Рак и ракови заболявания | Вдигане на Левкоцитите с МАОЛО

Напиши отговор
 • RE: Вдигане на Левкоцитите с МАОЛО
  от севатеана | 12.02.2019 11:11

  Дълго време не можах да си вдигна хемоглобина. Левкоцити на долна граница. Пробвах с разни неща, като започнах с усилено хранене с месо, риба цвекло, плодове , други зеленчуци, витамини и от 90 хемоглобина стана най-много на 95 за два месеца. Като научих за Маоло, с известно недоверие започнах според препоръката от лекар, наш познат, макс дозата от 3 х 2 капсули на ден ,10 дни след храна. При контролата хемоглобинът се качи за 10 дена на 100. След още 10 дена с дозата на макс, се вдигна на 105 и така стигнах до 115 за още 20 дни, което за мен беше супер. Левкоцитите и те станаха 5.4. След това започнах плавно да намалявам, но си следях на често кръвните показатели, защото аз съм си с анемия отдавна .и ако се появеше тенденция към спадане, увеличавах дозировката отново, като стигах пак до максимума. от 6 капсули на ден
 • Re: Вдигане на Левкоцитите с МАОЛО
  от СтаракА | 01.09.2018 10:10

  Искам да допълня тук, че Маоло вдига и нормализира и Неутрофилите, освен левкоцитите, хемоглобина и тромбоцитите. Трябва само да се следят резултатите от кръвта и да се коригира дозата на Маоло-то.
 • Re: Вдигане на Левкоцитите с МАОЛО
  от shery | 25.07.2018 19:46

  Аз пия МАОЛО от две години и с него изкарах три серии вливания по шест вливки химиотерапия. Следях си резултатите на левкоцитите, хемоголобина и тромбоцитите, коригирах дозата нагоре надолу в зависимост от резултатите на кръвта и нямах никакви проблеми.
 • Re: Вдигане на Левкоцитите с МАОЛО
  от дора21 | 18.06.2018 23:12

  И аз съм използвала Маоло през цялото време на химиотерапиите и ги изкарах, без да ме връщат или да ме тъпчат с кортикостероиди или растежни фактори. Само, че си ги следях кръвните показатели между двете вливания, на десетия ден и ако тръгнат надолу, коригирах дозировката и всичко беше добре докрая с Маолото - и тромбоцитите и левкоцитите и хемоглобина и неутрофилите.
 • Вдигане на Левкоцитите с МАОЛО
  от veraboneva | 09.06.2018 20:38

  По рано във форума имаше теми за вдигане на левкоцитите, тромбоцитите и хемоглобина с растителния продукт МАОЛО, които падат при всеки втори пациент при химиотерапия, но някъде изчезнаха тези теми от форума. А бяха полезни. Пациентите си обменяха информация и форумът беше много полезен в това отношение. Самообучаваха се. Постоянно пациентите споделяха че при нисък хемоглобин или тромбоцити дозировката на Маоло трябва за поне 10 дни да бъде в максималната си доза от 3 х 2 капсули или 6 капсули за денонощие и след контрола на 10-тия ден, да се прецени дозата да остане същата или се намалява. Подробности има в сайта за МАОЛО. При паднали левкоцити дозировката на МАОЛО не е необходимо винаги да е толкова висока в първите дни, но ако се наложи и там може да е ударно, също до 6 капсули за деня.

Напиши отговор