Лупус Еритематозус. Ревматоиден артрит. Системни заболявания | Болницата на Урвичй

Напиши отговор
 • Re: Болницата на Урвичй
  от boxer4e | 20.10.2012 16:56

  Moже би малко късно отговарям, но все пак може да помогне на някой друг като попадне на темата.

  Останах много доволна (за сега) от болницата. Професор Рашков е ръководител на клиниката и аз минах през него, записва се час предварително и има такса, която може да е малко висока, но за разходите който ти се спестяват по нататък си заслужава. Най-добре като не сте от София си вземете едно направление номер 7 за хоспитализация, за да си спестите едно разкарване. От там нататък всичко е безплатно. Аз от 10г. имам оплаквания в тазобедрената област и кръста и едва сега, там ми поставиха точна диагноза, и не се спират с изследванията докато не установят къде точно е проблема. Може да звучи малко прехвалено, но съм минала по този път, от 13 годишна по болници, Кърджали, Хасково, Пловдив, Стара Загора... какви ли не снимки, скенери, ЯМР и нищо - ""нищо" ми нямаше уж, (не че обвинявам някой макар и така да звучи), оказа се Бехтерев, но съм серонегативна или по-просто казано това, което показва наличието му - антиген Б27 при мен го няма и все пак, винаги има изключения.
  Клиниката ме впечатли, Д-р Маринчева и Д-р Рашков, отне им само 3 дни след всичките изследвания да ми покажат не че просто си втълпявам, както се опитваха да ми покажат други доктори.
 • Болницата на Урвичй
  от akelina77 | 06.07.2012 17:23

  Здравейте, моля за помощ!

  Трябва да постъпя в ревматологичната болница на Урвич. Аз съм от Хасково, вече съм минала през много лекари и имам голям набор изследвания.

  Въпросът ми е какъв е редът за хоспитализацията и много ли се чака за приемане? Някой лекар от там ли трябва да реши, че съм за приемане или става и с направление от друг лекар-специалист?


  Предварително Благодаря!

Напиши отговор