни
  от znaesht | 04.07.2008 23:24

  Налице са много случаи на успешно лекувани онко-болни в 4-ти стадий с уникални резултати , при лечение с варумин. За повече информация вижте Link

Напиши отговор