Часовете сън повлияват имунния отговор след ваксинация
Как бъдещите пробиотици могат да лекуват възпаления в червата?
В момента е 27.03.2023 06:43
Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ | Обрязване-въпроси
Напиши отговор
-
Re: Обрязване-въпроси
от miglenabg | 13.10.2009 18:38
Здравейте, майка съм на 5месечно бебенце и искам да го обрежат, за да не се стига до усложнения в бъдеще. Може ли някой да ми препоръча добър доктор: име, телефон, адрес при който да го заведа (ако може да е с направление по здравна каса или да не е много скъпо около 50-60 лв. мисля че е нормално )без да се притеснявам за бъдещи усложнения, чувала съм ,че се стига дори до влачене на крак да не дава господ. Ако някой може да ми помогне ще съм Ви благодарна и една супер щастлива майка :D . -
от quick-reg | 11.10.2009 02:03
Аз бях обрязан преди около 2 месеца и 2 - 3 денна няма проблеми сичко беше успешно, също така нямах проблеми от сутрешна/нощна ерекция. (от шока..) Имах фимоза много малко образуване което забелязах на 15 - 16 години и поради други проблеми нямах вазможност да посетя доктори и се наложи да ми правят обрязване около седмица преди 18стия р.д. Този проблем не бях забелязал ж по ранна годишна вазразд понже не ми пречеше. Операцията ми се покриваше от здравната каса, но като благодарност реших да дам на хирурга 200 лева. Белега сигоно ще си остане понеже вече съм голям и едвали ще ми порастне достатачно за да се заличи повече белега. Реално в начало трябва да се внимава много заради конците. Имало е 1 - 2 момента в който по време на ерекция ми протече мн малко кръф от 2 шева сичко сега е наред. Но нещо много не ми хареса как стой белега на едно място поради това ви съветвам да се консултирате и да изберете вазможно най-добрия хирург. Също така нямах проблеми с сексуалната активност като бях на 16 но на 17 имаше леки болки. [приятелката ми го харева говече :wink: ] За малко да пропусна при мастробация като я няма тази кожичка е мн по зле... трябва да внимаваш с главичката... -
от д-р Цанко Стефанов | 09.10.2009 23:22
Еми ти около един месец не правиш секс след операцията и после вече колкото повече време минава, толкова повече загрубява главта, докато не стигне един точно определен момент. Чувствителността се запазва, но издържаш повече просто. С колко точно пъти се увеличава издържливостта не знам. Но бързата еякулация не е проблем, самоз аради обрязването... може да е неврологичен, психически, уроологичен. ;) -
от govinda | 09.10.2009 20:41
Момчета, помогнете и на нас от "бърза еякулация": с колко забавя обрязването еякулацията и колко време след операцията се наблюдава забавянето? Благодаря предварително! -
от д-р Цанко Стефанов | 09.10.2009 20:05
Я, колко съмишленици виждам. браво! Обрязването е добър избор. ;) Но се поддържа после, не е така да го зарежеш. ;) В Окръжна са професионалистии в това отношение. Поне аз ядове нямах. -
от д-р Цанко Стефанов | 09.10.2009 20:04
Я, колко съмишленици виждам. браво! Обрязването е добър избор. ;) Но се поддържа после, не е така да го зарежеш. ;) В Окръжна са професионалистии в това отношение. Поне аз ядове нямах. -
-
от Vespasian | 04.07.2009 15:15
Д-р Милен Кацаров - Андролог , преди частния му кабинет беше около 5-те кьошета, иначе е кадър в Мед.академия . Потърси в Google гаранция ще излезе много инфо за него . Успех ! -
от garmenia | 04.07.2009 13:43
Някой може ли дами каже добър лекар за обрязване за София !!!!???? -
от Help_pls | 30.06.2009 16:38
julian как се мастурбира като си обрязан ?????? важно е да уточниш ... мерси предварително -
от nasko1977 | 28.06.2009 22:42
обрязването е и полезно и вредно! Аз съм обрязан от малък-от хигиенична гледна точка е 6,но имайте в предвид че главичката доста понякога се престъргва и боли,често е зачервена и само памучно бельо или качествен сатен/много възбужда/,понякога чувстителността при секс намалява,особеноо ако се зачерви главата-тя е винаги открита.Миене-само с интимен сапун-този за жени или бебета.Дано съм помогнал при избора! -
от xoseee | 28.06.2009 12:29
Обрязах се преди 3-4 месеца. Адски доволен съм и съветвам всеки с каквъто и да е проблем или без проблем както в моя случаи да го направят. -
от antubis | 26.06.2009 15:35
Аз съм с направление, но явно такива операции не се покриват от здравната каса. Пък знам ли - ще питам в понеделник личният си лекар. -
от antubis | 25.06.2009 18:32
Здравейте, Днес бях при уролог точно поради проблем с забелването на главичката. Оказа се, че имам частична и лека форма на фимоза и докторът ми препоръча или да се среже гемчето, за да се освободи кожата или да се обрежа. Каза ми да помисля няколко дена и да му се обадя с решението си другата седмица. Операцията и на двете струва 300лв. в Пирогов. Аз още не съм решил какво точно да е. Повече клоня към обрязване тъй като той изтъкна доста причини ЗА - първо хигиената е по-добра, подобрява се сексуалната издръжливост, намалява или почти се елимира рисктът от рак на пениса, има и някаква болест, която развиват жените и приносител е мъжкият полов орган - след обрязването няма да има опастност за партньорката ви. След постъпването в болница за извършване на операцията, освен ако няма някакво усложнение, би трябвало след няколко часа да съм си вкъщи, а до 10-на дена да съм "готов за бой". Дано да съм бил полезен. Поздрави -
от chubaka | 08.06.2009 16:13
кави 750 лв ,тия не са добре ,едно приятелче се обряза в Св.анна -окръжна болница дет се вика без пари.по няква пътека май. -
-
от Help_pls | 19.05.2009 11:42
а може ли да се обрежеш и без да си ходил на уролог-смисъл само при хирург -
-
от михалев | 21.01.2009 15:49
blader, можеш ли да ми кажеш как се казва докторът, който те оперира? И наистина ли ти излезе стотина лева, защото се рових в нета да проверя колко струва и на повечето места излиза около 750лв. с местна упойка? -
от Storu | 16.01.2009 23:25
аз съм обрязан от малък.. на 4-5 съм бил като съм имал фимоза и са ме оперирали.Направило ми е впечатление обаче че нито 1 момиче с което съм бил не е забелязало че съм обрязан..тоест по нищо не се различава от необрязан пенис освен в нормално състояние. -
-
от maycal | 15.01.2009 09:34
"maycal, ти обряза ли се? Нали преди време пишеше, че имаш някъв проблем>" Не съм писал за "проблем", освен това съм регистриран отскоро! :) -
от д-р Цанко Стефанов | 15.01.2009 00:14
maycal, ти обряза ли се? Нали преди време пишеше, че имаш някъв проблем> -
от maycal | 14.01.2009 23:26
Моето мнение е, че обрязването е много добра възможност! След операцията известни проблеми са болките от шевовете докато ги има още конците, при нощни ерекцииV -
от xoseee | 12.01.2009 11:14
От Варна съм.Някой ниже ли да ми препоръча добър хирург ? -
от d-r lyu | 12.01.2009 10:28
За по добра хигиена е необходимо по-често и правино измиване най-малко с вода :shock: -
от д-р Цанко Стефанов | 11.01.2009 21:27
Приемаш ли съвети от опитните? На 18 съм, с нормално развит член, обрязването премина успешно, много простичка и тънка процедура. Слагат се няколко кончета след обрязването, за да се задържи кожата и да е заздравяло всичко. Струва около стотина лева. Ако сте от София, ви препоръчвам моя хирург. Следоперативния период въобще не е болезнен. Една седмица е неприятно от търкането на прясната кожа на пениса във гащите, но затова ще ви дам допълнително съвети как да ходите. След обрязването ще ви е много по-добре и главата ви ще се уголеми и втвърди, което е по-добре. Също онази резничка няма да я има... ципата френулума, която създава главоболия понякога. Аз лично нямам грам замърсяване, лооша миризма и тн вече сума време откакто съм обрязан... което е много хубаво, а преди зсе замърсявах доста и трябваше да се търкам и да се жуля с пръсти, за да го махам. По-добре е и препоръчвам обрязването не като начин за лечение на този проблем, ами просто и чисто - отлична хигиена. Ако искате още инф, пишете ми писмо. -
от Анита | 11.01.2009 15:27
Боли. Ако нямаш медицински показания, защо ще се бодлагаш на това? При децата е по-леко, но при по-големи знам че не е никак приятно. -
от Потребител | 11.01.2009 13:58
Продължавай да четеш! :lol: Не се прави на по-умен от природата. -
от magi_rad | 11.01.2009 11:16
Следоперативния период преминава естествено със болка както всяка операция.При всеки е различно,но средно трае около 2-3 дена.За направлението зависи как ще се уговориш със желания хирург,който искаш да извърши операцията.По принцип фимозата минава на частно мисля,че я няма включена по здравна каса.А пък за цената това вече се разбираш с хирурга. -
Обрязване-въпроси
от xoseee | 11.01.2009 01:30
Искам да се обрежа.Нямам проблем с това,но имам просто желание,за по-добра хигиена,за по-голямо удовосливие от секса. Искам да питам дали има негативни страни,тъй като сам чел само положителни черти за обрязването ? Боли ли след оперативният период и колко трае той ? Основният ми въпрос е при кого трябва да отида ? Уролог ? Хирург ? Някой информативно да ми каже колко ще струва ? Трябва ли направление ?
Напиши отговор