Спирам цигарите | Като не пуша....

Напиши отговор
  • Re: Като не пуша....
    от Mimka_1982 | 18.01.2009 14:55

:shock: :shock: :shock: Хахахахаххаааа ама как така гоблен хахахаххахахаааа тря да полудяваме ли сега???Аз лично бих полудяла от това!!!
    от eeemi | 20.09.2008 11:45

защо не пробвате наистина да "ангажирате" ръцете си с нещо-например с шиене на гоблен или с плетка?много са подходящи за идните зимни вечери!а и не дръжте кутия с цигари наблизо-така няма да посягате към тях! :twisted: успех! :P
    от Frida | 18.09.2008 23:43

Тютюнопушенето е зависимост. Психиатърът е компетентен специалист по отношение на зависимостите.
    от Maria Serafimova | 02.07.2008 14:05

Ивка извинявай миличка но не мисля че като пушиш си за психятар,аз сащо немога да си вдяна рацете и полудявам без цигара...Ще кажеш че съм луда ли...Поздрави-Мими
    от Ivka | 18.04.2008 19:01

Това е характерно за закоравелия пушач. Може и да е от напрегнат живот. Посетете психиатър. Един антидепресант ще ви дойде "дю шест", предплагам! Успех!
  • Като не пуша....
    от Nelogi4na | 15.04.2008 17:14

Аз вече 2-3 пъти спирам цигарите за по 6-7 месеца.То хубаво,ама като не пуша започвам да се побърквам-не знам къде да си дяна ръцете/нали съм свикнала да държа цигарата/ и ме хваща нервата. :( Иначе не ми се пуши чак толкова,ако ръцете ми са постоянно заети с нещо даже не се и замислям че не съм палила цял час или даже цял ден.Ама в момента в който ръцете ми са свободни,посягам към кутията,просто по навик. Какво да правя в този случай?Не мога да съм постоянно заета с нещо я.

Напиши отговор