Възрастта играе основна роля
Какви са симптомите на недостиг и какви на предозиране?
Неправилната диета може да повиши възпалението в мозъка...
В момента е 30.09.2023 18:14
Спирам цигарите | Въпрос ...
Напиши отговор
-
Re: Въпрос ...
от Доц. д-р Цончев, дм | 22.05.2011 15:32
Трудно е да се отговори - възможно е да е свързано и с отказването на цигарите, но също е възможно и да е отделно възпаление на гърло/нос. -
Въпрос ...
от batceko | 19.05.2011 03:30
Здравейте .Реших и преди близо 15 дена спрях цигарите . Имах проблем с кръвното и прочие та едно от нещата които реших че трябва да направя е да спра цигарите .Това добре , а ето и въпроса - след като изчетох темите реших да споделя моят проблем . От две дена имам обилни секрети но не от устата - нямам отхрачвания , а от носа , или по точно , не от носа а някъде от по на надолу и навътре - усещам носа си празен но някъде на по ниско ниво имам секрети - все едно са безкрайно количество , понякога трудно преглъщам , но от устата нищо не излиза - само от носа .. има моменти в които имам чувството че мога да се пъна 2 часа и все нещо ще продължава да излиза - цвета е като на сополи или нещо подобно . бял , белезникъв до мръсно бял .. няма нищо по тъмно в консистенцията .. та въпроса ми е - всичко това ефект от отказването на цигарите ли е - т.е. изчистване и от сорта и след време ще спре или е възможно да е нещо друго - в момента нищо не ме боли - нито дробовете , нито имам признаци на заболяване - температура и прочие ... трябва ли да ходя на лекар и по принцип има ли нещо което да взема за да ускори процеса ако е реакция след отказване на цигарите , щото ако се секна така два месеца ще е ужас без край ... предварително благодаря за мненията . живи и здрави бъдете - Цецо :P
Напиши отговор
Rene Furterer Triphasic концентриран серум против косопад, 12 бр. х 5 мл, 60 мл | Рене Фуртерер
105.12 лв.
131.40 лв.
Rene Furterer Vitalfan Progressive хранителна добавка за хормонално и наследствено отъняваща коса, 30 бр. | Рене Фуртерер
41.92 лв.
52.40 лв.
Rene Furterer Vitalfan Reactional хранителна добавка за внезапно и временно отъняваща коса, 30 бр. | Рене Фуртерер
41.92 лв.
52.40 лв.