Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ | Обрязване-въпроси

Напиши отговор
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 21.04.2022 11:33

  Здравей, Ванката, йодасепта е за първите 2-3 дни за дезинфекция на раните после пречи на заздравяването на раните и бързото изгражнате на нови клетки защото грубо казано ги изгаря, така ми обясни една сестра когато ми сменяше превръзките. Тетрата помага но не повече от 10 минути на сесия, защото после спомага за разграждане на конците и ако не е заздравяло мястото може да се отвори раната. Принципно цикатридина спрей или нещо подобно помага също много защото спрея попада в раните и ги предпазва и има колаген и други неща, които подпомагат заздравителния процес да стане по-бързо.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Ванката | 21.04.2022 01:47

  При мен лошото е че на 5 ден след операцията от силната ерекция ми се скъсаха два шева под главичката и се образува нещо като цепнатина до долния слой който е махнат.....Абе нещо като дупка ! И сега горните шевове взеха да падат и мястото заздравя но отдолу тепърва се образува съединителна тъкан и съответно нова кожа . Болки нямам никакви но дискомфорта е огромен. Лекарят ми каза да го кисна в Тетра и да го мажа с йодасепт. От Тетрата има голям ефект и като го накисна после много сърби което е най вероятно защото заздравява но се питам дали има нещо по ефикасно за мазане или нещо като анбиотик за пиене за по бързо възстановяване. Надявам се че до 20ят ден ще има вече подобрение . Исках също да попитам дали знаете за някакъв медикамент с който може да се спре ерекцията поне през възстановителния период. Филма е голям ????????????
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 21.04.2022 00:26

  ГеоргиАлекс, благодаря за успокоителните думи. "Само главичката" звучи добре като идея, но апетитът идва с яденето, така че по-скоро не експериментирайте с това. Powershell, за раничките според мен марлите са добър вариант: забелязал съм, че, ако се намажа и сложа директно гащи, след час от лекарството няма и помен. Ако сложа марля/превръзка и намажа марлята освен мястото, то лекарството остава с часове да действа. Аз лично изпитвам голямо удовлетворение като сменя вече зацапаната марля с нова (днес съм сменил 3 пъти марля). Не знам дали има връзка, но за възстановяването пия хранителна добавка Hayde (Хайде) - течен Германий, която "подпомага снабдяването на тъканите и клетките с кислород" (според листовката). Освен нея пия и мултивитамини, които ми дойдоха като подарък и гледам да седя максимално без гащи, когато не съм с марля, за да няма дразнене. Ванка, май няма рецепта за заобикаляне на въздържанието. Трябва да изчакаш просто.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Ванката | 20.04.2022 20:42

  Здравейте аз също се обрязах на скоро ! Вече съм на 11дни от интервенцията нищо не ме боли и дразни освен че не мога да го изпразня и се осеща едно неприятно усещане в слабините. Вие какво правите в този случай? Моля за съвет. Благодаря предварително!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 20.04.2022 20:13

  За месец би трябвало да е готов , но има организми, които се справят по-трудно с травми.Явно и твоят е така.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 20.04.2022 17:26

  Стен, аз все е седя мирен с тези неща гледам да не мисля трудно е, но все пак трябва малко повече въздържание и дисциплина. Аз вече един месец след операцията още нищо не правя. ГеоргиАлекс, прав си така е. Надавам се по-скоро да се махне това нещо и да спадне, от едната страна на моменти спада сам, на моменти се подига отново ,но все пак имам още леки рано за зарастване така, че докато има рани мисля че ще има и оток още време.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 20.04.2022 17:00

  След циркумцизия ФИМОЗЕН пръстен НЯМА! Нарочно викам , за да чуят всички . Това, че има пръстен , който вследстие на среза прилича на такъв - това е друго нещо - няма нищо общо с фимоза. Стен , ако беше направил процедурата , като включиш само главичката , с лубрикант нещата щяха да са по-добре . Хематомът ще се разнесе, раничките,които са прокървяли , ще заздравеят.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 20.04.2022 15:16

  Ден 15-ти: след две седмици постоянство и добри грижи, обнадежден от доброто възстановяване, реших да наруша въздържанието. Уж с презерватив, уж внимателно... Резултатът от специализираната сексуална операция (която дори не завърши с гранд финал, а беше набързо прекратена) е, че прокървих на две места и в момента имам черна нишка от подкожно съсирена кръв в областта на гемчето. Та общо взето слушайте докторите - правилата са да се спазват и вие не сте изключение.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 20.04.2022 11:24

  Здравей, FestinaLente, Напълно съм съгласен с Powershell, че след процедурата ще се кефиш, но разбирам и страха и чуденето за избор на лекар, вид процедура и т.н, важното е да направиш информиран избор и да си сигурен в решението си. Аз също на тази възраст го направих и малко съжалявах , че съм го отлагал, но пък важното е че сега всичко е наред и съм супер доволен. Аз избрах д-р Атанасов и съм доволен от избора си. Мисля, че успяхме, всички заедно да направим добра тема тук с много въпроси и отговори, мнения и лекари, базата данни се увеличава всекидневно и се надявам повече момчета да намират отговорите на техните въпроси тук.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 19.04.2022 21:50

  FestinaLente, и мен ме беше страх дълги години чесно казано и все го мислех. Ходих при Атанасов, обясни ми как стоят нещатата.Аз също имах фимозен пръстен, каза ми само обрязване. Така до тази година когато пуснаха отново плановите операции, звъннах запазих час след две седмици и го направих, няма нищо страшно да знаеш, после само ще се кефиш че си минал през това нещо. Успех!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от FestinaLente | 19.04.2022 21:14

  Добър вечер,момци.Нов съм и искам да кажа едно евала на всички,които допринасят за темата,понеже информацията навсякъде е оскъдна,освен тук,а всъщност е много нужна.Изчел съм всичко в темата и от избор за живот с фимоза(заради страх от следоперативни усложнения)преминах на евентуален вариант-обрязване.След няколко консултации, моят случай е фимозен пръстен и нужда от обрязване. Като цяло евентуално съм се насочил към д-р Атанасов,чета само положителни отзиви,което е добре и само една евентуална критика за криво зашит шев според пациент.Много е личен избора на хирург,но все пак се чудя д-р Атанасов ли да е-доказан уролог според мненията тук и със скалпел или да търся лазерно обрязване? Мисля,че е и от значение и предмета на дейност-аз в отпуснато състояние съм като статуя на Микеланджело ????, в ерекция 14см. Хубаво е,че д-р Атанасов е детски уролог,може би няма да го затрудни,но все пак преди операцията страх винаги има.На 30 съм, ще взема отпуск ако се оперирам,за да зарастне по-бързо.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 19.04.2022 20:11

  Стен, ясно благодаря ти за отговора, при мен имаше повече рани за това повече време вече мажа с дермазин. Ще видя кога и аз ще мина на кокосово масло. Надявам се този фимозен пръстен да спадне по скоро, както каза Атанасов.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 19.04.2022 19:43

  Powershell, имам една рана - може би резултат от конец, паднал преждевременно. На нея ще продължа да слагам Дермазин още малко, но на останалата част вече съм на кокосово масло.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 19.04.2022 17:39

  Здравей Стен, един въпрос имаш ли все още рани ? Защото аз още мажа с дермазин. Атанасов ми каза да продължа още малко до затварянето на раните. И аз имах доста конци… които паднаха по-късно и все още имам този лош фимозен пръстен така да го наречем надявам се скоро да спадне че е грозна гледка…. Същото и на мен каза за него.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 19.04.2022 17:32

  Ден 14-ти след операцията - след консултация с д-р Атанасов спрях Дипрозона и реших да включа кокосовото масло разтопено на водна баня. До момента ми бяха паднали 10 конеца, като само днес след "масажирането" с кокосовото масло (много добър лубрикант) паднаха още 10. От това, което виждам, имам още 20 конеца за сваляне - т.е. общо около 40 броя при зашиването! Големият брой конци за мен си е плюс - още първата нощ след операцията получих ерекция, но конците и превръзката удържаха ситуацията (един познат с по-редки шевове сподели, че при подобна ситуация имало кръвопролития при него). За момента остава проблемът с образувалият се твърд пръстен около зашиването, но д-р Атанасов ме успокои, че ще се оправи с времето.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 17.04.2022 20:39

  Макс, аз бях също при др.Атанасов. Все още имам лек оток и леки рани които вече почнаха да зарастват с добро темпо. Все пак мисля че е важен доктора а не дали ще си с лазер или скалпел, със скалпел е по-бавно зарастването.Искам да кажа че не съм имал никакви болки веднага след операцията до ден днешен, все пак при всеки е различно. Аз лично съм доволен от Атанасов.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 17.04.2022 18:45

  Имейлът е в по-долните ми постове
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 17.04.2022 18:42

  Георги Алекс би ли ми писал на даденият от мен имейл да те питам за другите ти корекции. Да не спамим темата тук.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 17.04.2022 18:41

  BobiK, ГеоргиАлекс. Може и така да е за др Атанасов, но той оперира със скалпел. Попринцип няма разлика много, ако лекарят е опитен, но реакцията на организма и възстановяването е различно от това с лазер. Със скалпелът има повече болка, кървене и подуване. И е доста по-възможно да се получат повече проблеми след това и шевовете да са подути и неравни. Докато с лазерът се извършва много по-добро адаптиране на кожата, постоперативна то реакция е по-поносима и няма почти никаква болка. Причината поради, която ме спира да отида при Атанасов за корекция е, че аз не съм от София. Вече направих тази грешка и с Георгиев. Не може след операцията, когато имаш нужда да отидеш при лекарят, който те е оперирал. Аз тук ходих при двама различни лекари, но е трудно, тъй като не са те операторите. Все пак всеки лекар, най-добре си знае как е бил човекът преди и след операцията и може да направи разлика в състоянието ти. Пък и е длъжен и да следи как върви заздравителният ти процес.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от startrek | 17.04.2022 00:59

  Здравейте пичове дали може някой да ми прати снимки от творение на Атанасов startreks@abv.bg Blagodarq predwaritelno
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 16.04.2022 22:02

  Мога да твърдя, че с Боби имаме аналогична операция , освен обрязването , която вероятно не е правена от никой друг лекар на никой друг пациент .При мен - корекция на френулум , премахване на raphe и премахване на скроталната мрежа . Моят разрез е 19 см.- надлъжен , отдолу . С тази интервенция се премахна дразнеща чувствителност на малка част около френулума , неравното raphe - това е тъмният белег отдолу, който всеки мъж има и скроталната торба , която започваше от средата на ствола . Интересно, че преди тази операция тестисите ме боляха почти постоянно , най-вече при допир . Сега проблем няма .За съжаление бях невнимателен и се разшиха шевове и в момента белегът е доста широк , но освен визуално не се различава на допир . Оперира ни доктор Атанасов . Казвам и на тази операция 3 в 1 , защото реши 3 досадни проблема . С две ръце подкрепям написаното от Боби за доктор Атанасов.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 16.04.2022 17:45

  Макс55, аз лично съм доволен от Атанасов, подходи много префесионално и отговорно. Отговорил ми е на всички въпроси и през процеса на заздравяване ми е обръщал необходимото внимание и професионализъм. Имах едно желание за обрязване , но той ми обясни конкретно защо при мен не може от анатомична гледна точка да се направи и ако случайно се направи какъв би бил резултата след това. Преди това съм бил и на други прегледи на които ми казваха че това се прави за 10 минути и е Ок. Имах възможност да отида при друг лекар, но се радвам, че не го направих и избрах професионалист. Искам да кажа , че има професионалисти и те не са малко, просто трябва внимателно да се проверява и да се четат мнения и коментари от пациенти. Когато ти се обяснят нещата от лекаря, отговори ти на въпросите и ти вдъхне доверие, според мен това е правилният лекар. Аз смятам че при мен се е получило по-добре от моето виждане за нещата даже.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 16.04.2022 17:30

  Стен, аз лично започнах да мажа с крем за белези веднага след падането на конците и затварянето на раните, после разбрах за кокосовото масло и ги редувах. Важното е да няма отворени ранички, много бързо започна подобрението на белега , кожата започна да става мека и еластична и с времето кожата на белега се изравни почти с останалата кожа на члена и стана много мека и еластична. Заслужава си да се пробва.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 16.04.2022 11:22

  При възрастни-заздравяването е бавно, често с усложнения, породени от ерекции и инфекции и ако лекарят не е абсолютен професионалист(тези у нас) и крайният резултат не е това, което искате. Обобщаващо, ако не го правите поради медицински причини, по-добре не си причинявайте главоболия. Или ако сте решени го направете навън някъде. ГеоргиАлекс-ако нямаш против бих искал да видя как изглежда при теб в отпуснато и еректиралото състояние. Email: krasid111@abv.bg Ако някой има въпроси нека пише също.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 16.04.2022 11:09

  Говорих с един лекар и той каза, че може и да е възможна корекция, но след 1 година. И не съм сигурен дали ще е възможно, тъй като има по-малко от външният лист кожа. А трябва от вътрешния да се махне още поне 1см. Не знам дали ще е достатъчно външната, тъй като имам по-голяма разлика в размера в ерекция и отпуснато. Ще видим. Георгиев, дори ме е зашил и леко накриво. Иначе в ерекция изглежда добре. Добър е, но липсата на комуникативност води до недоразумения. Да не говорим за Хил клиник, още със стъпването там гледат да вземат парите, а отношението нулево. А с Георгиев няма никаква връзка, нищо не може да го питаш. С една дума установявам, че в България няма добри и разбиращи лекари. И ако го правите без медицинска причина, много често няма да се получи това, каквото искате. Добре изглеждащите обрязвания са тези, които са направени при раждането и детска възраст. Тогава всичко зараства бързо, без проблеми, няма ерекции…
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 16.04.2022 10:55

  Morrison е много прав да. Аз бях при Георгиев. Казах му, че искам да се запази повече от вътрешната кожа( високо) да не покрива главичката в отпуснато състояние. Не е особено разговорлив и не обяснява много. Каза ми че запазвали 1-1,5 см. Попринцип. След операцията веднага си тръгваш. Два дни след махането на превръзката отокът беше голям. А за следващата една седмица, да не говорим направо имах чувството, че ще се скъса вътрешната кожа. Не съм имал силна болка. Лека беше. В последствие отокът започна да спада, и сега е спаднал, но в областта на френулума е още много голям и има отворена рана от скъсан шев. Притеснява ме дали ще се оправи въобще това нещо. В отпуснато състояние в седнало положение, почти покрива главичката и много дразни. Оставено е 2+ см вътрешна кожа. И е махната повече външна. В отпуснато състояние е малко като частично. В ерекция е опънато. Не съм доволен, защото не е това, което си представях особено. Ще напиша продължение…
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 15.04.2022 20:35

  Десети ден след операцията - отоци бих казал нямам от 3-4 дена. Компресите с риванол може би са помогнали до някъде, но д-р Атанасов каза, че само първите дни има смисъл от него, така че съм го ползвал сравнително малко. Единствено кожата около зашиването е грубовата и бих казал се е образувал един твърд пръстен - подобно на фимозен, но по-неприятен. Тъй като съм с аеродинамична форма (надолу съм по-дебел), този пръстен в ерекция не може да слезе надолу и седи в основата на главичката. Т.е. високото и стегнато обрязване в момента прилича на ниско и стегнато заради невъзможността този пръстен да се смъкне надолу. Скоро имам пак преглед при д-р Атанасов, надявам се този проблем да отшуми и кожата да стане по-еластична. За момента се мажа единствено с Дермазин. В този ред на мисли, вие кога сте почнали да се мажете с кокосово масло? Simm, и при мен имаше леко кървене или по-скоро зацапване на марлята, но това отмина към края на първата седмица.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 13.04.2022 17:37

  Дойде времето и за това, бях на преглед днес и ми каза че е вс е 6, и че мога даже да го ползвам, ден 23, бъдете здрави пичове и късмет
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 13.04.2022 10:36

  Моррисън, аз бях при Атанасов, моето е високо и стегнато, при отпуснато цялата глава е оголена. Такова беше моето изискване и така и стана, не съм имал късане на конци и тем подобни бях повече време(7дни) с превръзка просто, на всеки два дни ми я сменяше. Сим, не се притеснявай напълно нормално е да има леко кървене няколко дни след операцията, и аз имах леко.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 13.04.2022 10:27

  Моррисън , аз съм опериран от Кацаров , моето е ниско - не можахме да се споразумеем за високо и стегнато - бих казал доста стегнато- за това обаче успях да се преборя. Мога да изпратя снимка , който желае да види.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 13.04.2022 07:54

  Simm, нещо нормално е , не се притеснявай ,и аз като теб се бях панирал, като виждах какпка кръв, но това е от раните на конците, няма страшно те ще си се затвортя
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Morrison | 13.04.2022 02:45

  Здравейте, момчета, от опит и питане съм събрал инфо за следните доктори - 1. Георгиев прави високо и отпуснато - оставя 1-2см вътрешна кожа, но е толкова отпуснато, че покрива главичката - реже с лазер 2. Персенски прави ниско и отпуснато - не оставя вътрешна кожа, но е отпуснато и покрива главичката - реже със скалпел 3. Атанасов прави каквото го насочите - високо или ниско, но пак е отпуснато - реже със скалпел 4. Василев прави високо 1-3 см вътрешна кожа и отпуснато когато използва Gomco клампа, но прави ниско и отпуснато когато е със скалпел 5. Кацаров прави ниско и отпуснато - реже със скалпел 6. Енчев прави ниско и отпуснато - реже със скалпел Заключение - Явно всички ги е страх да режат за стегнато, че може да се скъсат шевове при сутрешна ерекция или да има неприятно опъване от липсата на кожа след зарастване. Според мен най-хубаво е да е отрязана кожата за високо и стегнато, да се запази чувствителността от вътрешната, да е постоянно заголен - без кожа да покрива главичката.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Simm | 13.04.2022 00:28

  Аз също имах операция и исках да ви попитам дали имахте кървене след това, тъй като аз имам и това ме притеснява. Също забелязах, че имам нещо като рана по напречната страна на глававичката отдолу - и при вас ли беше така. От няколко дни почти не излилзам от вкъщи понеже ми е трудно да сложа бельо и ме е страх да не започна да кървя повече. Може ли да ми кажете вие как процедирахте в началото?
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 12.04.2022 20:50

  Ден 22, днес сефте се самозадоволих, усетих се готов, всичко мина както трябва не цъфна като роза???? леко е зачервен и има съвсем малък оток на гемчето което съшо ми беше махнато
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 09.04.2022 17:27

  Здравейте, момчета. Аз мажа директно върху раната без марля, сменям по-често бело и така.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 09.04.2022 16:34

  Аз се можех върху раната и малко около нея с крема, първите дни слагах марля после без. Малко цапа бельото но не е голяма болка. А за компресите знам че се намокря марлята с риванол и се слага , някой слагат и найлон отгоре и така час-два. Но не съм пробвал компресите. А за превръзките вземах обикновени марли по 50-100 броя в пакет можех слагах и отгоре обикновена ластичка да държи марлята да не падне но няколко дни само после без марли.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 09.04.2022 16:07

  Maks55, по медицински причини се оперирах, цената беше към 420-430лв. BobiK, взех риванол да го пробвам в комбинация със студените компреси. Отокът е спаднал малко, но не мога да кажа дали е от моите експерименти или защото е минало време и е естествено да спадне. Един въпрос имам аз - как се мажете? Аз съм си взел стерилни марли - намазвам се, намазвам леко и марлята и я фиксирам с лекопласт. Чудех се, ако трябва да се мажа още един месец, всеки ден марли ли ще сменям...
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 07.04.2022 23:32

  Да и аз май съм чувал, че само скалпел използва др Атанасов. И все пак попринцип лазерът позволява по-добро възстановяване и затваряне на раната.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 07.04.2022 23:30

  Sten това е добре. Значи отиваш и той ги оправя нещата? Каква беше цената? По медицински причини ли? Това са обикновено фимоза или парафимоза, но при тях много трудно се изпълняват стилове. Прави се това, което е възможно.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 07.04.2022 21:09

  Здравей Sten, Нормални са отоците и хематомите за 2-ри ден. За отока една сестра ми беше казвала компреси с риванол, но не съм ги пробвал за да кажа със сигурност какъв е резултата от тях. Всички сте супер момчета, скоро ще е минало и ще се радвате на новата визия малко търпение и е топ.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 07.04.2022 20:43

  Здравей, Стен, и аз бях при доктор Атанасов. Вече съм 3-та седмица след операция, мажа с дермазин, все още имам отток. Като стил на мен каза, че може да го направи високо и стегнато както бях попитал, за сега съм доволен чакам да спадне целия оток за да видя крайна резултат. Все още имам коричка от горе точно, но трябва търпение. Мислех че оперира с лазер, но до това което чета явно е със скалпел, все пак съм нямал никакви болки и всичко върви добре за сега, голям пич е Атанасов.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 07.04.2022 20:23

  Благодаря, BobiK, два дни след операцията д-р Атанасов ми махна превръзката. Има си оток и хематоми, но толкова скоро след операцията предполагам не мога да очаквам друго (резнаха ми поне една голяма видима вена). Болки няма, мажа се с Дермазин и на своя глава пробвам студени компреси за отока. Maks55, първоначално говорихме за лазер, но не мога да кажа на 100% - дори и със скалпел да е, предполагам по-важни са майсторлъкът и желанието на доктора. За стиловете - казваш какви са ти предпочитанията (подготви си снимка най-добре) и докторът гледа да го изпълни доколкото твоят случай позволява. Аз отидох с молба за "високо и стегнато", но все още ми е трудно да дам оценка за външния вид заради отока. За направлението не съм сигурен каква е ситуацията - дали д-р Атанасов го издава, но аз при личния лекар не съм ходил. По медицинска причина се оперирах.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 07.04.2022 13:12

  Доктор Атанасов работи със скалпел и е запознат със стиловете . За връзка с него използвай през Супердок платформата за онлайн консултация и ти обясни какви документи са необходими. Ако има медцинска причина е възможно и да не изпълни желнието на пациента за стил - там вече нещата се преценяват на място , но разбира се - изслушва пациента и прави това, което оперираният е пожелал.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 07.04.2022 12:34

  Sten Може ли да споделиш Емил Атанасов скалпел или лазер използва? Запознат ли е със стиловете? И как без направление? Ти имаше ли медицинска причина?
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 06.04.2022 16:12

  Добре дошъл в клуба Sten, Искам да ти пожелая бързо възстановяване и да си доволен от резултата. Ако искаш пиши как се развиват нещата. Според мен правим доста добра база със знания по темата.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 05.04.2022 23:45

  Да споделя, че и аз съм в клуба от днес - обрязах се при д-р Емил Атанасов. Впечатленията ми от ден 1 са много добри. Операцията се извършва в болница Здравето в Овча Купел. Отиваш 3 часа преди операцията, тестват те за Ковид, общ преглед, ЕКГ, кръвни изследвания, урина и т.н. - всичко на място се случва и не чакаш на опашки, без направление от личния лекар, посрещат те, настаняват те в стаята - чувстваш се бял човек. Докторът е много добронамерен и компетентен не са случайни позитивните коментари за него. Затова и не бях притеснен - доверяваш се на лекаря и той си върши работата. От теб се иска само да се появиш...и да се избръснеш преди това. Приспиват те за кратко с венозна анестезия и се събуждаш точно към края на операцията (мен точно ме дозашиваха). Има и локална анестезия, която да те обезболи по-дълго. След операцията има дискомфорт, но болката е съвсем поносима. Едва късно вечерта пих един нурофен по-скоро профилактично. Превръзката е много стабилна, засега всичко е топ!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 05.04.2022 23:41

  Такаа важен ъпдейт, ден 14 свалиха ми останалите 3 конеца вчера, чувствам се супер , отока е осезаемо доста малък, кожата останала е нащърбена и груба но вс е ок, мажа с цикатридина и чакаме да се изгладят ръбовете и микродупчиците от шефовете, късмет и здраве на всички????
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Niko | 04.04.2022 06:23

  Franky032 -да разбрах за Пълмед. Исках Vankata1 да сподели, понеже той прави по задълбочено проучване. Vankata1 - ако нещо не те притеснява, сподели и за нас, за да знаем.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 03.04.2022 22:00

  Нико, аз а правих в Пловдив, в Пълмед при др. Весела Иванова, самата операция минава мак по здравна аз платих 180 лева за.престоя
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Niko | 03.04.2022 07:52

  Vankata1 би ли споделил, в Пловдив ли направи операцията? Или пък къде я направи? По здравна каса ли я прави, или си плати, и колко е струвало?

Напиши отговор
1447 намерени, страница 4 от общо 29