Възрастта играе основна роля
Какви са симптомите на недостиг и какви на предозиране?
Неправилната диета може да повиши възпалението в мозъка...
В момента е 30.09.2023 19:07
Спирам цигарите | Като не пуша....
Напиши отговор
-
Re: Като не пуша....
от Mimka_1982 | 18.01.2009 14:55
:shock: :shock: :shock: Хахахахаххаааа ама как така гоблен хахахаххахахаааа тря да полудяваме ли сега???Аз лично бих полудяла от това!!! -
от eeemi | 20.09.2008 11:45
защо не пробвате наистина да "ангажирате" ръцете си с нещо-например с шиене на гоблен или с плетка?много са подходящи за идните зимни вечери!а и не дръжте кутия с цигари наблизо-така няма да посягате към тях! :twisted: успех! :P -
от Frida | 18.09.2008 23:43
Тютюнопушенето е зависимост. Психиатърът е компетентен специалист по отношение на зависимостите. -
от Maria Serafimova | 02.07.2008 14:05
Ивка извинявай миличка но не мисля че като пушиш си за психятар,аз сащо немога да си вдяна рацете и полудявам без цигара...Ще кажеш че съм луда ли...Поздрави-Мими -
от Ivka | 18.04.2008 19:01
Това е характерно за закоравелия пушач. Може и да е от напрегнат живот. Посетете психиатър. Един антидепресант ще ви дойде "дю шест", предплагам! Успех! -
Като не пуша....
от Nelogi4na | 15.04.2008 17:14
Аз вече 2-3 пъти спирам цигарите за по 6-7 месеца.То хубаво,ама като не пуша започвам да се побърквам-не знам къде да си дяна ръцете/нали съм свикнала да държа цигарата/ и ме хваща нервата. :( Иначе не ми се пуши чак толкова,ако ръцете ми са постоянно заети с нещо даже не се и замислям че не съм палила цял час или даже цял ден.Ама в момента в който ръцете ми са свободни,посягам към кутията,просто по навик. Какво да правя в този случай?Не мога да съм постоянно заета с нещо я.
Напиши отговор
Rene Furterer Triphasic концентриран серум против косопад, 12 бр. х 5 мл, 60 мл | Рене Фуртерер
105.12 лв.
131.40 лв.
Rene Furterer Vitalfan Progressive хранителна добавка за хормонално и наследствено отъняваща коса, 30 бр. | Рене Фуртерер
41.92 лв.
52.40 лв.
Rene Furterer Vitalfan Reactional хранителна добавка за внезапно и временно отъняваща коса, 30 бр. | Рене Фуртерер
41.92 лв.
52.40 лв.