Възрастта играе основна роля
Какви са симптомите на недостиг и какви на предозиране?
Неправилната диета може да повиши възпалението в мозъка...
В момента е 30.09.2023 18:10
Спирам цигарите | Спрях ги изведнъж
Напиши отговор
-
Re: Спрях ги изведнъж
от Ива | 22.12.2014 02:30
Е, ти пък - на 16 си, пушил си 2 години по 5, 6 цигари на ден - и се съмняваш, че рак или друго белодробно заболяване - са ти обърнали вече внимание? С малко усилие, искаш бързи и големи резултати?. :-))) Но, ще те 'разочаровам' - няма да стане! :-) Съвсем сериозно - нямаш никакви основания за подобни притеснения. А, колко време ще продължава това - не знам. Зависи от конкретния организъм. Без шашове! Ще мине... -
от Micho Michovski | 18.12.2014 00:08
А забравих да добавя че не съм пушил никога повече от 10 цигари за 1 ден ... всеки ден пуших по 5-6 най-много ... -
от Micho Michovski | 18.12.2014 00:07
Ами благодаря за отговора все пак ... нали успокоих се малко но ... не знам горе долу кога преминават тия бодежи които са много редки при мене но все пак ги има ? и има ли някаква опасност от сериозно заболяване на белия дроб на тия години и с толкова малко "стаж" в пушенето -
от Ива | 17.12.2014 23:15
Нормално е, няма страшно. Чистиш се от отровите по този начин. Аз, като ги спрях - същата луда история. Гърло, дробове, кашлица, храчки, глава...Ужас! Викам си - това е нелепо! Ей сега вече ме записаха в книгата за най - голям карък. Точно да ги спра / след сто осемдесет и шест опита / и да ме хване рака, точно, като успях. :-))) Не се притеснявай, всичко това ще отшуми. Но известно време, ще имаш такива неразположения. -
Спрях ги изведнъж
от Micho Michovski | 17.12.2014 18:52
Здравейте хора Исках да попитам нещо попринцип пуша от 2 години ... сега съм на 16 активен спортист съм но както и да е та спрях ги и в момента имам някакви бодежи в гърдите кашлям малко с храчки ама безцветни това нормално ли е ... защото тия бодежи в гърдите ме притесняват нещо не са постоянни но болят понякога
Напиши отговор
Rene Furterer Triphasic концентриран серум против косопад, 12 бр. х 5 мл, 60 мл | Рене Фуртерер
105.12 лв.
131.40 лв.
Rene Furterer Vitalfan Progressive хранителна добавка за хормонално и наследствено отъняваща коса, 30 бр. | Рене Фуртерер
41.92 лв.
52.40 лв.
Rene Furterer Vitalfan Reactional хранителна добавка за внезапно и временно отъняваща коса, 30 бр. | Рене Фуртерер
41.92 лв.
52.40 лв.