Кои фактори оказват влияние върху клетките с възрастта?
Между 9 и 16-годишна възраст благосъстоянието ни се влошава...
Терапията помага при заболявания, а също така действа релаксиращо
В момента е 24.09.2023 11:12
Спирам цигарите | Никотинова течност химичен състав.
Напиши отговор
-
Re: Никотинова течност химичен състав.
от Георгиев | 11.04.2013 05:25
Доколкото знам за Европа, FlavourArt е добра реномирана марка за течности, на сайта им има сертификати със указан състав на течностите, както и са публикувани някои изследвания(анализ на белодробни и кръвни клетки). В общия случай резултата е , че електронните цигари са в пъти по-безвредни от тютюневите цигари, но като цяло е добре да са един преходен етап в отказването от пушенето въобще. -
от Marin Todorov | 21.03.2013 15:13
Еми махни и и тая електрона цигара! -
от Радинела | 08.11.2012 13:10
да,няма да е лошо някой да отговори на този въпрос,аз от месец някъде спрях цигарите и съм само на електронна нооооооооооооо адски много почнах да кашлям и взех да се замислям -заслужава ли си изобщо? -
от Nikolai | 07.11.2012 21:40
Как е възможно да не мога да си редактирам постовете. Това за фармацевта е там защото си копирам темата от друг форум където нямат отговор -
Никотинова течност химичен състав.
от Nikolai | 07.11.2012 21:38
Здравейте, искам да попитам някой знае ли какво съдържат никотиновите течности химичен състав ,въобще възможно ли е да се продават така свободно и безопасно извън аптека. Чрез пушене много повече и по-бързо организма усвоява една отрова от едно хапче Да вземем една добра марка в бг за никотинова течност и да и направим химичен анализ. Бих го направил сам но нямам образованието само фармацевт може да отговори най-надеждно надявам се да има такива потребители
Напиши отговор
Rene Furterer Triphasic концентриран серум против косопад, 12 бр. х 5 мл, 60 мл | Рене Фуртерер
105.12 лв.
131.40 лв.
Rene Furterer Vitalfan Progressive хранителна добавка за хормонално и наследствено отъняваща коса, 30 бр. | Рене Фуртерер
41.92 лв.
52.40 лв.