Моля, помогнете! | Търся помощ за неизяснен проблем!

Напиши отговор
 • RE: Търся помощ за неизяснен проблем!
  от Димитров | 23.04.2019 21:16

  Ако все още търсиш решение на проблема, можеш да се обадиш на 0888950555
 • RE: Търся помощ за неизяснен проблем!
  от Dvder | 04.10.2018 16:54

  Пия добавки, използвам мазила, но след всичко това ми се струва, че проблемът не е кожен, а нещо, което е следствие от някакъв друг вътрешен проблем. Моля ви насочете ме към какъв специалист да се обърна!
 • RE: Търся помощ за неизяснен проблем!
  от Dvder | 04.10.2018 16:50

  Личната лекарка ме изпрати на невролог. Правих снимка на гръбнака и се установи, че имам шипове на врата и на кръста. Спондилоза със спондилоартроза. Отидох на още няколко невротерапевти, които след прегледите и след направена ЕМГ казаха, че това не е от тези два шипа и Посъветваха ме да отида на ендокринолог. След прегледът и там се установи, че щитовидната ми жлеза е добре.От там ме насочиха към кожен. Той установи, че се касае за хиперкератоза и ми изписа лечение. Нещата не се промениха значително. Реших, че в София ще установят какво ми е. И там след много ходене всички вдигаха рамене. И към хомеопат се обърнах. Използвам ежедневно мазила, почти не доближавам препарати, защото кожата ми се изсушава още повече. Към днешна дата ръцете ми не се вдървяват толко силно, но пак ми трябва време за раздвижване, кожата ми си остава все така суха, твърда, дланите ми са набраздени с линии както, когато си стоял с часове във вода. Това се предаде и на стъпалата ми. Сухи, цепещи се и болезнени
 • Търся помощ за неизяснен проблем!
  от Dvder | 04.10.2018 16:35

  Здравейте! Моля за помощ и насоки към какъв специалист да се обърна! Преди около два месеца една сутрин се събудих с вдървени длани, които ми беше почти невъзможно да свия. Кожата ми беше много твърда и суха като усещанията ми при допир бяха притъпени от няколко дни преди това. След известно време, в което ги масажирах, по-точно търках една в друга, мокрих на чешмата леко се поотпуснаха. В останалата част от деня не чувствах дланите си по естествено начин, сетивността им при допир беше променена. Всяка следваща сутрин се събуждах със все по вдървени длани и все повече време ми отнемаше докато ги поотпусна, за да мога да върша нещо с тях. Чувствах кожата си като подметка. При намокряне леко се омекотяваше, но след изсъхване я усещах още по стегната и твърда. Успявах да движа пръстите си, но като цяло все едно дланите ми не бяха мои. Освен това следобед и привечер пръстите ми се подуваха като кебапчета. Вечер докато спях усещах как започват да се вдървяват и това ме паникьосваше много.

Напиши отговор