Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ | операция от парафин в пениса- последствия и въстановяване

Напиши отговор
  • RE: операция от парафин в пениса- последствия и въстановяване
    от Tedy | 01.12.2023 18:31

Здравейте, някой да сподели относно усещания при секс -за мъжа и партньорката? Аз съм на 50, сложих малко парафин след обрязването.Ако не създава плоблем, трябва ли да се маха?
    от Svetlio | 22.11.2023 14:27

Здравйте аз също направих тази грешка преди 10 години , скоро ще се оперирам в Пловдив при Доктор Ставракев Някой мнения също така колко време е възтановяването и можеш ли да ходиш след операция ? Благодаря
    от нико | 23.09.2023 21:55

здр на всички на 20.09.23 си направих операция да премахна парафина и пълна пластика на целия пенис имам много болки утре ще отивам за махане на коронката което незнам какво значи. Др шергаби плевен в уромед ми беше операцията. докато си платя всички бияха лубезни но сега имам много болки викат вземиси нещо от аптеката ужас утре сам при шергаби и ще видим даржание и щеви пиша пак сажелявам че несам отишал в истанбул поне имат даржание хората
    от BobiK | 21.05.2023 13:01

Здравейте момчета, В групата в телеграм за обрязване и въпроси свързани с него открихме тема за този проблем с парафина в пениса. Оставям линк за групата, тя е затворена и от съображения за сигурност. Ако има желаещи да споделят опита си от това преживяване за съжаление доста неприятно бихме искали да предоставим място за по добра и бърза комуникация и обмяна на опит, защото смятаме, че е доста важно. Много момчета от тук бяха ме питали да открием тема направихме го , но хората с опит сте вие и само вие може да обясните най-добре положението. Оставям линк ако искате да се присъедините. Link
    от sed | 13.05.2023 12:56

Много благодаря
    от Reka000 | 13.05.2023 01:09

Здравейте! Преди 6 месеца си направих пълна пластика при д-р Дунев. Чувствам се добре, пениса ми е здрав и активен. Кожата не е толкова разтеглива като преди, но не е кой знае какъв проблем, свиква се с това. На бедрото ми остана белег от взетата кожа. Благодаря първо на Бог, а след това на целия екип в болницата, чудесно отношение.
    от sed | 25.04.2023 09:24

Кажете как е след пълната пластика
    от sed | 25.04.2023 09:23

Здравейте.и аз се оперирах при Доц .Дунев Плевен преди две седмице.присадката ме стяга и е дискомфортно.Дадоха ми дефламол за мазане.Много тегав процес.Успех
    от 13445 | 08.12.2022 17:39

Някой ако знае нещо за възтановяването след пълната пластика нека пише 22 дена са се минали от операцията и един твърд седи.
    от 13445 | 04.12.2022 09:42

Rekaooo здрасти преди колко време те оперираха и аз се оперирах на 17 ноември от два дена съм без превръзка каза да се мажа със един крем но нямам чувствителност още
    от Reka000 | 01.12.2022 09:11

Здравейте! Може ли някой да ми каже повече за възстановяването от пълна кожна пластика Аз съм опериран при д-р Дунев в Плевен
    от Petarpetrovia | 05.11.2022 22:05

Здравейте младо момче съм на 22 години направих грешката преди 7 Години да си сложа парафин за щастие не се стече в тестисите сложих си малко 6кубика и стана на буци под кожата как е след операцията много ли е зле положението 0886416465 моля някой да прати снимки след операцията какъв е ефекта много ли е зле положението и ако не ми прави проблем засега има ли смисъл да го махам срам ме е да се съблека пред жена колеги помагайте
    от Versay1 | 11.08.2022 11:24

Най добре човек да потърси помощ в тирция хората са супер специалисти
    от Горския | 24.06.2022 18:44

Операцията протече за около три часа и половина.Упойката беше местна.След операцията престоях една вечер в клиниката,като при мен имаше лекар който се отзовават на всяко мое искане.Просто страхотен и внимателен екип.Бях с катет 12 д. И след това ми махнах шефовете и катедра.Тоя период е дисконфортен с тея торбички... след това бях си наел хотел и тези 12д. до сваляне на конците искарах там.Белегът от взетата кожа от бедрото е почти невидим,а пенисът ми е напълно здрав и активен(даже стана и по дълъг ).Окосмяване по присадената кожа няма и чуствителноста ми се възстанови.Препоръчвам др.Дунев г. Плевен Целият дяволът ми излезе 5000лв Операция и 800лв хотел плюс храна медикаменти.
    от Горския | 24.06.2022 18:44

Операцията протече за около три часа и половина.Упойката беше местна.След операцията престоях една вечер в клиниката,като при мен имаше лекар който се отзовават на всяко мое искане.Просто страхотен и внимателен екип.Бях с катет 12 д. И след това ми махнах шефовете и катедра.Тоя период е дисконфортен с тея торбички... след това бях си наел хотел и тези 12д. до сваляне на конците искарах там.Белегът от взетата кожа от бедрото е почти невидим,а пенисът ми е напълно здрав и активен(даже стана и по дълъг ).Окосмяване по присадената кожа няма и чуствителноста ми се възстанови.Препоръчвам др.Дунев г. Плевен Целият дяволът ми излезе 5000лв Операция и 800лв хотел плюс храна медикаменти.
    от Горския | 24.06.2022 18:23

Здравейте Преди година претърпях такава операция.Др.Дунев е човека.Контакт за връзка може да намерите в Интернет.Въстанових се за два месеца.
    от Dmx | 13.05.2022 06:00

Здравейте на всички препоръчате лекар ако някой се е оперирал да пише на лично или тук да се запознаем със процесите
    от Пппп | 26.04.2022 16:18

Здравейте,някой който е претърпял операция премахване на парафин, може ли да сподели колко време е отнело възстановяването ,имам впредвид кога най рано може да се прави секс
  • RE: операция от парафин в пениса- последствия и въстановяване stovistovi@abv.bg
    от stovi | 20.04.2022 11:46

И аз имам подобно питане, пишете ми stovistovi@abv.bg
    от marin91 | 12.04.2022 03:11

здравейте,на скоро направих и аз глупостта с парафина и сега ми е мн трудно забелването…някакви полезни съвети?
    от Kuche | 25.10.2021 23:32

Ето и тел.0896 103352
    от Kuche | 25.10.2021 23:29

Здравейте. И аз се прецаках преди 20 години и чак сега започна да ми пречи.Някои да пише за добър Лекар. Благодаря ви предварително !!!
    от Sasho sashev | 09.08.2021 13:45

Защо никой не отговаря, а толкова хора чета че ви е правена такъв тип операция.
  • RE: stovistovi@abv.bg-операция от парафин в пениса- последствия и въстановяване
    от stovi | 02.07.2021 14:03

здравей драсни едно писмо
    от Sasho sashev | 23.06.2021 10:10

Някой ще ми отговори ли.
    от Sasho sashev | 21.06.2021 09:40

Здравейте, някой който са му правили операция с присаждане на кожа от бедрото да сподели мнение по въпроса. Как е минала операцията и дали е доволен от резултата. Благодаря.
    от Dimitar Dimitrov | 10.06.2021 19:26

Здравейте! Имам същият проблем с парафина и искам да го премахна. Кой е най-добрия лекар в България по тази област. Моля, който е минал през лечението да сподели дали се е възстановил. Благодаря ви! Бъдете живи и здрави!
    от Frank mir | 18.05.2021 08:02

@Bushido Не ми стигнаха символите за писане. Продължавам с втори пост. Моля, някой който вече е минал през оперативно лечение по премахване на парафин от пениса, и се е възстановил успешно, да сподели при кой уролог, къде са го оперирали и доволен ли е от резултатите. Ставаше дума за хирурга, който ми го инжектира... В последствие разбрах, че срещу него вече е имало няколко дела за обезобразяване на женски лица, гърди, мъжки пениси, като се опира на неетичната практика да инжектира парафин и др. евтини боклуци на цени 80, 100 лева, но да обявява впоследствие след свършената работа какво е инжектирал. Преди това те замаява, че разтвора всъщност е много полезен и други успиващи приказки Също така, ако може да сподели с каква сума се е разделил (ориентировъчно) ? Колко време трае лечението (горе-долу) ? Предимно за София питам. Ако се наложи, бих отишъл и в друг град да се оперирам, но като втори вариант ще оставя тази опция. Бъдете живи и здрави ! Благодаря Ви предварително !
    от Frank mir | 18.05.2021 07:41

Здравейте на всички ! Преди години, докато бях ученик (на 17 години), се занимавах със фитнес. Там ме запознаха с младо момче, тъкмо преди 2 години завършил медицинския и техните му помогнали да си отвори малка клиника за пластична хирургия. Мой приятели от фитнеса ми бяха казали, че правел някаква процедура, която им помогнала да си увеличат малко или много дебелината на пениса. Един ден ме заведоха при него. Бяхме 9 души. На 8 им би разтвор (парафин), аз бях един от тези осмина. Някои от тях бяха за вече втора- трета процедура. Това, което ми обясни тогава този хирург беше, че нямало риск, след няколко дни пенисът щял да се оформи добре и да бъде по-дебел и малко по голям. Аз, разбира се, се хванах на въдицата, а и гледах как бие на другите момчета, и си казах:" Какво пък, щом те могат и аз мога." На мен ми би малко, по към главата на пениса. Не ми създава проблеми, като се има предвид времето, което е минало от тогава. Моля, някой, който е минал по този път, да сподели.
    от Данчо80 | 31.03.2021 20:42

Dancho80@abv.bg пиши ми ще ти обясня
    от Audi 555 | 27.03.2021 04:32

Здравейте приятели искам да споделя с вас по темата за парафина когато бях на 20 си сложих парафин пътрият път по малко изглеждаше добре после исках повече и повече тека 4 пъти и стана огромен казаха ми че ще спадне след време сега съм на 27 но е същият никога нямах болки страмнение с приятелите ми който се оплакват постояно и напоследък почнах да изневеря на жена ми с други и много от жените се оплакваха че ги боли и искам да го искарвам бих искал да попитам става ли пениса като преди или е много грозен както съм чул
    от nniomm365 | 17.03.2021 10:05

искам да попитам кой е най добрият лекар в тази област в българия
    от Данчо80 | 11.03.2021 12:44

Нещо да ме посаветваш,че ми предстой така операция с кожа от бедрото. Ти каде я прави лекар и колко ти искаха?
    от Данчо80 | 09.03.2021 14:57

Каде правите операция на боро вазелин,колко време се възстановявате и колко пари ви иската ... на мен лекара ми каза до 4500 ако се наложи да се вземе кожа от бедрото.
    от Hristo Nikolov | 28.02.2021 01:12

Здравейте опериран сам и сами присъдили кожа от лявото бедро и се притеснявам че се е изместила почти половината някой ако знае нещто повече да пише
    от A007 | 04.02.2020 19:05

20-ти ден след операцията много тегав и бавен процес много добре обмислете преди да се подложите на пълна пластика и се заредете с голяма доза психика успех на всички
    от stovi | 31.01.2020 17:01

Здравей alfaromeo, пиши ми на имейла stovistovi@abv.bg
    от alfaromeo | 30.01.2020 17:15

Чакам да звъннеш
    от alfaromeo | 30.01.2020 16:52

0893432170
    от A007 | 30.01.2020 13:47

дай твоя аз ще ти звънна
    от alfaromeo | 30.01.2020 11:01

А007 дай ми телефон за връзка да се чуем
    от A007 | 22.01.2020 13:58

и аз се оперирах при д-р Владислав Дунев пълна пластика някой да даде повече инфо как е след операцията
  • RE: операция от парафин в пениса- последсетвия и въстановяване
    от alfaromeo | 06.01.2020 17:06

Здравейте.Може ли потребитал ЗВЯРА да ми даде някакви данни за връзка да се чуем за връзка с операцията
    от Звяра | 23.08.2019 19:47

Аз ходех при доктор Владислав Дунев и ме оперира на 14 август.Премахна ми всичкия парафин и ми трансплантира кожа от бедрото.Илиян ти подложи ли се на такава операция и какви са резултатите при теб
    от Iliyan | 22.03.2019 07:51

Здр на всички,имам проблем със парафина преди 2г го сложих и ит един месец имам проблем пенисът ми се сви стана малък и много курав и около него също има парафин разпръсна се почти на всякъде.имам среща със доктор в плевен казами че ще ме оперира и че сложи кожа от кракътми.OK но въпросът ни е дали той ще си остане същият размера аз мисля че не .Нз какво да правя докторът ми иска 4500лв ок съгласен съм но как ще бъде след операцията
  • Re: операция от парафин в пениса- последствия и въстановяване
    от Miroslav | 25.01.2017 23:44

Oтговор "predator82": кожата ми е само от пениса, скротумът не е засегнат. но преместената част, кожата е лилаво черна за сега 3 ден след операцията. имам и отоци.
    Zdrasti priqtel mojesh li da mi kajesh kyde si napravi operaciqta za premahvaneto na taq shitnq I PRI koi doktor I Dali ostana dovolen

Напиши отговор