Рак и ракови заболявания | Рака може да се ликува.

Напиши отговор
 • RE: Рака може да се ликува.
  от Valentina Ivanova | 16.10.2019 01:10

  Link Вертера руското оръжие за рак
 • RE: Рака може да се ликува.
  от burgas61 | 11.05.2019 23:12

  Рака се лекува на 100% чрез метода на dr. George Ashkar. Всички болести в човешкия организъм са кодирани в лимфата.Когато се смени лимфата,всички болести изчезват. Доктор George Ashkar показва във видео в Youtube,как става смяна на лимфата.Прави се изкуствена рана в тялото и чрез изсмукване се разваля структурата на лимфата ,... прави се нещо като /хард ресет на тялото/.Има много материал в Youtube,само напишете dr. George Ashkar.
 • RE: Рака може да се лeкува.
  от Христова | 12.04.2019 00:36

  Дарина, имам колежка която все още е сред нас, само че....след няколко операции тук в България...............се оказа че прословутия проф. Брусарски нищо , ама нищичко не е изрязал, само е прибирал паричките за това......... Колежката се оперира след това в Германия и слава Богу, все още е сред нас! Надежда винаги има! Желая Ви успех!!!!
 • RE: Рака може да се ликува.
  от Доц. д-р Цончев, дм | 27.03.2019 20:07

  Ако има тумор трябва да се премахне. Алтернативна медицина не ми е известно да е помогнала в подобни случаи. Цитирайте хистологията след първата операция ако имате данните за да се ориентирам.
 • RE: Рака може да се лекува.
  от Дарина | 25.03.2019 09:30

  Здравейте! Не знам дали тук е мястото, където мога да пусна поста си, но наистина, не знам, какво трябва да правя. Приятелят ми е с диагноза тумор в мозъка. Оперираха го преди една година, направиха след месеци и лъчетерапия, която може би усложни нещата, защото сега е и с оток. Сега всичко се повтаря, в момента не е добре, със силно главоболие е отново. Моля Ви, ако някой може да даде съвет за някакво лечение(може и алтернативна медицина) или малко надежда с преживян такъв момент, да ми пише. Благодаря!
 • Re: Рака може да се ликува.
  от Dani_11 | 12.06.2018 13:20

  ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ представена от д-р Иван Маслев За първи път в световната практика - комбинирано лечение с използването на „Инсулин потенцирана терапия“ и „Биомагнитна терапия с магнитни двойки“ В Медицински Център „Интегративна медицина” в гр. София постъпи за лечение млада пациентка - М.К. на 40 години, в крайно напреднал стадий на онкологично заболяване. Преди клиничната изява на основното заболяване пациентката е провела 6 процедури за хормонална стимулация по повод желана бременност - всичките без резултат. Непосредствено след приключването на тази програма пациентката опипва „бучка“ в дясна млечна жлеза, което е повод за провеждането на допълнителни изследвания и консултации. Предложено е оперативно лечение, което пациентката, в началото, отказва. При данни за бързо нарастване на основната туморна формация, вторични ерозии по кожата, съмнение за белодробно разпостранение и множествени метастатични изменения в костите, пациентката е насочена за оперативна интервенция - радикална мастектомия, която е извършена през месец ноември 2016 г. С решение на Онкологична комисия е предложено лечението да продължи с химиотерапия, лъчетерапия, както и с вливането на бифосфонати. Отчитайки многобройните странични ефекти, тежката поносимост и влошеното си здравословно състояние, пациентката отказва провеждането на тази терапия. Запознавайки се с възможностите на интeгративната медицина и методите за лечение в нашия център, болната потърси алтернативна възможност за лечение в тежкото състояние в което се намираше. При невъзможност да се обслужва, силно изразената болкова симптоматика, затруднения в дишането, влошени кръвни и биохимични показатели, очакваната преживяемост при такава находка не би могла да бъде повече от 2 до 3 месеца. След направената консултация, допълнителни разширени лабораторни изследвания и образна диагностика, бе изготвена индивидуална програма за лечение в клиниката. Комбинираното лечение включваше Инсулин потенцирана терапия, Биомагнитна терапия с магнитни двойки, озонотерапия, както и допълваща програма за домашно лечение. Медицински център „Интегративна медицина” е единственият център в България, който работи по тази иновативна технология, която сполучливо допълва възможностите на нискодозовата химиотерапия. След проведените 37 терапевтични сеанса в рамките на 18 месеца, контролните изследвания показаха пълно отсъствие на тумор и костни метастази. Пациентката възстанови двигателната си активност, шофира личния си автомобил и редовно посещава клиниката за профилактични прегледи. Представеният случай сполучливо илюстрира възможностите на интегративната онкология, както и за първи път в света успешното комбиниране на Инсулин потенцираната терапия с Терапията с биомагнитни двойки при лечението на тежки онкологични заболявания. След обработка на медицинската документация случаят ще бъде публикуван в специализирани медицински издания в България и чужбина.
 • Re: Рака може да се ликува.
  от Eva_78 | 28.05.2018 13:42

  Във връзка с тази тема, попаднах на информация за метод на лечение-термотерапия. Тя представлява апарат тип сауна, с тази разлика, че нагряването на тялото е с инфрачервена светлина, която нагрява телесните течности. По този начин тялото се загрява до 40-41 'Ç Това се цели унищожаването на туморните клетки и клетките на бактериите и вирусите. По този начин се повишава имунитета. Апаратът , с който сe провежда терапията е съвременен и оборудван с компютър и монитор , с които се следят всички жизненоважни функции - пулс, температура, ЕКГ и кислородно насищане.Всеки , който се интересува може да се информира MOD EDIT
 • Re: Рака може да се ликува.
  от Доц. д-р Цончев, дм | 24.02.2018 20:54

  Начина на лечение се определя от онкокомисия в зависимост от типа и напредъка на заболяването.
 • Re: Рака може да се ликува.
  от Лора | 24.02.2018 18:57

  На скоро откриха рак на майка ми .почна ходене по мъките при кой специалистхда отидем оказа сеърак на шийката на матката.назначиха и като предписание само лъчехимиотерапия.изненадох се защото съм чувала че се отстраняват и оперативно засегнатиге участаци.
 • Re: Рака може да се ликува.
  от harco | 23.08.2014 23:46

  Ранди 23,ти си едно изключително просто и жалко същество.Вземи да се образоваш, преди да пишеш простотии.Ако един ден на теб лично се случи,пожелавам ти го от сърце,ще мислиш по друг начин,защое тази злоба?никой за нищо не ти е виновен...Да пази Бог от 'хора като теб' !
 • Re: Рака може да се ликува.
  от Mimi1 | 03.12.2010 10:26

  Randi 23, права сте ,че има много случаи на летален край при заболяването "рак ",но излекувани също има и те са много... доста фактори са определящи за това дали човек ще се излекува или не - като например в какъв ctадии е рака при откриването му , вида рак , какво лечение е проведено ,силата на организма ,психическата нагласа на пациента да се пребори и т.н... Тъй като аз самата бях болна от рак ,затова сам се интересувала и запознавала с хора ,които са успели да се преборят с това заболяване... да ,рака може да се върне в някои от случаите ,но това не е непременно и задължително ,както излиза от думите Ви ...затова след проведено лечение се ходи на контролни прегледи в продължение на 5 год... a хората ,които са били сполетяни от тази болест би трябвало да продължат живота си напред ,а не да живеят на тръни както се изразихте и да очакват всеки момент какво може да им се случи ,напротив ПОЗИТИВНО И СМЕЛО НАПРЕД !!! Ето например всеизвестен факт е че известния колоездач Ланc Армстронг също е бил болен от рак преди 14 -15 god,лекарите са му давали само 5% шанс да оживее ,но той е излекуван... и не само това ,ами 7 пъти след това печели тур де france ,а до тази година се състезаваше все още ...това не са измишльотини някакви ,а всеки който се интересува може да провери ... и още много примери има за това ... Както и преди казах моята цел тук не е да споря с Вас ,но да се твърди че болните от рак са "Обречени "и че за тях няма друг изход освен летален край това вече е неморално и глупаво да се твърди !
 • Re: Рака може да се ликува.
  от Mimi1 | 01.12.2010 14:37

  Едната от жените е била бременна и рака на шийката на матката е открит случайно при преглед ,а другата в най-ранен ctадии (инситу май се казваше ) е била ,и двете не са провеждали никакво друго лечение ,освен операция за отстраняване на тумора... аз например при хормоночувствителни реtsептори при рак на гърдата според лекарите триaбваше 5 god да пия тамоkcифен ,но отказах и си възстанових и цикъла ...
 • Re: Рака може да се ликува.
  от randi23 | 01.12.2010 13:23

  Мими1 - след провеждане на операция за отстраняване на тумор ВИНАГИ се прави курс лъчетерапия , лекарите няма как да отстранят целия тумор, необходимо е и облъчване!
 • Re: Рака може да се ликува.
  от randi23 | 01.12.2010 13:14

  Силата зависи от човека. Сила не може да се даде от едни буквички в някаква случайна страница в интернет... Сила дадоха думите, които казах на майка ми, когато се беше отказала да се бори преди 3 години. Сила дадоха сълзите на мен и сестра ми, мъката на баща ми... Сила даде и желанието и обичта й към нас... Така че не залъгвайте хората. Да, при някои хора рака не се развива в началото след лечението. Дядо ми също е бил болен от рак и почина след 12 години от това. Гаранция може да се даде за настинката, за шарката.. Гаранция, че няма да свърши фатално... При рака такава гаранция няма. Има сила и късмет! Това, което се опитвате да направите всъщност не е помощ, а заблуда, лъжа. Ако един човек повярва, че е излекуван от рак, той ще се успокои и може и да не отиде повече на лекар. Което е фатално. Подобен беше случая с мама.... "Излекувана си от рака, няма ти нищо" ...и след 5 дена метастази из цялото тяло... Човек болен от рак трябва да е на тръни през целия си живот след тази диагноза! Трябва редовно да ходи на прегледи, да си прави изследвания... защото тази болест завършва фатално! Да, може да се случи, така че човека да получи инсулт, инфаркт, да го блъсне кола.... Но това е късмет... Не си играйте с живота на хората. Прекалено е инфантилно да се твърди щастлив изход от болестта..
 • Re: Рака може да се ликува.
  от baby70 | 01.12.2010 10:28

  Мими, много хубаво си го казала. Трябва човек да се сблъска с тази коварна болест, за да каже колко е трудна борбата. Не ни е лесно, но трябва да се борим. Статистиката е ужасна, но вярата също лекува. Освен надежда, какво друго ни остава........
 • Re: Рака може да се ликува.
  от Mimi1 | 30.11.2010 18:22

  Randi 23 ,моите съболезнования за майка Ви и че при нейния случаи така се е получило ... не отричам че има доста смъртни случаи от рак ,но излекувани също има и то са много... 2 мои много добри познати са били със същата диагноза като майка Ви - рак на шийката на матката и само операция са правили с отстраняване на самия тумор ,няма химия ,няма отстраняване на матката нито пък лачетерапия- и двете са живи и здрави ,като едната е оперирана преди 8 год.,а другата преди 12... За каква гаранция говорите ??? Някои може ли да даде гаранция например ,че след 5 god няма да получи сърдечен удар или инсулт или каквото и да било там друго заболяване ??? Моята цел тук не е да споря ,а да дам надежда и вяра на болните от рак хора и техните близки и нека знаят ,че излекуване е възможно !
 • Re: Рака може да се ликува.
  от randi23 | 30.11.2010 16:29

  :) Моля ви, не ставайте жалки. За мен лечение е когато си болен от нещо и след проведеното лечение, има сигурност, че няма да се разболееш от заболяването отново. Рака е от тези заболявания, които след лечение, пак се отключват дори и след години... За мен това е най-страшната диагноза. Майка ми беше болна от рак на шийката на матката. Изчистиха всичко при операцията и лъчетерапиите след това. Но преди 56 дена тя почина от метастази из цялото тяло... Милиарди примери има за това....
 • Re: Рака може да се ликува.
  от Mimi1 | 30.11.2010 15:00

  Разбира се ,че рака се лекува - аз съм една от излекуваните , мои колега които беше с рак на дебелото черво също е излекуван и вече 6-та god е добре ... познавам и много други напълно излекувани ... а Вие боледували ли сте от рак randi 23 ???
 • Re: Рака може да се ликува.
  от randi23 | 29.11.2010 17:43

  Рак не се лекува. Дава се шанс на болните, време в което да изживеят това, за което са мечтали....
 • Re: Рака може да се ликува.
  от lenka | 28.10.2010 13:50

  [color=#FF0000]Да ракът наистина се лекува стига да не е в напреднал стадий, за да поматна на някой предлагам 2 опаковки ИСКАДОР М от Германия - спомага за спирането на нови ракови клетки при рак на стомаха прочетете повече в нета но ползата е голяма. /пропуснах цена 250 лв
 • Re: Рака може да се ликува.
  от Алиса Тимофеева | 26.09.2010 14:55

  абсолютно си права! и аз гледах няколко документални филми,където показват таково успешно и евтино лечение.Само не разбирам,защо нашите лекари-онколози не са почнали поне като начало да лекуват неизлечимо ракови болни,а после да минат и на по-леки ракови диагнози?!!!
 • Рака може да се ликува.
  от miros84 | 09.09.2010 00:45

  Рака може да се ликува. Има няколко начина, но за съжаление, съвременната медецина не ги признава. Има много причини за това, за което не искам да коментирам. Една от тях ще ви споделя. Както ще забележите, всички неофициални методи за лекуване на рак не са нито скъпи нито са някакви странни лекарства на някой професор от Канада или Германия. Ще ви кажа един метод, който е имал много успехи. Витамин С, в големи дози е способен селективно да спомага за убиването на раковите клетки. Дозите трябва да бъдат по високи от нормалното и да се вкарват венозно. Може да се достигне от 1000мг до 50 000мг. Има описани случаи дори до 100 000мг. Но нека това да бъде контролирано от лекар. Надявам се това да спаси някой човешки живот.

Напиши отговор