Спирам цигарите | след спирането

Напиши отговор
 • Re: след спирането
  от K | 16.12.2012 11:08

  Здравейте mama1973, Аз пропуших първата година в гимназията, демек на 13-14 и спрях на 29, като през това време не съм спирал и за ден, пушех между кутия и кутия и половина на ден. След спирането им не съм кашлял, така че и аз смятам, че е нормално. Подкрепям мнението, че всеки организъм е различен, така че при теб може да не са имали голям ефект цигарите и дробовете ти да нямат нужда от прочистване. Поздрави
 • Re: след спирането
  от Vespasian | 10.11.2012 22:00

  Здравейте mama1973, Поздравявам Ви за решението! Аз също не съм кашлял, мои познати също. Предполагам, че всеки организъм е различен. Количеството цигари изпушени за ден също имат значение, така че не се очудвайте. Очаквам и други да споделят опита и усещането след спирането на цигарите.
 • Re: след спирането
  от mama1973 | 10.11.2012 18:00

  Здрасти ,аз не пуша от 4-5 дни и ме притеснява това че не кашлям - ЗАЩО Слушам и чета за отхрачване а и аз чувствам че все едно нещо е запушено в мен искам да се изкашлям да отхрача но не става, даже сама се надувам да се изкашлям и нищо. Трябва ли да се притеснявам не съм била страстна пушачка 3 дни една кутия. В предишната ми работа направих алергия и пиех кетотифен тогава пак така се чувствах неможех вечер да легна не можех да дишам легнала ,но като пиех едно хапче почвам да кашлям отхрачвам 2 -3 прозрачни храчки и все едно се отпушвах и започвах да дишам спокойно . Сега все едно нещо ми е застанало на гърлото и искам да го отхрача ама не става. Моля за съвет
 • Re: след спирането
  от pipi | 16.10.2012 20:03

  благодаря Ви много за бързото и позитивно мнение. аз вярвам, че няма да се върна към интензивното пушене, даже ще се радвам да успея да избегна и припалването. истината е, че много бавно се случват някакви промени в организма ми и това не, че ме обезкуражава, но не ми доставя такова удоволствие, каквото очаквах. радвам се, разбира се, че не съм роб на гадна зависимост и за егото ми много приятно звучи ''не, благодаря, отказах ги''. пия много вода, чайове, фрешове ... трагедия е, а с лекарства не искам да се пълня. надявам се скоро да се нормализират нещата. поздрави!
 • Re: след спирането
  от Vespasian | 16.10.2012 16:24

  Здравейте, Поздравления за това, че отново сте решила да откажете цигарите - дано това е краят им! Аз лично когато ги спрях нямах проблеми със запек, но си спомням, че когато пушех страшно ми помагаха цигарите за сутрешната работа в тоалетната. Според мен някои видове чайове рано сутрин биха свършили чудесна работа за разхлабване на червата. Или пък чаша горещо прясно мляко... Каквото и да правите, при всяко едно положение по-добре намерете начин да се разхлабите, отколкото пак да ги пропушвате. Ще се радвам да успеете. И още нещо - лично мнение, както и на много бивши пушачи, които са се опитвали дълго време от отказването на цигарите е, че дори и припалването от време на време дори и на една цигара е предпоставка за връщане на редовното пушене!
 • след спирането
  от pipi | 16.10.2012 13:56

  здравейте ! от около 2 седмици насам съм непушач, като съм си позволила да пуша 1-2 вечери навън и то по 2-3 цигари. нямам проблем с непушенето през деня и се чувствам добре. освен едно нещо и то е запекът. миналата зима пак ги бях спряла и положението беше същото, една от причините да пропуша отново, беше, че пак исках да ходя нормално до тоалетната. месо не ям от две години, ям супер много зеленчуци, пия много вода ... не помага, мамка му стара ! на 3 дни, я отида веднъж, я не. страх ме е, че кръвта ми ще се отрови вече ,честно. да не говорим, че в последните месеци страдам от лека форма на акне и при това нередовната дефекация, се притеснявам, че може да се влоши, а това, наред с подутия стомах просто ще бъде върха. моля ви за помощ, всички , които сте се справили с тая мъка . благодаря предварително !

Напиши отговор