Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ | Обрязване-въпроси

Напиши отговор
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 17.04.2022 18:45

  Имейлът е в по-долните ми постове
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 17.04.2022 18:42

  Георги Алекс би ли ми писал на даденият от мен имейл да те питам за другите ти корекции. Да не спамим темата тук.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 17.04.2022 18:41

  BobiK, ГеоргиАлекс. Може и така да е за др Атанасов, но той оперира със скалпел. Попринцип няма разлика много, ако лекарят е опитен, но реакцията на организма и възстановяването е различно от това с лазер. Със скалпелът има повече болка, кървене и подуване. И е доста по-възможно да се получат повече проблеми след това и шевовете да са подути и неравни. Докато с лазерът се извършва много по-добро адаптиране на кожата, постоперативна то реакция е по-поносима и няма почти никаква болка. Причината поради, която ме спира да отида при Атанасов за корекция е, че аз не съм от София. Вече направих тази грешка и с Георгиев. Не може след операцията, когато имаш нужда да отидеш при лекарят, който те е оперирал. Аз тук ходих при двама различни лекари, но е трудно, тъй като не са те операторите. Все пак всеки лекар, най-добре си знае как е бил човекът преди и след операцията и може да направи разлика в състоянието ти. Пък и е длъжен и да следи как върви заздравителният ти процес.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от startrek | 17.04.2022 00:59

  Здравейте пичове дали може някой да ми прати снимки от творение на Атанасов startreks@abv.bg Blagodarq predwaritelno
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 16.04.2022 22:02

  Мога да твърдя, че с Боби имаме аналогична операция , освен обрязването , която вероятно не е правена от никой друг лекар на никой друг пациент .При мен - корекция на френулум , премахване на raphe и премахване на скроталната мрежа . Моят разрез е 19 см.- надлъжен , отдолу . С тази интервенция се премахна дразнеща чувствителност на малка част около френулума , неравното raphe - това е тъмният белег отдолу, който всеки мъж има и скроталната торба , която започваше от средата на ствола . Интересно, че преди тази операция тестисите ме боляха почти постоянно , най-вече при допир . Сега проблем няма .За съжаление бях невнимателен и се разшиха шевове и в момента белегът е доста широк , но освен визуално не се различава на допир . Оперира ни доктор Атанасов . Казвам и на тази операция 3 в 1 , защото реши 3 досадни проблема . С две ръце подкрепям написаното от Боби за доктор Атанасов.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 16.04.2022 17:45

  Макс55, аз лично съм доволен от Атанасов, подходи много префесионално и отговорно. Отговорил ми е на всички въпроси и през процеса на заздравяване ми е обръщал необходимото внимание и професионализъм. Имах едно желание за обрязване , но той ми обясни конкретно защо при мен не може от анатомична гледна точка да се направи и ако случайно се направи какъв би бил резултата след това. Преди това съм бил и на други прегледи на които ми казваха че това се прави за 10 минути и е Ок. Имах възможност да отида при друг лекар, но се радвам, че не го направих и избрах професионалист. Искам да кажа , че има професионалисти и те не са малко, просто трябва внимателно да се проверява и да се четат мнения и коментари от пациенти. Когато ти се обяснят нещата от лекаря, отговори ти на въпросите и ти вдъхне доверие, според мен това е правилният лекар. Аз смятам че при мен се е получило по-добре от моето виждане за нещата даже.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 16.04.2022 17:30

  Стен, аз лично започнах да мажа с крем за белези веднага след падането на конците и затварянето на раните, после разбрах за кокосовото масло и ги редувах. Важното е да няма отворени ранички, много бързо започна подобрението на белега , кожата започна да става мека и еластична и с времето кожата на белега се изравни почти с останалата кожа на члена и стана много мека и еластична. Заслужава си да се пробва.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 16.04.2022 11:22

  При възрастни-заздравяването е бавно, често с усложнения, породени от ерекции и инфекции и ако лекарят не е абсолютен професионалист(тези у нас) и крайният резултат не е това, което искате. Обобщаващо, ако не го правите поради медицински причини, по-добре не си причинявайте главоболия. Или ако сте решени го направете навън някъде. ГеоргиАлекс-ако нямаш против бих искал да видя как изглежда при теб в отпуснато и еректиралото състояние. Email: krasid111@abv.bg Ако някой има въпроси нека пише също.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 16.04.2022 11:09

  Говорих с един лекар и той каза, че може и да е възможна корекция, но след 1 година. И не съм сигурен дали ще е възможно, тъй като има по-малко от външният лист кожа. А трябва от вътрешния да се махне още поне 1см. Не знам дали ще е достатъчно външната, тъй като имам по-голяма разлика в размера в ерекция и отпуснато. Ще видим. Георгиев, дори ме е зашил и леко накриво. Иначе в ерекция изглежда добре. Добър е, но липсата на комуникативност води до недоразумения. Да не говорим за Хил клиник, още със стъпването там гледат да вземат парите, а отношението нулево. А с Георгиев няма никаква връзка, нищо не може да го питаш. С една дума установявам, че в България няма добри и разбиращи лекари. И ако го правите без медицинска причина, много често няма да се получи това, каквото искате. Добре изглеждащите обрязвания са тези, които са направени при раждането и детска възраст. Тогава всичко зараства бързо, без проблеми, няма ерекции…
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 16.04.2022 10:55

  Morrison е много прав да. Аз бях при Георгиев. Казах му, че искам да се запази повече от вътрешната кожа( високо) да не покрива главичката в отпуснато състояние. Не е особено разговорлив и не обяснява много. Каза ми че запазвали 1-1,5 см. Попринцип. След операцията веднага си тръгваш. Два дни след махането на превръзката отокът беше голям. А за следващата една седмица, да не говорим направо имах чувството, че ще се скъса вътрешната кожа. Не съм имал силна болка. Лека беше. В последствие отокът започна да спада, и сега е спаднал, но в областта на френулума е още много голям и има отворена рана от скъсан шев. Притеснява ме дали ще се оправи въобще това нещо. В отпуснато състояние в седнало положение, почти покрива главичката и много дразни. Оставено е 2+ см вътрешна кожа. И е махната повече външна. В отпуснато състояние е малко като частично. В ерекция е опънато. Не съм доволен, защото не е това, което си представях особено. Ще напиша продължение…
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 15.04.2022 20:35

  Десети ден след операцията - отоци бих казал нямам от 3-4 дена. Компресите с риванол може би са помогнали до някъде, но д-р Атанасов каза, че само първите дни има смисъл от него, така че съм го ползвал сравнително малко. Единствено кожата около зашиването е грубовата и бих казал се е образувал един твърд пръстен - подобно на фимозен, но по-неприятен. Тъй като съм с аеродинамична форма (надолу съм по-дебел), този пръстен в ерекция не може да слезе надолу и седи в основата на главичката. Т.е. високото и стегнато обрязване в момента прилича на ниско и стегнато заради невъзможността този пръстен да се смъкне надолу. Скоро имам пак преглед при д-р Атанасов, надявам се този проблем да отшуми и кожата да стане по-еластична. За момента се мажа единствено с Дермазин. В този ред на мисли, вие кога сте почнали да се мажете с кокосово масло? Simm, и при мен имаше леко кървене или по-скоро зацапване на марлята, но това отмина към края на първата седмица.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 13.04.2022 17:37

  Дойде времето и за това, бях на преглед днес и ми каза че е вс е 6, и че мога даже да го ползвам, ден 23, бъдете здрави пичове и късмет
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 13.04.2022 10:36

  Моррисън, аз бях при Атанасов, моето е високо и стегнато, при отпуснато цялата глава е оголена. Такова беше моето изискване и така и стана, не съм имал късане на конци и тем подобни бях повече време(7дни) с превръзка просто, на всеки два дни ми я сменяше. Сим, не се притеснявай напълно нормално е да има леко кървене няколко дни след операцията, и аз имах леко.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 13.04.2022 10:27

  Моррисън , аз съм опериран от Кацаров , моето е ниско - не можахме да се споразумеем за високо и стегнато - бих казал доста стегнато- за това обаче успях да се преборя. Мога да изпратя снимка , който желае да види.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 13.04.2022 07:54

  Simm, нещо нормално е , не се притеснявай ,и аз като теб се бях панирал, като виждах какпка кръв, но това е от раните на конците, няма страшно те ще си се затвортя
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Morrison | 13.04.2022 02:45

  Здравейте, момчета, от опит и питане съм събрал инфо за следните доктори - 1. Георгиев прави високо и отпуснато - оставя 1-2см вътрешна кожа, но е толкова отпуснато, че покрива главичката - реже с лазер 2. Персенски прави ниско и отпуснато - не оставя вътрешна кожа, но е отпуснато и покрива главичката - реже със скалпел 3. Атанасов прави каквото го насочите - високо или ниско, но пак е отпуснато - реже със скалпел 4. Василев прави високо 1-3 см вътрешна кожа и отпуснато когато използва Gomco клампа, но прави ниско и отпуснато когато е със скалпел 5. Кацаров прави ниско и отпуснато - реже със скалпел 6. Енчев прави ниско и отпуснато - реже със скалпел Заключение - Явно всички ги е страх да режат за стегнато, че може да се скъсат шевове при сутрешна ерекция или да има неприятно опъване от липсата на кожа след зарастване. Според мен най-хубаво е да е отрязана кожата за високо и стегнато, да се запази чувствителността от вътрешната, да е постоянно заголен - без кожа да покрива главичката.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Simm | 13.04.2022 00:28

  Аз също имах операция и исках да ви попитам дали имахте кървене след това, тъй като аз имам и това ме притеснява. Също забелязах, че имам нещо като рана по напречната страна на глававичката отдолу - и при вас ли беше така. От няколко дни почти не излилзам от вкъщи понеже ми е трудно да сложа бельо и ме е страх да не започна да кървя повече. Може ли да ми кажете вие как процедирахте в началото?
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 12.04.2022 20:50

  Ден 22, днес сефте се самозадоволих, усетих се готов, всичко мина както трябва не цъфна като роза???? леко е зачервен и има съвсем малък оток на гемчето което съшо ми беше махнато
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 09.04.2022 17:27

  Здравейте, момчета. Аз мажа директно върху раната без марля, сменям по-често бело и така.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 09.04.2022 16:34

  Аз се можех върху раната и малко около нея с крема, първите дни слагах марля после без. Малко цапа бельото но не е голяма болка. А за компресите знам че се намокря марлята с риванол и се слага , някой слагат и найлон отгоре и така час-два. Но не съм пробвал компресите. А за превръзките вземах обикновени марли по 50-100 броя в пакет можех слагах и отгоре обикновена ластичка да държи марлята да не падне но няколко дни само после без марли.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 09.04.2022 16:07

  Maks55, по медицински причини се оперирах, цената беше към 420-430лв. BobiK, взех риванол да го пробвам в комбинация със студените компреси. Отокът е спаднал малко, но не мога да кажа дали е от моите експерименти или защото е минало време и е естествено да спадне. Един въпрос имам аз - как се мажете? Аз съм си взел стерилни марли - намазвам се, намазвам леко и марлята и я фиксирам с лекопласт. Чудех се, ако трябва да се мажа още един месец, всеки ден марли ли ще сменям...
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 07.04.2022 23:32

  Да и аз май съм чувал, че само скалпел използва др Атанасов. И все пак попринцип лазерът позволява по-добро възстановяване и затваряне на раната.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 07.04.2022 23:30

  Sten това е добре. Значи отиваш и той ги оправя нещата? Каква беше цената? По медицински причини ли? Това са обикновено фимоза или парафимоза, но при тях много трудно се изпълняват стилове. Прави се това, което е възможно.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 07.04.2022 21:09

  Здравей Sten, Нормални са отоците и хематомите за 2-ри ден. За отока една сестра ми беше казвала компреси с риванол, но не съм ги пробвал за да кажа със сигурност какъв е резултата от тях. Всички сте супер момчета, скоро ще е минало и ще се радвате на новата визия малко търпение и е топ.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 07.04.2022 20:43

  Здравей, Стен, и аз бях при доктор Атанасов. Вече съм 3-та седмица след операция, мажа с дермазин, все още имам отток. Като стил на мен каза, че може да го направи високо и стегнато както бях попитал, за сега съм доволен чакам да спадне целия оток за да видя крайна резултат. Все още имам коричка от горе точно, но трябва търпение. Мислех че оперира с лазер, но до това което чета явно е със скалпел, все пак съм нямал никакви болки и всичко върви добре за сега, голям пич е Атанасов.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 07.04.2022 20:23

  Благодаря, BobiK, два дни след операцията д-р Атанасов ми махна превръзката. Има си оток и хематоми, но толкова скоро след операцията предполагам не мога да очаквам друго (резнаха ми поне една голяма видима вена). Болки няма, мажа се с Дермазин и на своя глава пробвам студени компреси за отока. Maks55, първоначално говорихме за лазер, но не мога да кажа на 100% - дори и със скалпел да е, предполагам по-важни са майсторлъкът и желанието на доктора. За стиловете - казваш какви са ти предпочитанията (подготви си снимка най-добре) и докторът гледа да го изпълни доколкото твоят случай позволява. Аз отидох с молба за "високо и стегнато", но все още ми е трудно да дам оценка за външния вид заради отока. За направлението не съм сигурен каква е ситуацията - дали д-р Атанасов го издава, но аз при личния лекар не съм ходил. По медицинска причина се оперирах.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 07.04.2022 13:12

  Доктор Атанасов работи със скалпел и е запознат със стиловете . За връзка с него използвай през Супердок платформата за онлайн консултация и ти обясни какви документи са необходими. Ако има медцинска причина е възможно и да не изпълни желнието на пациента за стил - там вече нещата се преценяват на място , но разбира се - изслушва пациента и прави това, което оперираният е пожелал.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Maks55 | 07.04.2022 12:34

  Sten Може ли да споделиш Емил Атанасов скалпел или лазер използва? Запознат ли е със стиловете? И как без направление? Ти имаше ли медицинска причина?
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 06.04.2022 16:12

  Добре дошъл в клуба Sten, Искам да ти пожелая бързо възстановяване и да си доволен от резултата. Ако искаш пиши как се развиват нещата. Според мен правим доста добра база със знания по темата.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Sten | 05.04.2022 23:45

  Да споделя, че и аз съм в клуба от днес - обрязах се при д-р Емил Атанасов. Впечатленията ми от ден 1 са много добри. Операцията се извършва в болница Здравето в Овча Купел. Отиваш 3 часа преди операцията, тестват те за Ковид, общ преглед, ЕКГ, кръвни изследвания, урина и т.н. - всичко на място се случва и не чакаш на опашки, без направление от личния лекар, посрещат те, настаняват те в стаята - чувстваш се бял човек. Докторът е много добронамерен и компетентен не са случайни позитивните коментари за него. Затова и не бях притеснен - доверяваш се на лекаря и той си върши работата. От теб се иска само да се появиш...и да се избръснеш преди това. Приспиват те за кратко с венозна анестезия и се събуждаш точно към края на операцията (мен точно ме дозашиваха). Има и локална анестезия, която да те обезболи по-дълго. След операцията има дискомфорт, но болката е съвсем поносима. Едва късно вечерта пих един нурофен по-скоро профилактично. Превръзката е много стабилна, засега всичко е топ!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 05.04.2022 23:41

  Такаа важен ъпдейт, ден 14 свалиха ми останалите 3 конеца вчера, чувствам се супер , отока е осезаемо доста малък, кожата останала е нащърбена и груба но вс е ок, мажа с цикатридина и чакаме да се изгладят ръбовете и микродупчиците от шефовете, късмет и здраве на всички????
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Niko | 04.04.2022 06:23

  Franky032 -да разбрах за Пълмед. Исках Vankata1 да сподели, понеже той прави по задълбочено проучване. Vankata1 - ако нещо не те притеснява, сподели и за нас, за да знаем.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 03.04.2022 22:00

  Нико, аз а правих в Пловдив, в Пълмед при др. Весела Иванова, самата операция минава мак по здравна аз платих 180 лева за.престоя
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Niko | 03.04.2022 07:52

  Vankata1 би ли споделил, в Пловдив ли направи операцията? Или пък къде я направи? По здравна каса ли я прави, или си плати, и колко е струвало?
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 03.04.2022 00:07

  Здравейте, момчета, Та на въпосите за мен секса след обрязването е по-добър, по-интензивен, усещането ми е по-добро, но това е мое лично мнение. За хигиената не трябва нищо по-специално, миеш си се както преди, даже е по-добре, че още от само стичане на вода от тялото по члена се измива частично, но си трябва да се измие както трябва. Сега по-малко ще се изпотява и няма какво да задържа влага. Отоците с времето ще спаднат. Конците ще паднат с времето 10-20 дни и сме като нови. Понякота им трябва и повече време зависи какви модели са.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 02.04.2022 22:55

  Здравей, Франки. Така като гледам може ми имам още някой друг конец ,но не съм ги бройл колко са чесно казано, на мен казаха ,че сами ще паднат и да не се притеснявам. За сега всичко върви добре нямам никакви болки. Все още имам оток и лека коричка.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 02.04.2022 22:00

  Powershell, как така конци на 17 ден, не преседяват ли, моята лекарка каза че на 14 ден ако не са паднали ще ми ги свали, и междодругото ми останаха 4 конеца само на мен а съм на 11 ден
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 02.04.2022 10:00

  Ванката, и аз все още имам оток на това място, до колкото знам е напълно нормално. Аз съм 17 дни след операция и вече почна да спада една идеа, но все пак все още имам коричка и конци.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Vankata1 | 02.04.2022 08:23

  Здравейте! Може ли да споделите как се справяхте с отока? Използвахте ли някакви лекарства за намаляването му? На 4 ден съм и е доста подут около френулума и главата.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 02.04.2022 00:33

  Здравейте, пичове. Чета доста коментари и мнения за секса след обрязване. Някой може ли да сподели мнение по въпроса ? Аз, не съжелавам за обрязването понеже нямаше как да го избегна, общо взето изпитвах болки при секс без презерватив и нямаше как да се заголи главата, това ме побърквше и така най-накрая се реших да го направя. Споделете мнения за секса след това как е ? Също така исках да ви питам трябва ли някаква определена хигиена да се поддържа след като сме с гола глава ????.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 01.04.2022 10:44

  Браво момчета, звучи старахотно, скоро всичко ще е зарастнало и новата визия ще е ясна.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 31.03.2022 07:13

  Powershell, отокоа спадна осезаемо при мен , не знам защо и аз може би 3,4 конеца.паднаха, но след тях остават като много малка раничка,при едно такова леко груничко
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Powershell | 30.03.2022 21:52

  Здравей, Франки, аз съм на 14 дни след операцията. Аз не съм имал никакви болки, само както опомена при ерекция от конците, но всичко е точно. Все още имам отток, почна да спада и също така ми паднаха малко конци под главата.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 30.03.2022 20:45

  Бърз ъпдей,ден 8 и все едно не съм бил опериран, няма болка(само малко при забелване от конците) и при ерекция (пак от конците) , доста конци паднаха дали от ерекьцията дали не, но се чувствам нормално почти✌️
 • RE: Обрязване-въпроси
  от DanDan | 29.03.2022 12:18

  Абсолютно те разбирам. Диагнозата, точно отговаря на състоянието и ми дава и насока за търсене на решение. Благодаря още веднъж!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 28.03.2022 11:31

  Аз не се съмнявам в диагнозата на Атанасов, а го казвам само ако дерматолозите имат нещо с което да помогнат за по - бързо лечение, защото тези дерматити са дразнещи и създават неудобство. Билките работят добре , но понякога е по-бавно.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от DanDan | 28.03.2022 11:07

  Привет, Благодаря за отговора! В интерес на истината съм говорил и с дерматолози и с други уролози, при които диагнозата беше "нищо ти няма". Наскоро ми споменаха за добра дерматоложка и мисля да опитам и с нея.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от BobiK | 27.03.2022 13:38

  Здравей, дандан, Предполагам бани с лайка могат да помогнат, и една консултация с дерматолог , може да даде и по бързо решение. Нали уж всекидневно там излизат нови и нови лекарствени и билкови препарати може а имат нещо подходящо и бързо да оправят проблема. Принципно знам, че дерматита е упорит и може би трябва по сериозно действие. Но една консултация може да ти помогне за по-бързо решение на проблема.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от DanDan | 27.03.2022 10:06

  Здравейте, Искам да споделя какво е положението при мен. След среща с д-р Атанасов, той ми постави като диагноза “атопичен дерматит”. Това е на короната на главата отляво, където имах оставена кожа след първото обрязване, която вече я няма. Според доктора, с времето лигавицата ще се регенерира и ще отшуми. Преди около 2 седмици след като се срещнах с една енерготерапевтка цялата глава се олющи и обели, но проблема все още не отшумява. Мястото е чувствително на допир, което е поносимо при такава ситуация, но лошото е, че често усещам нещо като парене дори и без да правя каквото и да е. Доктора също ми каза да потърся в билкова аптека някакво кремче с което да се мажа и да поддържам мястото хидратирано. Предложиха ми Хомеоплазмин (хомеопатичен продукт с невен и други съставки, специално за дерматити и масло от вечерна Иглика). Може би има някакъв ефект от тях, но желанието ми е изцяло да отшуми проблема, което не се случва за съжаление. Моля за съвет ако имате някаква идея какво да правя
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Franky032 | 26.03.2022 22:43

  Благдоаря ти много Георги, това имах предвид точно, бъди здрав колега и всичко най✌️

Напиши отговор
1684 намерени, страница 4 от общо 34