Шизофрения. Циклофрения. Психично здраве | шизофрения нужда да споделям

Напиши отговор
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 17.10.2020 23:13

  То някак налудно звучи да се молиш за работа. Да си намериш някой шеф да се търпите взаимно. Така ми звучи. В болница съм и ми предложиха някакви шизофренни биполярни лечения. Този път не спрях да се заяждам. Аз виждам вина у държавите...все си дрънкам, дрън-дрън...редуцирано работно време и запазване на РЗ,като това заплащане се поема от държавата.Това е социална трансгранична политика.На едно място с всякакви съм и все пак ми е непонятно за чий...трябва да минавам това? С това,което пия,поне мога да си водя вътрешен диалог.Което ме спира от влизане в затвора.Този път спирам да пиша.По принцип болно е управлението, но лулата на мира се пуши и продава от хилядолетия.:)
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от Mihaela Todorova | 17.10.2020 22:24

  Абе аз нямам шизофрения ама вие болните не си вземайте лекарствата те не лекуват просто отидете на работа и ще ви мине че само пътеката ви е такава за да им върви бизнеса и търговията с лекарствата.При мен не вървят тези неща пишете ми.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 16.10.2020 17:08

  *неадекватно(като личен стил вечи:D)Що е то да се скараш в допустими граници(психодрама?).Ей,шатци, ако са ти малко клиентити,имаш един в Германия.Че и баш авторитета също може, за супер вай зор...Иначе обслужването е супер.Ако не беше една невротична лекарка.:DГледат ме малко напрегнато всичките.Понеже й казах,че е с хистерия след като нещо чух,че щяла да бъде отговорна за мен.Докато съм на хапчета,не мога да карам кола.Чудя се какви още документи ще ми донесе.И това не е работа, Тодоров.Хубаво,пере ме съчмата,но не е като да не мога да работя.Не разбирам 12часовити и24часовите смени на докторите.Д-ре...ако знаете как ви се възхищавам на смелостта...на български ако беше терапията,можеше да ме вземете под крилото си нейде из болниците като мед.сестра,обаче след една прилична едномесечна всекидневна психотерапия. Благодаря ви за всичко
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 16.10.2020 15:27

  Дияне,да не би да си имал предвид дълбоката обич,с която се грижи мъжът ми за мен като за добитъка си?!Концентрирано:търсех някого,с когото да ближа душевните си рани,направени неволно от родителите ми(не вярвам,че ако някой от полицаити вкъщи се беше освяткал що е то това и онова,някой щеше да продължи да се държи адекватно.)Ядосвам се на децата,но знам,че са деца и ги обичам, ако това си имал предвид.Макар че ако мъжът ми е горд,че се справя с децата сам...ще си дойда в бъгчето.Не знам какво ще си правя у дома, но още веднъж преживея ли този ужас,нещо от последните три месеца или 14 години...си тръгвам.Така криза не ме е тресла никога.Все имаше ремисия.Сега някой го нафирчва да ме тормози да работя,явно.И как да обясня,че в склада ми беше супер,но...и т.н. Някой сеща ли се за друго важно, което бях написала, че е в основата на терапията:вътрешен конфликт,когнитивен дисонанс,емоционална интелигентност,авторитет,лични граници,"Хем вълкът сит,хем агнето цяло"...нещо друго имаше ли?
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от Mihaela Todorova | 16.10.2020 01:57

  Здравеите ,аз съм с параноидна шизофрения.Запознах се с едно момче по интернет не беше лошо но ми се струва циганин и сега ме е страх да не дойде в къщи да не ме отвлече и да не ми искара вътрешностите .Помогнете ми няма кой да ме обгрижва какво да правя.Слагат ми инжекции exeplion но не ми действат много. Има ли други като мен в този саит.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 12.09.2020 19:06

  Аз също на теб. Исках да ти кажа, че май твоя профил бях гледала. Хубава си и се чудя как един идиот може да ти причини това. Проблемът е, че не винаги мога да се оневиня сама пред себе си и с години мога да се обвинявам без да имам вина.Например вече една година ще стани откакто един дедо е кремиран и аз се човъркам ли човъркам дали някой не го е убил целенасочено,заради писането ми тук, а може просто да му е дошло времето и да си е остарял. Ако всичко е в баланс вкъщи,просто трябва първите 40 дни да се спазва траур, да се гледа само тв, без музика или музика на слушалки, ако помага да се успокоиш.Дори и да не се спази...по-често е при деца, при възрастните като вземат да се натръшкват през ден, според нуждите.И ме дразни, когато някой се отнася с пренебрежение към съвсем искрените ми чувства.*иначе в живота така или иначе работа с луди ще имаш, така и така си попаднал, Ванка,на поста ми,пиши психология ако имаш време.Мъжка работа е.Или по-скороза смели сърца.Тествам и тия шибани ка
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от megi | 11.09.2020 23:16

  Моля, ти се съсредоточи се. Явно това , че някой те е ударил ти се отразява.Аз те уважавам и ти стискам палци.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 10.09.2020 18:31

  Ами надявам се да сте добре. Гледах пак шибан филм, обвързан със сегашната ситуация. Надявам се да има достатъчно хора около вас, иначе:D все още съм на съкия адрес и тук, има вертолети, туй онуй, на разположение съм, но съм здраво подлудяла. Единственото, което знам как изглежда е скалпелът.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 09.09.2020 21:35

  Тъй, тъй. По-добре суджукгейтс, не хоргейтс. Иди разбери с кой луд си говоря и кой как ще го разбере. :D У назе, малко на агнешко, по случай празника...а на мен ако може да ми пратите психиатрична линейка, ще е чудесно, понеже ако случайно имате работа много, мойта лудост мо'е да чака. Как да се самоубия, когато виждам, че е идиотско?!
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 07.09.2020 16:39

  Ало, лудницата. Ако някой изтрещял непознат се запрепъва да ми търси зет, посягайки на жени... моля да ги оставя на мира.На мен ми доставя удоволствие да знам, че има истинска любов, дори не пратена директно при мен. Пламенче, доста добри приятели имам в твоя регион, а извънбрачните на някои преподаватели са просто чудесни, така че така казвам... ако някой иска да ми стори добро-да си живеят добре, ако иска зло... с моята или без моята намеса, този сорт психично болни нямат управление. Повече не допускам непознати никъде, а все пак наличието на мои постове тук е достатъчно... да речем възприемам го като изпълнен граждански дълг. всичко хубаво Иначе може ли някой да ми обясни ако в упътването пише "автобуси" да натискам ли пропусни ако е само 1 автобус?!:D
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 07.09.2020 12:47

  ставам да тази работа или да ми нямат доверие,но е неадекватно да излизам в пенсия след като когато съм сигурна за парите,съм що годе адекватна и най-вече ходя.Не искам да изглеждам като тежест за обществото,след като е толкова лесно да не съм.Каквото засадя в саксия на прозореца,се хваща и това било също умение.Някакъв абсурд е да съм безработна или да ми посягат на работа и прочие.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 07.09.2020 12:44

  Разбираш ли, че масово съм обиждана,че мисля сериозно,че не мога да се отпусна,че не давам на децата да "дишат"...след подобно изказване трябваше да се грижа за дете под две години и е добре,че през психоза все пак ме досаждах,за да не нагълта лего играчка.Майка му е една от малкото,с които бих поддържала връзка,макар че отблъснах всички.(Има близка психоложка и си личи:D).Седя и си мисля,че в малкото случаи,когато се поддам на чуждото мнение,поставям в опасност невинни хора.Знаеш ли,че намразих събирането с хора,различни от психолози и друг тип лекари?Знам,че и те не са идеални,но в общия случай с други не ми се говори.Така,подведена по"бързо,бързо"нашибах какао в мляко и щях да уморя едно дете.Така и не разбрах пи ли го това или майката го видя,но като знам какво може да стане,не се задържах повече от 3-4дни на работа.Та...да благодаря на Меркел за пандемията.Или на себе си,че с разсъжденията си имам чувството,че имам "пръст"в това.Имам нужда от помощта на правителството.Може и да не
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 07.09.2020 12:00

  Шефовете тук често си позволяват да се държат арогантно.Работиш на макс.Някои искат 7-8 и повече часа да си с такова темпо като че ли току що си дошъл на работа и си пълен с енергия(което е причина за дихателни проблеми и корона елементи при тежката физ.работа/лично мнение)).Засягат ти самочувствието.Талибаните като не виждали жена,ти се лепят и после ти правят проблеми.Имам организационни умения,колкото и странно да ти се вижда.В ресторантите не се впечатляват,че може да причиниш язва с препарати.И тук наркотиците не са нещо особено,явно.Мъжът ми крещи всеки ден.Последно се научих да го пропускам покрай ушите си,но това е далеч от вземане на адекватни решения.Вкъщи има мухъл и мирише на вкиснато.Стената се мокри при насрещен дъжд.Ако съдиш нясой,че ти е посегнал,делото е нищожно в повечито случаи,но плащаш1500на адвокат.Или повече.Ако никой не посягаше и имаше почивка на всеки два или три часа,само трябваше това л*но мъжът ми да спре да крещи и да посяга.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 07.09.2020 11:43

  Такъв ми беше учителят. Ля се по три форума. Иначе...за да направя психоза или да напусна работа, причините са повече от една.За някои е хаотично.По принцип мога да пиша концентрирано.С две думи-когато разсъждавам по тежки въпроси, ми трябва прегръдка.Такава няма.Достатъчно концентрирано ли беше?:DНе се заяждам, нито те забивам.За работа в чужбина..имаш изпитателен срок, а аз забелязвам,че се възползват от възможността и не задържат човек повече от шест месеца за обикновени позиции.Трябва ти немски или английски за нещо, различно от чистач,мияч и склададжия.С две думи-близък човек ти трябва.Иначе за халюцинациите...аз отдавна знам,че са нормални.И няма да пиша по-концентрирано,понеже ако ще пиша така,а не като нахвърляни мисли,ще напиша книга.Това ужасява всички,понеже ще засегна спомени.Удариха ме на работа.Не става да подвия опашка и да ходя там.Просто не знам какво ще правя.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от Диан | 07.09.2020 01:10

  dulo681, без идеята да давам съвети или да се правя на разбирател. Защо всичко което казваш е толкова хаотично? И прекалено просто- къде какво станало, кой какво направил. Само това ли наистина забелязваш? Може ли следващият път да разкажеш нещо по-задълбочено. По една тема. Да вникнеш в нея, да изложиш своите заключения старателно. Когато човек се вманиачи с обикновените неща, не му остава време за нищо друго. Защо не започнеш да се вглеждаш в по-задълбочени неща? Всеки изпълнява рутинни действия и всеки се дразни от стотици неща, но не си струва да се мисли толкова за тях. Когато бях по-млад много се дразнех от дреболии. На пътя има камък и всички го подминават. Как така никой не го махне- опасен е за велосипедистите например. И ме е яд. А после и за други неща . А всъщност има хиляди причини за това хората да не забелязват този камък. Да но аз не мисля за нищо друго и го виждам.После почнах да мисля много и вече нямам време да виждам дреболии.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от megi | 18.08.2020 22:22

  Не нямам проблеми с пешеходните пътеки.Не ме нервират.Не работя.Семейна съм.Продавам земи и др.По ми е изгодно.Мъжа ми е несериозен.Необходима съм в къщи.Сина ми претърпя 3 операции и една фрактура . С намалелите си контакти търся добри лекари,едната операция беше в правителствена болница.Иска ми се да замина в чужбина на работа.Очаквам отговора ти.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 14.07.2020 09:19

  А ти имаш ли проблем при публикуването? Ако не... май си го обясних накрая защо се случва. :D блокирах хора във фейсбук, включително счетоводителката ми, докато не ми олекна. Тоест към 20-30 човека. Понякога ми хрумва да си търся работа като санитарка. Нейде там... при Черноморието. Цар Освободител... нали ти кацах, че съм "миткосвала" там. Значи с това име само щуротии ми идват на ум като асоциации. Някак съм пропуснала, че биполярното е заложено в името на племето. :D огин. Като Димо.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 13.07.2020 22:13

  Да речем-добре.Преди месец желанието да се самоубия беше по-силно от всякога.Същевременно ме е яд,че на времето все съм отстъпвала с идеята,че аз без работа няма да остана,понеже съм с късмет.:DМежду другото що за диагноза е да видиш светофари и пешеходни пътеки и да си готов да ги маркираш?Много ме боли,защото така не бях се скъсвала от работа и още не мога да повярвам,че оставиха румънски циганин,който само се подпираше,както и ударилия ме,имах съмнение,че е в психоза или надрусан. Ти работиш ли?:DАз се чудя кой път да хващам за пореден път. Значи тия от протестити вибрират на моите вълни, Джери.Нищо друго.Направо се изприщвам,натрапливости с пещиходни пътеки получавам да си публикувам посредственото постче.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от megi | 13.07.2020 21:44

  Как си?Била съм рицар без броня,не малкия принц.
 • RE: шизофрения нужда да спорделям
  от dulo681 | 23.04.2020 01:09

  В бъгария имам предвид.Иначе да зарежа децата си ми изглежда грозно,но има моменти,в които тръгвам по рано за работа.Почти всеки път.:D
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 23.04.2020 01:07

  Благодаря. Обаче забравям като си простя. На този кукумбер с натрапливостите да му кажа ли, че те са още и период,в който избираш да не си престъпник,но самата мисъл,че имаш такива мисли е плашеща и като нормален добър човек се самокритикуваш?Всеки минава през този период, но бих казала,че при някои е с действия,при други само с мисли.Което даже те прави благороден. И ако след това изречение пак ги има натрпливостте,значи се касае за навик да се скастряш за нещо...в семейството...меги,ти не беше ли малкият принц преди?Искам да ти кажа,че на моменни така ми писва от пиянството на мъжа ми,гевезалъка на децата ми,плюс чакане да израстат едикое си,иде ми да избягам. Донякъде разбирам майка ми.Всъщност най сетне не ми пука.Някак нямам желание да се прибирам и това е.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от megi | 23.04.2020 00:53

  Не си ме разбрала.Действай-реши си семейните проблеми.Забравяй-не им обръщай внимание.Ако не избереш да действаш излишно се ядосваш.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 19.04.2020 15:24

  "Щом искаш да променяш средата, си болен". Това изречение се явява неадекватно. Защото в хода на психотерапията, променяш средата. Психотерапията е отговор на въпроса "Как да я променя". Променяйки себе си. Не може да се каже, че съм се променила особено.Само спрях да вярвам и психозите ми са по-скоро смислени. Освен това в моя случай вътрешната промяна е малко от типа на да стана насилник, научавайки се да налагам мъжа ми. И тъй де. Това изречение трябва да отпадне. Въобще не трябва да е повод за класификация.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 16.04.2020 00:36

  несвършила домакиня.:D И тъй.Едно деденце с трудовете си завърши въпросителните около Сътворението.Аз не гледам филми, но книжката му ще си я купя при първа възможност.Не я рекламирам.Реално си пиша с автора понякога и в общи линии такива хора дават цвят на живота ми, какъвто съм искала.Днес симпатичният ми екзогичен шеф ме похвали.:DИ съм щастлива.Държат на сроковете на годност, което прави това място потенциално моето.Надявам се да остана там. Ей тъй минава още един ден от "психичното ми разстройство"./Значи с тези ботове ще ме умориш.Сега половин час цъкане до заветната цел да ти изпиша 5листа на твоя един ред/Все се чудя ако не беше шеф щеше ли да ме привлича. :DТук имената са си екзотика.Има такива, с имена от филми с мн.сексуално съдържание и ми е забавно всеки път като викна колегите си.Наред с това че немският е пълен с думи, които на бъгарски звучат абсурдно.Държа се леко дискриминационно спрямо родината.Ария Бъг по-добре ли звучи?:D Все пак е ария.Просто прекалено тежко ми бе
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 16.04.2020 00:24

  Нямам представа, но е още млад там. Някой от първите му. Не съм киноман. Дори не гледах филма до края, но чувството, което ми остави е сравнимо с голяма част от живота ми. С две думи-еднообразие, което на времето се изобразяваше с липса на 10лв за нови струни с месеци, може и години да е било.Забележки да пестя и химикали дори.Като продължение-в де всеки втори успява да си обзаведе жилището.Ние пак живеем клошарката.Така се надявам да се задържа на тази работа.Имам желание и 7 часа влача без проблеми всичко.:DБи било глупаво да ме съкратят.Мисля, че не преувеличавач, че този филм рисува голяма част от живота ми.Откакто татко почина бъгария не ми липсва въобще.Може би защото всяка мисъл за там е за нещо, което никога вече няма да е на мястото си.Не мога да опиша това, което чувствам и как ме промени то, но магията на празниците липсва повече от всякога.Не знам дали мога да се почувствам щастлива като в зората на прописването тук.:)Все пак съм наумила животът ми да не свършва като несвъ
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от megi | 15.04.2020 23:31

  Би ли ми писала кой е филма с Леонардо ди Каприо.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 15.04.2020 23:05

  Съжалявам, сайтът е с бъг или телефонът. Понеже ми се случва да искам да отворя една тема, а се отваря тази до нея. :DИли очето ми е забегнало настрани.Съжалявам, Джери. Пасват по-добре в моята нова тема. Това ми е основното генерално заключение за психозите.Исхемични атаки, които докъм 40 годишна възраст са без последствия.Не мога да спра да се включвам, защото мисля, че исхемична атака е добро обяснение за психоза въпреки разбирането й. А защо спря когато мъжът ми се спря..Яд ме е, че му позволявам да ме прави на луда. Не трябва да ме довежда до лудост, но пък шипове са логично обяснение за психоза. С което имам напълно завършена теория за моето състояние.Не ме свърта от успеха. При цялата реклама на хапчета. Ще бъде много мило ако преместиш последните коментари в моята тема./направиха ми забележка, че не ползвам bitte:D.С тези психопати в путезията съм станала рязка/Влюбвам се.Благодаря на теб и д-р Цончев за присъствието,когато трябваше.Инчемедразниурсузестотовидържаниепонякога:D
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 15.04.2020 22:47

  Понякога си мисля за психозите като за етап в ошипяването. Исхемична атака можели са причинят. Което някак пасва на шума в ушите, болката във врата....да!След 3 месеца психоза получих невъзможност да се извъртам надясно за известно време.Имам ошипявяне, което напипвам. Преди първата психоза не знам колко време...2 години може би или три имах брутално схващане на врата.Когато четох за менингита ми се струва, че съм пипнала някакъв тогава и още колко пъти след това не знам, но знам, че не при всички се изиссва АБ. Това обяснява психозите въпреки че съм наясно с всяка една брънка в мисленето си и грешките в него преди.Единственото, което ми хрумва са подходящи упражнения. Мда. Лечение на религиозното мислене, премахване на излишните предрасъдъци и каланитика. Като завършено изследване над физическите причини да неадекватността и психозите.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 15.04.2020 22:41

  Елементарните ми хигиенни навици смятам да абсолютно спасение. Хич не обичам хора, които ми се приближават по-близо от метър... запролети се и това мило отношение ми разбърниква и без това предменопаузните хормони..и да, докторче. Спирам да си говоря с непознати неадекватно, без да употребявам каквито и да е хапчета. Мъжът ми като се закроти и пипирудите ми изчезват безследно. Странна съм. Малко фрустрирана, като на пружини, но само толкова. Не съм агресивна с непознати. По - скоро някакво безнадежно и безумно търсене на помощ. Последно бях пред родилното, в криза. Понеже имам момичета, седях там и се чудех защо родих тези хубави деца и най-вече защо мъжът ми се държи с мен като с провалена личност. Две деца не са нищо работа.Омаловажава се майчинството в бъгария.Както и онези кукувици в европея преди ..Само домакиня.А малко ли е?Много се гордея,че като само домакиня съм добър партньор при волейбол, баскет. Най-вече математика на немски.:D Докторче хубавичко. Ако четеш.Говореха за ПШ
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 15.04.2020 22:32

  Някакъв доктор ми излиза във фейсбук... значи аз си застъпвам тезата за корона вируса. Като кажеш 1000 души, умрели на ден звучи много. Сравниш ли с годишната статистика, сочи, че са нормални стойностите. Добрата хигиена е от основно значение. Тези маски за еднократна употреба не ми всявят доверие. Освен това преди сте посочвали, че при овлажнявяне вече не са ефективни. Не съм забравила, че преди отказвахте спешна помощ на хора над определена възраст...за съжаление. Имаше някакви репортажи, нали? Така си обяснявам ниското количество починали в Германия. Тук спешната помощ идва за отрицателно време. И може би са дисциплинирани. Нещо хубаво е, че личната хигиена в световен мащаб ще се подобри, което ще успокои тревогата ми, че имам потенциален достъп до еболи, денги, американски анкистиломи и прочие.:D Мда. Задйлжителното носене на маски ми е нещо като отговор на предишната забрана за носене на бурки..Има хора, които още ме скланят да ям с мръсни ръце.Явно ще е относителна промянага.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 14.04.2020 16:58

  Отнема ти младостта тази болест. Ако не вярвах в бог, може би щях да вземам повече смислени решения, а не да си играя на хазарт с важни събития, които определиха остатъка от живота ми. Започнах за се чувствам стара. Гледам мъжа си, когото ненавиждам и осъзнавам, че съм пропуснала шанса да живея истински. С някой, който е мил, колкото тези, които имам предвид.Аврорка има право. Стабилно се закотвих на 65 кг. Ако ям по 3 пъти и 70 ще ударя.И все пак. Можеше да не е толкова ужасяващо. Както съм казвала преди, чувството в ежедневието ми почти винаги е било от типа на чувството, което съцдава един филм с Ди Каприо, в който той иглае психично болен. Съжалявам, че уважавах толкова родителите си. Такива глупости ми изръсва майка ми понякога, че само защото нямам къде другаде да ида, пак ще й говоря. Съжалявам, че не съм излязла порано в чужбина. Бъгария не ми липсва въобще. Просто още един филм а ла Ди Каприо.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 14.04.2020 15:33

  Знам, че през повечето време почти нищо ми няма. Разсеяна съм. И този, който преди седмица си говореше в есбана, днес мълчеше. Ужасно е. Няма някой, който просто да е болен от психично заболяване. До тук не открих безпричинно болен. Което си е тъжно. Не е и до действие. Да не вярвам в бог и сие си е равносилно на ремисия. Гледах репортажите за ходжите и се чувствам глупаво, че съм вярвала. Същевременно да се оправдая, че гледах на кафе:D и даже дата съм познавала. Може би заради това. И сега имам моменти, в които чувствам, че нещо ще стане и взема, та се случва. Обяснявам си го с една силна прозорливост, обръщане на внимание на езика на тялото... Хората са мили с мен и единственото, за което съжалявам е, че не мога да върна времето назад, за да дойда тук още към 25 годишна.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от megi | 14.04.2020 01:51

  На тебе нищо ти няма.Имаш висока натовареност и семейни проблеми.Ще ти предоставя съвет който аз получих от таксиметров шофюр в една тежка за мене нощ."или действай или забравяй"
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 03.04.2020 16:29

  Карантината е сбъднато желание. Преди време тук бях писала, че искам да не се събирам с никого зимно време. Само че училището си оставаше по мое усмотрение... не знам защо, но само хри игри следва настиване. Немити ръце? Иначе с удоволствие мога да кажа, че една фирма като забранява изнасянето на лоша информация, трябва да си държи на имиджа истински. На хубавоо лошо не може да кажеш.... най-после спазват моите правила, нищо че ми излизат през носа/малко/.:D Добре съм си. Трябва да се самоубия ако и тук не се получи.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 03.04.2020 05:55

  Може би съм искала да кажа, че за дрехи, неструващи много, обикалям и умувам дали да купя сума време. Мизирна работа. А как ще ми повярваш ли? Ако се върна в Бъгария мога да се срещна с д-р Цончев.:D Междувременно психологичното чудо може да се свърже с общи познати, за да разбере, че нямам невзети изпити и работя. Даже имах право на още часове преди изпита... а съм имала налудности. Психози от всякакъв тип, дори приличащи на шизофрения. Всъщност хора, смятащи психолозите за луди, а държавата за нямаща право да определя как да възпитават децата си, са нормални. :D Не ми куца комуникацията. Не съм аутсайдер. Но не обичам да се моля. Не обичам да се правя на всякаква за бакшиш и това ме прави негодна за продавач. Аз съм в крайностите. Или много скучна или творческа работа. Така де. Има статия, твърдяща че пси заболявания се подобряват с времето с или без хапчета. Все се чудя тези които си говорят по улицата защо си говорят нонстоп. 2 дни по ред попадач на такива.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 02.04.2020 22:53

  Не знам какво съм искала да кажа. Но мога да ти кажа, че е добре, че работя, за да не ходя като клошар. Почнах нова работа. Един ме скастри. В последствие му заговорих за музика. 5 дни по-късно разменям общи приказки с поне половината персонал, а пушкома сме на линия винаги... понякога имам скучни постове. След моята изява тук?излезе статия, че пси заболявания се подобряват с времито независимо от хапчетата-без или със?!:D Иначе една в един сайт не спря да ми говори психопатични неща/съмньвам се че е мъж/, шизофренията в този й вид няма лечение. Просто характер. Как да се промениш ако не искаш? Иначе осигуряването на работа да такива като мен е 100%ремисия.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от megi | 02.04.2020 22:06

  Как така дрехите са други и ти наричаш това стандартно?
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 14.02.2020 21:41

  А дрехите не са тези, които купих.Стандартно е така.Задушавам се.Жилището е ужасно, а социалнити хубости на гер мания са лицемерни.Не че е лошо,когато тръгнат да ти връщат пари от данъци,изравнявания разни и прочие.:DВсе съм с настройката,че кариерата и любовта чукат на вратата ми.В един момент се осъзнах,наскоро,че времето мина.Децата ми ги очаква същата пумия?Наистина,този свят не ги заслужава.Нито мен.Интересно,че и Дойч пищят за коронавирусът.Конспирация или не,наистина не разбирам тревогата около отрицателния прираст.Или итойепростоплатено журналисткопроучване,лицемернатревогаизапълване на телевизионно време.А някои хора живеят добре.Предимно безбрачни.Иначе с граматиката на немски съм ок.Голямата избута първи срок в гимназия.Има среден по музика,при синтезатор,китара вкъщи.:DДиезибемол,ключ солзвучатмногохардна немски.Измъчих децата с идеятадаживеемтук.Абсолютно няма нужда да ми превъзпитавате стила на писане.Състоянието ми има безлекарствено лечение на 99%.1%езалекаплахост.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 14.02.2020 21:06

  Смлатя.Дъщеря ми не я болят постоянно краката.И все пак ме е страх.Братът на мъжа ми си открил хеликобактер пилори,последната ми криза започна с прибирането им в бъгария.Мъжът ми има гъби по ноктите и се пищисвам,че изкомърцаният секс ще ми довлече нищо друго освен това,макар и да не припарва без презерватив.Може би ръкавици са вариант.:DПонякога ми казва,че аз съм го избрала...забавно ми е като му кажа,че ако бях нормална,никога нямаше да си причиня това.Вчера на лягане видях,че на фотьойла имало още дрехи за сгъване.Заредих миялната,а днес мивката е пълна.Ръцете ми се напукват и кървят от години миене,а кретеноидът проявява интерес и към тия 450евро,които на 2я ден вече бяха оползотворени за дрехи на децата и сносни цигари.И така.Така съм оптимистична,че да се самоубиеш като ме четеш.:D
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 14.02.2020 20:58

  Верно ли? Ами 1 ден по-късно дъщеря ми вдигна температура.Олигофренът за 3 години не разбра, че прави алергия към пеницилин и изписа еритромицин на 4я ден, в който тя пищеше от болки в корема понеже не беше спряла да кашля 2 дни. С известно подобрение след кампрес с ракия.Видяла съм се в чудо.В момента, в който реша да не ги обичам/нещо като опит да съм като другите и да претупвам всичко...запореден път..почвам да се питам що не се самоубия за по-лесно.Оказа се, че бонусът в работата бил пица.:DМоже би съм взела В1 немски,за да работя за 450евро.Като абсолютна подигравка ми изглежда животът.На дъщеря ми й прилоша и се чудя от АБ ли е или артрит,понеже и краката я болят.Пълен ужас.Всъщност тук едно момиче май питаше какво да прави с нахален и арогантен колега..ами шефката ми ми е муза.Хвърли му кашон в краката!Колегата се оказа досаден,фамилиярничещ един такъв.Вече го няма.Иначе беше интересно.Каза ми,чесе страхува от шефката.А аз ако бях сама и ми се случеше това,на тоя акъл,щях да я с
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от megi | 14.02.2020 12:05

  Желая да ми пишете
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 04.02.2020 09:52

  След като пих витамини в продължение на месец, качих едни няколко кг,които за първи път не можах да смъкна даже и по време на тримесечната криза! Чак сега имат ефект упражненията, които правя. Тоест... пила съм ги някъде април/май месец.Значи имат действие от около 8 месеца. На децата не давам витамини. Как да коментирам ефектите на клиндамицина? Като хламидии,токсоплазмоза,бборелиоза или вътреболнична инфекция? Хрумна ми, че регулярно съм карала бронхити, което е основна причина да нямам хламидии заради пиенето на антибиотик.Мн.приятелки имаха. Значи на пук на всички хомео патки, антибиотикът,ползван умерено е нещо просто прекрасно. Страх ме е да се похваля.С капки за нос и смучещи таблетки на малката е на път да мине настинка!:)
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 03.02.2020 19:53

  Знам, че прекалих много.Просто повече от всеки друг път ми е в повечи.Със сигурност ще се изчерпвам до няколко реда.Без да съм ви виждала,знаеш може би, че държа на вас също. Влязох в ремисия след 3 месеца в абсолютна дупка.Но ми е страшно тъжно,че България в лошата й светлина е навсякъде и не е само българска черта. Лека
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 03.02.2020 19:32

  Джери ме пренебрегва. Д-рът също.Язе съм си.:D И през спина минах.От 10 години едва сега врътнах и ПР. Няма за какво да лъжа. Предложих на джобса да турнат камери. Отговор не получих.Явно след седмица ще подам молба, ако не са точни с плащането.Става същото като бг.Така стоят нещата и в някои части на Германия. Занапред договор, неподписан в два екземпляра от шефа, не подписвам. И не почвам работа.А не са малки фирми.И двете, в които ми се случи това.Не знам къде е уловката и как да си изискам документ, че съм напуснала,например.С оглед на всичко това и краденето на деца...жалко е,че стъпихме тук.Но както винаги,съм без изход.Да съм дошла тук,но преди 15 години.Има и интересни хора. Иначе... бъдете внимателни с нета.Още веднъж. Много гадни хора. Не че различно от реалността,но с нета си ги пренасяте в домашната среда. Иначе тук ми препоръчаха нещо против гъби и сработи.Но с тоя клиндамицин за 10 дни общо...пак наново.Пробвах да пия вит.С в края на цикъла,но така имаше джаджи до 15яден
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от jerrymaguire | 03.02.2020 19:30

  Добре дошла отново! Знаеш отношението ми към теб и то не е негативно. Но моля те, опитай се да не пишеш толкова много в темите, които другите са отворили. Изкажи мнение, но ако имаш нещо да споделиш във форума, моля те прави го в новооткритата от теб тема в този подфорум. Радвам се, че си отново тук, но да знаеш, че ако не спазваш молбата ми, ще трябва да действам.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 03.02.2020 19:19

  А това е пряко следствие от факта, че не обичам да се държа арогантно, но и да подвивам опашка мога до едно време.:D"не съм лъ'ица за всяка уста"-продължението.Значи отстрани звучи, че слушам гласовете.:D Когато не обичам да се заяждам... всъщност това е някакъв ефект от терапията-да се чудя как да а съсипя, за да си гледа работата или да се махне.Наблюдавах го у старите си колеги,когато си миех ръцете след пипане на яйца и въобще, когато проявявах лидерски позиции и приемах присърце клиентити си.Не съм лош човек.Разбираш ли?Не разбирам как ли не опитах да се скарам с приятели,за да не влачат децата си болни...като гледам и своите как се впечатляват и ми цитират"да вземем да се затворим и да не мърдаме никъде"...предстои пиьене.:D С последни сили удържам да не намразя всички,докато дълбоко в себе си умирам от страх за тях.Изключително смесени чувства.Така разбирам повече майка си,но изстудях все пак.Аз съм тип лебед,да му се невиди,не мога да живея сама.Бракът бил за нимфомани :D
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 03.02.2020 18:31

  Последният път на терапевт, държеше много да кажа"да, чувам гласове.Ако й обяснях анализите си, щеше да ми каже, че съм измислила начин да я заблудя, че не чувам.Така...настоятелна беше.А аз бях на края на силите си просто.Мъдрецът ми се възпали,плюс стар зъб,от това обикаляне на улици цял ден,само за да не се прибера, направих чудесен бронхит.Не знам какви хапчета смесих,колко парацетамол изпих...мъжът ми врещеши пий си хапчетата и аз малко на тото-което ми попадне първо.Кротна се като отидохме на пси и му казаха,че трябва да остана в болницата.Искаши само празниците да изкараме.:DА аз даже работа почнах.Не че не писах в джобсцентър, че колега бил замерен с кашон..и ако ми направи това,имам ли право да набия шефката си,но...тя в отпуска,другата настина.Няма да се задържа дълго.Не говоря румънски и това било проблем,явно.Междувременно дигам гирички по 5-10 минути.Знам,че няма да го направя,но щях да им изцеря така недаването на оригинал от договора.Плюс цялото арогантно държание.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 03.02.2020 14:10

  Преброй на ум от 1 до 10. Представи си, че си говориш с господ. Представи си, че си говориш с майка си, баща си, приятел. Извод.В училище ни учат да фалюцинираме.:D Напиши едно есе. Този глас, възпроизвеждащ думите на ум... Гласовете са авторитетите в живота ти, хора.... фак. Написа ли си книгата вече, изцяло с мои проникновения шашмагюлски? При последната криза бях готова и си представях да живея сато клошар, само да не лягам до мъжа ми.След кризата, която ми причини, отново правим секс. И простата ми майка смята, че така е правилно. Ами... спестих едни псувни по майка си.Представих си как ме носят при нея в ковчег. Така ми се живее. Между това да живея с майка ми или с мъжа ми, избирам да се самоубия, но не ми стиска.Така ми дойде до гуша от мерене на броя цигари, чистене.Уча немски.Омръзна ми да нямам свободно време, да го чувствам като такова.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от Перо | 03.02.2020 11:50

  Привет на всички. Аз съм болен от параноидна шизофрения вече 7 години. Интересно ми е кой как определеля тези гласове. Технология ли е, извънземни ли са ,ангели ли са демони ли, не знам за вас, но аз ги определям за ангели и демони. Може да ме мислите за луд, за това как ги определям. Просто не виждам смисъл да вземам хапчетата, но ги пия.
 • RE: шизофрения нужда да споделям
  от dulo681 | 13.01.2020 20:21

  Трябва да си отворя тема за вълнуващото ме... Тези в Берлин... да не са с немско гражданство? Нямам обяснение защо семейството ни е още цяло. Може би мю не е Берлин. Иска ми се да се приберем. Ако някой наистина мисли за бебетата, просто на световно ниво трябва да информира, че епилепсия, дискова се получават от синдрома на раздрусаното бебе. Няма крепостен селянин в Бъгария, на който можете да въздействате с всяване на страх, а да не можете чрез инфо за това какво причиняват всички такива неща. По принцип работих в цели 3 ресторанта и бих казала, че... "совите не са това, което са". Не съм очаквала това, което видях. На мнение съм, че зад ежегодните епидемии стоят простите гастрономи. Които с простотията си сеят зарази, докато иначе сигурно в свободното си време четат коспиративни статии. Или просто, защото съм полууспешен експеримент. И пак... добре ли го казах. Населението, което не е мутренско, нито необразовано, лесно се повлиява от статии за влиянието на боя върху здравето.

Напиши отговор
67 намерени, страница 1 от общо 2