Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ | ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!

Напиши отговор
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Венци | 17.11.2019 09:23

  Благодаря за съвета ще действам докато е по рано и ще пиша.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от д-р Ралица Правова | 16.11.2019 22:22

  Наистина трябва да пуснете и простатен секрет, а след микробиологичния резултат от намерения причинител да се направи и антибиотикограма.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от 1337day | 16.11.2019 19:28

  Ами първо на твоето джипи трябва да му е ясно,че зинат почти не прониква в простатата. И второ трябва да се направи изследвания на простатен секрет а не на урина. И тия свещи имат само противовъзпалителен ефект,а не антибактериален.Така че си намери добър микробиолог и действай.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Венци | 15.11.2019 23:54

  Първо здравейте на групата. Моят проблем започна преди два месеца.Започна първо с продължително парене при уриниране през цялият ден. После два дни бях добре и на третият ден получих въспаление на пикучният мехур. Отидох при джипито и ми изписа Зинат500 и Нитроксолин-MIP и ми каза да взимам Зината 5 дни а Нитроксолина 10 дни и слет това да отида и да си направя иследвания. И почнах да ги взимам и още на вторият ден пощуствах подобрения. И така минаха 10 дни всичко беше ок отидох до жипито и ме прати да си пусна стерилна урина. На 11 ден отидох рано сутринта гладен жаден както ми беше казал пускам аз всичко в норма нямам белтък...... Левкоцити 2-3 нормално всичко. И проблемите започнаха почнах да оринирам често да ме боли ниско доло корема топките до ануса малкият таз със всеки изминал ден се влошава работата и веднага потърсих уролог. Казах му всичко от начало и той каза смъквай панталоните погледна и ми изписа прокселан свещички по една вечер. Когато ги слагам съм ок но свършиха.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от 1337day | 14.11.2019 20:11

  Истината е една момчета,всъщност 2 . 1. Неточни микробиологични изследвания в над 90 % от случаите. 2.Калцификатите които са се образували в простатата подържат инфекцията а там вътре антибиотик не може да проникне . Това е.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Borka | 01.11.2019 11:03

  Май бабините зъби ще се окажат решението на подобни проблеми.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Borka | 30.10.2019 11:41

  Здравей Василе! Моля да споделиш колко е по-добър ефекта от ФИТОПРОСТАЛ-а който си ползвал спрямо другите налични варианти. Забелязвам как само някой добавки действат и не винаги в общата комбинацията на производителите. Истината е някъде там и всички заедно можем да си помогнем повече в този форум. Благодаря за отговора!!
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Петко Петков | 28.10.2019 13:13

  А някой тук може ли да каже дали тази статия е достоверна? Link
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Християн Христов | 27.10.2019 11:51

  Да напълно е възможно да е станало от слюмката.Ти каква сребърна вода ползваш аз бях пробвал с Вербена но тя май е с доста нисък ppm но пък някой от форума я беше препоръчал.За пробиотика и аз бях гледал че май не стига в дебелото черво за съжаление.Най добрия пробиотик май е сок от кисело зеле което е с много малко сол бях гледал една такава рецепта на български професор който лекувал рак на дебелото черво но си е занимавка да го направиш.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 27.10.2019 02:25

  Също така със сребро можеш да се преебеш много по-лошо отколкото с антибиотици. Аргирия. Внимавайте. Мислете. Четете, И пак мислете. Недейте се налива с това нещо. Мислете.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 27.10.2019 02:15

  Начи зараза през поглъщане си е научна фантастика освен ако не си взел дал. По скоро си плнчил пишката просто казано. А от лечението със сребърна вода, болката в уретерът изчезна, но се появи лека болка в хемороидите, и днеска сутринта, на края на изхождането имаше малко кръв. Обяснявам си го с лечебна криза. Не знам дали венозната кръв минава през тези съдове преди да отиде нагоре, ако е така всичко е елемнтарно. Не един е споменавал как при противомикробна терапия пробемът е минал в червото. Освен това, с времето свикваш да се напъваш като пикаеш, мускулен проблем, но не може да съвпада така, тези симптоми от лечението е. Според мен това което се случва е просто казано чистене. Пия по 4 капачки, сребърна вода 25 мг на литър с 30 капки прополис след това сутрин и вечер, а отделно пробиотик 2 часа преди сутрешните дози. Имам усещането че пробиотикът е шменти капели и влияе на ниво тънко черво. Но нещо става колеги... уретерът се обезболи... не е малко
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Християн Христов | 22.10.2019 09:08

  Васил здравей.Аз също имам много големи подозрения че причината тръгва от устата.В моя случай бях на зъболекар и ми премахваха зъбен камък за пръв път.До тогава честно казано имах лоша орална хигиена (малоумно от моя страна).И в края на процедурата без да исках глътнах кръв и самия зъбен камък.Та единственото което знам е че 40 дни след това почнаха проблемите.Но дори да съм прав не знам какъв метод на лечение е адекватен.Мисля че бактериите в устата са анаеробни тоест трудно се култивират и си мисля че най-вероятно става дума за няколко тоест биофилм.Трябва да се подбере правилния антибиотик или комбинация но как да стане това като лабораториите не дават правилната информация?????
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 22.10.2019 07:26

  Също теорията - предава се по съседство от червото - все повече издиша в моите очи. Начи ям нарочно сладко, пържено, боклуци, червото леш - уретрата - никакъв ефект. После ям супер стриктно, пробиотици, червото бомба, уретрата пак леш. Като чели имаше ефект диетите като беше възпалена жлезата, но на този етап не върши работа, както не вършат работа и масажите вече, освен за моментно обезболяване. Но ако простатата ви е както мойта беше, подута, нееднаква, възпалена, масажът я оправя моментално, така че е ценна съпътстваща терапия, въпросът е че въобще заебах антибиотиците като вариант, а то това е етиологичното лечение.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 22.10.2019 07:16

  В момента пия 4 капачки сребърна вода 25 мгл сутрин и вечер, час преди сутрешната доза по една таблетка синбиотик, а заедно с водата пия и по 30 капки прополис. На третия ден има ефект. Почнах и с уретрална промивка със спринцовка, но като че ли механичното дразнене повече пречи, отколкото помага противомикробния ефект. Освен това може да не дава ефект водата - времето се стопли, не съм сигурен, но болката падна. След като оправя зъбите, да фосфомицин добре, обаче вече съм го пил, първото саше страхотен ефект, на 3-ти ден влошаване, втората доза - нулев ефект. По принцип ин витро работи срещу ентерокок, но пак стигаме до биофилмите. Затова ще настоявам за комбо амоксицилин - авелокс, а в най-лошия случай само авелокс, ако не щат да го изпишат, ще си го купя от нета. По едно хапче 400 мг за 24 часа не е сложно за съставяне като курс, само трябва да се кръстиш да не скъсаш ахилес или по-лошо. Отделно си вземам ибупрофен и н ацетил л цистеин за биофилмите. Но прво зъбите
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 22.10.2019 07:09

  От доста време на 3 от 4-те мъдреца има венечни джобове, възпаляват се при рязко застудяване или настинка (да ви напомня на нещо?). Когато получих инфекцията бях болен от настинка, горе се възпали мъдреца и болката вървеше назад, чак сливицата от същата страна се поду. Толкова зле не е било. В същия момент си лягам с една мацка и цяла нощ нали. Еми да де ама сетете се целувки, свирки, и т.н. Ето го пътя по съседство, но не гъз-пишка, а уста-пишка. Урологът тогава каза "Няма нищо общо". И аз чета през годините за причините това да стане - или напреднала възраст и катетаризация, или имунна недостатъчност (спин, трансплантации), или друго огнище на инфекция. А не обръщах внимание щото нали "няма нищо общо". А то е елементарно Уотсън. Та първо махаме мъдреците - другия четвъртък имам час, за долните ще трябва операция, или да ги запилят за да може да се почиства, но малко слабо да стане, хоризонтални са и не се показват.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 22.10.2019 07:01

  Също не бих нарекъл заболяването простатит, заболяването е неспецифичен уретрит, който бива горен и долен. Ако казваш простатит не мислиш етиологично, а мислиш за усложненията, ето мойта простата си е идеална, болят два мускулни снопа под мехура латерално от простатата, но самата тя си е идеална, а беше много зле в началото. Ето лекувахме усложнението, успешно, обаче долна уретра си боли ли боли. Така става като не мислиш етиологичнно. Като става въпрос за бактерии, тръгва от уретрит, и се усложнява до тазов синдром, или синдром на долен уринарен тракт, при жените става по съседство, при мъжете пикочовата и половата система са на едно, което влошава нещата. Та имам идея и откъде дойде при мен и мисля да ударя първо там.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 22.10.2019 06:52

  Благодаря за отговорите. Наистина лекарите не са чели инфо от последните десет години. "Пий една седмица левофлоксацин", "що?", "Еми щото е най-новото." Начи нищо не каза. Като отвориш изследванията се вижда защо няма да сработи, а е по-вреден от ципрофлоксацина. Link Излиза че ципро и левофлоксацинът не могат да постигнат концентрация в простата необходима да убие бактериите ин витро, да не говорим ин виво, на фона на биофилмите, които се формират. Начи бактериите не са статично нещо - Link ето чудесно изследване по въпроса с ент. Има ли биофилм, трябва да се вземе предвид, доколко спира проникването на антибиотика е магия и гадаене обаче, за това солидно инфо няма. Това, което няма да свърши работа са имуностимулации, сичките фатки на бактериите са именно с тази цел. Епителят се лющи - оттам и болката - излиза епител и в средна урина седимент.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Krisstina | 18.10.2019 23:21

  И въобще, за хронични бактериални инфекции, включително в пикочно-половата система са ефективни бактериофагите, поинтересувайте се
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Krisstina | 18.10.2019 23:19

  Васил, ако става въпрос за инфекция от Enterococcus faecalis, има бактериофаги срещу нея.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Nikeman | 16.10.2019 19:50

  @Васил до колкото разбрах се бориш с ентерококи! Ципрофлоксацин няма да ти свърши работа нито левофлоксацин, единствено съм чел за две проучвания, при които са били успешно излекувани хронични простатити с тая бактерия. 1. По 1 саше на ден първите седем дни Монурал + след това на всеки 48 часа по едно саше в продължение на 5 до 11 седмици! В съчетание по 2х600мг N-Acetyl-L-Cysteine + простатни масажи по възможност! Проучването е правено в няколко държави и е показало мн добри резултати и без сериозни странични ефекти! 2. 21 дни по една таблетка Авелокс в Южна Корея са били около 70% успеваемост с този антибиотик!
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Християн Христов | 16.10.2019 01:35

  Някой беше написал че се излекувал след комбинация от антибиотици предписани от някой варнески професор май.Помните ли кои бяй антибиотиците понеже трябва да се претърси цялата тема?Според мен има логика защото трябва да се разбие био филма от бактерии.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 13.10.2019 09:21

  Link - ето една статия за успешно лекуван ентерококов уретрит, само че забележете тежките придружаващи заболявания и възрастта, на млад човек да изпишеш такъв курс е престъпление, понеже вече разсъждавам като медик, primum non nocere, преди логиката ми беше, абе аз да добарам шкафа с химията, пък то ше се оправи, добре че попаднах на доър уролог, каза момче недей да пиеш химия, и свиквай това е. Това е опортюнистична инфекция появила се след прием на АБ, който е назначе да излекува тежка инфекция с течение, често така става след АБ, цял живот бактерии, а и лигавицата остава с променена анатомия. А първоначалната инфекция стана както и при други, ебеш докато си болен, и докато се усетиш възпалението се е качило нагоре и честито. Искам да пробвам промивка със сребърна вода, и да я пия една седмица, мисля да вкарам 15-20 мг със спринцовка, отделно 50 капки прополис за 1 месец, отделно пробиотик ще си взема, понеже среброто е широкоспектърен Аб дефакто
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 13.10.2019 09:14

  Още няколко впечатления да споделя. Урологът говореше за горен и долен уретрит, мисля че така е правилно да се разбират нещата а не да се казва "простатит". Простатитът е възпаление на простатата и се явява усложнение. След нея са топките. В мехура при мъже бактериите не се качват като че ли, освен ако не са приемани антибиотици на поразия, тогава знам, мой роднина се е докарал да пикае кръв. Простатата най-лесно се оправя от всичко, отново хапчето Фитопростал, екстактът от палма е дядовски, но останалите съставки вършат работа. И масаж, буквално с 5 масажа и от две години нагоре е добре, няма проблем с пикането. Имайте предвид, дори да е на ниво долна уретра възпалено, нагоре дава отклонение в мускулите и пак се появява усещането, че ти се пикае, точно 3 масажа, но на мускулите до и над простата и това изчезва. Искам да промия долна уретра със сребърна вода, понеже колкото и да се къпя процесът се подхранва по съседство и там масаж не играе. Като застудя рязко и се активира
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от svatbaro | 01.10.2019 16:48

  Внимавайте много с тая дребноцвета върбовка, защото това е финастерид и най-много да си докарате вечна импотенция!!!!
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 29.09.2019 18:36

  Разберете, този или онзи доктор няма да ви спаси, няма как да ви свети на главата къде си го мушкате, уролозите знаят заболяването - кожните не. Лекува се адски бавно, процесът отнема много време, свалиш ли гумата си на кота нула, че и по-назад, а някак си като спре да боли човек забравя. Много внимавайте с младите българки, колкото и да звучи грозно, имат нулева хигиена и липса на елементарна култура, по-добре какичка, вервайте ми няма да имате ядове, западно европейките са светлинни години напред също и рускините дето много ги плюят. Аз колкото пъти съм си легнал с малка българка съм брал ядове. Дали нещо ще се окаже, че има гъбички, или друга простотия, все има нещо. Жалко но факт. Естествено аз съм си виновен. Не сваляйте гумата.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 29.09.2019 18:13

  Също така тръгването по пътя на вирусологии, води често до фалшиви положителни резултати и пиене на химия, от която файда няма, въпреки отричането на емпиричния подход, прекаленото доверие в лаб диагностика може да се окаже по-вредна, като сте с хроничен проблем и видите нещо положително, направете още едно изследване точно за този патоген в друг лаб. Много може да ви издънят микробиолозите, но те разбират от бактерии - та откъде идват те - по съседство от червото през бельото, и при жените 3 дена преди и след менструация може да се завъдят отпред. Проблемът е, първо ниска хигиена и второ - носене на прашки. Оттам минават в мъжа по съседство, например не съм сигурен при първоначалната инфекция дали бяха ентерококи или са минали по съседство след АБ, но със сигурнист не беше венерически патоген, не искам да ви обърквам повече с инфо. Не сваляйте гумата. Ако не сте пробвали Фосфомицин опитайте, особено за Е. Коли дава добри индикации, правете масажи при обостряне прочетете как има инфо
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 29.09.2019 18:07

  След повторни масажи забелязвам простата нормална, леко белезнена, но не е както като беше възпална. В мускули на тазово дъно огромни тригерни точки симетрично, болката ирадиира по права линия от тях и нагоре където са семенни мехури и пикочен мехур. Обработването даде ефект но аз разбирам от тия неща. По принцип патология в орган или система по рефлекторен път дава находки (блокажи) в мускулите, болезнени точки по надкостница и находки по съединителна тъкан (особено при хронични болки), които отново по пътя на инервацията влошават състоянието на свързани органи или системи, което затвърждава първоначалната патология. Очевидно заболяването е комплексно има бактериален, възпалителен и нервно-мускулен елемент. Притесняваме че болката в долна уретра си стои, но възпалението пада бавно, локалният имунитет се подобрява също бавно. Не съм срещнал лекар, който да изпише нещо по-силно от Левофлоксацин за 1 седмица, свенят се може би са прави, химията не ми е точно силата
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 29.09.2019 17:58

  По принцип и това е най-важното и това, което трябва да си набиете в кратуните, просто не трябва да се сваля гумата, тежко е да го разбереш, казват ти микробиолози - пусни спермограма - по добре да отида на едно кино, брат, разберете не трябва да се сваля гумата. Пропуснах ли да кажа, че не трябва да се сваля гумата? Та така се провалих отново, адекватно от химията пих Фосфомицин, но отново ефект за кратко (съвпада с клиничните изследвания точно за тази бактерия не сработвав), освен този и фуорохинолоните от други няма смисъл, перфектният е ампицилин, но не става заради кръвната бариера на простатата. Флуорохинолоните са слабо активни срещу патогена, но са най-доброто, не знам някой лекар ще напише ли Авелокс (мокси) за такъв проблем, по скоро е глупаво, Лево и Ципро са на минималната необходима концентрация или малко под нея (според клинични изследвания). Не съм съчетавал масажи и химия едновременно. Чудя се и аз, закрепи долният уретрит, но пак обостри, заболя нагоре
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Васил | 29.09.2019 17:51

  Общо взето лечение няма, хронична болест е, който се е оправил е било по стечение на обстоятелствата. По принцип е важно да се следи да не се дават хиляди левове за съмнителни дълги лечения, дъвчене на алое вера и т.н. Леченията всички ги знаят от хилядолетия, а и антибиотиците са на над 100 години. При мен заболяването тръгна от инфекция с ексудати, която ужким изчезна, но бях закъснял и следмица след АБ ме заболя простатата, микробиология ентерокок масово (още 3-4 микробиологии имам оттогава резултатът е същия) Това което ме закрепи първия път беше 1 кутия Инфламенд, 5 дни подред простатен масаж (сам съм го правил), и оттогава пия Фитопростал. Простатата беше уголемена и нееднаква, Инфламенд даде ефект по време на прием, но като всички лекарства за кратко. След 1-ви простатен масаж пикането се оправи, след 5тия простатата беше нормална. Болката се разнесе за 2 месеца. И тук идваме до простотията, която всички правят - свалих гумата и се сдобих с долен уретрит отново без течение.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Християн Христов | 05.09.2019 20:27

  Някой може ли да препоръча надеждна лаборатория във Варна.Благодаря предварително.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Milko Todorov | 11.08.2019 20:09

  Аз съм много доволен от Василев - направиха ми няколко шокуйва комбинирани с лазер. Виж тук Link за какво точно става въпрос като лечение. След всички преживяни лечение и мъки (визирам Карачоров) тая терапия си ме облекчи.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от 1337day | 01.08.2019 08:54

  аз съм ходил при Василев,и лазерна терапия без никакъв ефект
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от svatbaro | 30.07.2019 17:51

  Някой да е ходил при д-р Василев на лазерна терапия да сподели мнение?
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Krisstina | 29.07.2019 12:06

  Бактериофаги може да се закупят и у нас, но неофициално. Търсете в Гугъл “комплекс от бактериофаги” и ще намерите
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Трихомон | 27.07.2019 19:55

  Къде могат да се намерят тези бактериофаги
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Krisstina | 26.07.2019 20:05

  При бактериални инфекции бактериофагите са ефективни и безпощадно трепат гадните бактерии, казвам го от опит! Може да се намерят комплекс от бактериофаги, даже и в България
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от ГеоргиАлекс | 22.07.2019 20:25

  Link И преди някой да каже , че хомеопатията е глупост - решил съм доста здравословни проблеми с хомеопатия. За разлика от антибиотиците , хомеопатията ако не помогне, не вреди. Има някои правила , при прием на хомеопатия.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Пецата | 21.07.2019 18:40

  Имам болки в тестисите,вечер ставам да пикая често,еректилна дисфункция и какво ли не
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от 1337day | 21.07.2019 15:35

  Лично се запознах с момче на което карачоров е слагал 7 пъти инжекции в простатата,без почти никакъв ефект. Който беше пръснал над 10 к за тия инжекции
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Ico_3 | 21.07.2019 13:10

  Какви са ти симптомите?
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Пецата | 21.07.2019 12:42

  Здравейте!И аз съм с хроничен бактериален простатит вече 10 години!Пил съм какви ли не антибиотици и нищо не помага!Някой знае ли дали друг освен д-р Карачоров слага инжекции(апликации) в простатата понеже цените му са жестоки а това според мен е единственият начин,който може да даде резултат!
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от togo | 26.06.2019 17:17

  Ползвал съм го 2 пъти, за да почина поне за известно време от тези еркции.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от togo | 26.06.2019 17:15

  Не е причина пълния пикочен мехур, но просто когато е празен , ерекцията малко се забавя.Аз отдавна не лягам с пълен мехур и не пия течности час преди лягане, но кошмара си е налице...За мене е кошмар заради тоталното безсъние , до което води този проблем .Единственото, което ликвидира ерекциите при мен е Андрокур-подтиска производството на тестостерон, но има неприятни странични ефекти, единия от които е безсъние....!!!
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от raven85 | 26.06.2019 11:00

  Имах орхиепидидимит с адски болки и парене в тестиса.Често уриниране. В този период все 1 ми беше умрял члена. Симтомите бяха поотшумяли докато 1 нощ не се събудих с болка в тестиса. От тогава някъде се отключи и тази ерекция нощно време. Отначалото и се зарадвах на фона, че преди това не ставаше въобще. В последствие установих, че нещо не е наред, щом се получава всяка вечер по 1 и също време. Четох някъде, щото ми намериха задържане на урина. Гледам да се изпикая преди да заспя. Че при напълване на мехура, притискал някакъв нерв и оттам се получава ерекция с идеята да не се изпусне човек докато спи. Странното е че нямам симтоми за уриниране в този случай. Въпреки че ставам и отивам до тоалетната
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от togo | 26.06.2019 09:35

  Също антиепилептични, миорелаксанти и т.н.Има около 30 % хора, които са се излекували от това проклятие.На мен малко ми помага Баклофен и Лексотан , заедно за да поспя 3-4 часа.Не знам как издържам.Опитай с Баклофен, 25 до 50 мг преди лягане, може да имаш късмет.Стига , че стана дълго.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от togo | 26.06.2019 09:29

  За съжаление не мога да те зарадвам.Продължителните нощни ерекции са много рядко (в света) заболяване, и никой , никъде не знае какво ги причинява.При различните хора е възможно причините да са различни.Лошото е , че те самите причиняват проблеми , като застоен простатит, болки и парене в слабините , тестисите, простатит....поради застоя на кръв в тези органи(всяка нощ, по няколко часа).Понеже не знам добре език, с гугъл преводач съм изчел де що има информация на всички езици за този проблем, и съответно съм опитал почти всеки медикамент , който е помогнал на някой с този проблем.Няма полза да се правят изследвания, на никой никъде по света не са открили нищо конкретно.Не казвам , че и при теб е така, защото не знам как е започнал проблема, има заболявания , които могат да предизвикат нощни ерекции. Лекарите тук( уролози, психиатри, невролози, сексолози, и всички други при които съм бил, нямат никаква идея за този проблем.По принцип се изписват успокоителни , антидепресанти,
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от raven85 | 25.06.2019 20:34

  До togo. Ако имаш някаво решение или подобрение по въпроса, с радост бих изслушал. Че така не се търпи. След последната микробиология ми излезе единични е. коли. Предвид многото антибиотици се чудя дали ги имам или пробата е замърсена, давах на място. До преди ги нямаше. Днес правих pcr и psa по идея на личния. Той ме изгони от кабинета си, щото всичко ми било наред. И било нормално да пикая през 30 мин и нощно време... На въпрос за ешерихият да пия ли антибиотик нищо не каза... Ако съм искал да ме праща отново на уролог.. Цяла седмица имах 1 парене и периодично подуване в уж здравия тестис. На 33 години без деца, а и се очертава да нямам след калпави лекари. Тестисите периодично се надуват, има парене в тях. Парене след уриниране, установих, че ако изчакам и тръскам повече време, паренето е по кратко като време. Ходех на фитнес, карах колело по 100 километра дневно, активно по 40 километра в планината. А сега развалина, едвам работя.. При натоварване веднага ме удря в тестисите
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от togo | 25.06.2019 14:27

  До raven85 -относно продължителните нощни ерекции роман мога да напиша.От 4 години съм така всяка нощ, в началото имах леки признаци на простатит, след всички възможни изследвания нищо не се установи.Много ми е дълга историята, ако се интересуваш , на лични ще ти дам телефон.Толкова не ми се пише.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от Християн Христов | 19.06.2019 22:45

  Някой пробвал ли е лечние при Радослав Тошков търсих мнение в интернет за него но намерих много малко информация само че е добър диагностик въпроса е че е свързано с финанси защото май изследванията му са доста скъпи така че ако някой има възможност да отиде и сподели ще помогне и на другите с по скромни възможности да знаем дали има смисъл.
 • RE: ПРОСТАТИТ - ПОМОГНЕТЕ!!!
  от raven85 | 19.06.2019 07:28

  Кой да е този биолог, щото в района в който съм няма специализирани лаборатории. А до сега 50 страници изчетени от темата,(от началото) никой не посочва, конкретен човек, който е добър и готов да помогне. В най-големите болки и кризи в безизходицата съм звънял на всички телефони на лекари и болници (уролози) и за частен преглед най-рано около седмица чакане...

Напиши отговор
5285 намерени, страница 1 от общо 106