Как бъдещите пробиотици могат да лекуват възпаления в червата?
Какво е значението на естрогена за паметта?
В момента е 27.03.2023 06:31
Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ | Обрязване-въпроси
Напиши отговор
-
RE: Обрязване-въпроси
от Borislav | 30.06.2022 21:10
Ясно.Може ли тогава да ми препоръчате лекар с който да се посъветвам и да се реши този проблем?И какво точно са му правили на повторната операция?Моя оток е под главичката.Казаха ми от урологичния център да си дърпам някак си кожата напред да покрива главичката,но няма ефект,изписаха ми антибиотик ,но и от него няма ефект…. -
от ГеоргиАлекс | 30.06.2022 20:23
Повторно обрязване представлява втората операция . Неколкократно съм писал тук да не се ходи при този човек , който освен недобър лекар е и лош човек . Осакатил пациент , който е дошъл от Варна , след два месеца отива при Василев защото зад главата има ОГРОМЕН оток , и въпросният го изгонва , като казва , че всичко е наред и да не му губи времето. Момчето претърпява втора операция . -
от Borislav | 30.06.2022 19:13
А какво му е представлявала тази втора операция?Може ли да разкажеш по-подробно? -
от DanDan | 30.06.2022 17:39
Да, но друг лекар. Не искам да те плаша, но може да ти се наложи повторна операция. Мой познат преживя същото точно след Василев и се наложи втора операция, но не от него. -
от Qchko | 30.06.2022 08:51
Не е нормално, обикновено отока минава до 10 ден, ходи на лекар. -
от Borislav | 29.06.2022 21:24
Здравейте!Подложих се на лазерно обрязване преди близо 3 месеца в София при д-р Василев.Вече нямам кой знае колко болка,главичката посвикна,но имам все още голям оток и не спада въобще.Притеснявам се адски много и искам да попитам има ли някой такъв проблем с отока след интервенцията?Благодаря предварително! -
от DanDan | 29.06.2022 12:49
Подкрепям и аз последното мнение. Направи го възможно най-скоро, но си изкажи всички притеснения и въпроси с доктора. Консултирай се с няколко ако сметнеш за добре. Стискай зъби малко след това и мисли положително. При теб е за добро. За съжаление аз съм от хората с последващи проблеми, които са неясни, но фимозата не е по-добър вариант. При локална упойка ще усещаш допир. Старай се да не го мислиш. Говори също с клиниката да ходиш на превръзка при тях, ако сам не се справяш. Аз втория път щях да припадна опитвайки се да сменя превръзка, но и с това се свиква. Много ми се ще да разбера има ли начин за превенция на фимоза и за вбъдеще да не се налага хората да се оперират от това, но за сега няма ясна причина може ли да се предотврати или си е по-скоро генетично. Иначе бих казал, че обрязаните са естетически по-красиви отколкото “кожения хобот”. Давай смело и гледай позитивно на нещата. -
от Qchko | 28.06.2022 10:09
V1zsla Нема защо да те залъгвам не е приятно, и доста хора не са доволни след това. Млад си след като е за здраве го направи, при мене беше със скалпел и нямах болки та това не го мисли, мисли къде и на кой да се девериш. -
от ГеоргиАлекс | 26.06.2022 19:32
някъде по-назад има връзка към група за взаимопомощ преди и след обрязване - включи се там , комуникацията е по-добра от тук. -
от v1zsla | 26.06.2022 18:15
Здравейте, на 23 съм и ми предстои ми да се обрежа поради фимоза и къс френулум. Мисълта за операцията ме ужасява! Знам, че ще имам локална упойка, но четох достатъчно онлайн, за да знам какво ще се случва и не мога да си го избия от главата и ме побърква. Мисълта ме преследва и въпреки убеждението от всеки, че няма да усещам нищо повече от бърпане или ощипване в областта, просто не мога да се убедя, че това няма да е най неприятното нещо в живота ми. Не помага и това, че всеки махва с ръка и казва Е те на малките деца го правят, ти ли ще се плашиш.. Как минахте през тази фаза и какво мога да очаквам да усещам по време на процедурата? -
от mirakis97 | 26.06.2022 13:08
Здравейте,обрязах се с лазер на 07.06.22 при Д-р.Василев,като цяло съм доволен от него и неговия екип,до днес всичко мина доста добре бързо зарастна на 18 ден ми паднаха повечето конци.Моят въпрос е, вчера когато се къпах (18 ден) кожата над обрязаното място някак си зпочна да се бели и аз я махна(все едно бях изгорял и я махнах под душа) направих си след това баня със смрадлика и после се напръсках с Цикатридина спрей, днес сутринта докато се къпах забелязах,че на това място където се обели кожата ми са се появили червени петънца и леко наболваха на допир,та възможно ли е да съм се обринал или по-лоши да са някакви гъбички? Някой имал ли е подобно нещо? (Не съм правил секс и не съм маструбуирал)Исках да попитам тук преди да се паникьосам и да ходя по лекари :D.Благодаря Ви предварително! -
-
от BobiK | 21.06.2022 00:24
Аз бях при д-р Емил Атанасов. И съм много доволен. Момчета от групата са предлагали и други лекари, може да питаш и там. -
от Ицо | 21.06.2022 00:14
Супер, а знаете ли къде/при кого е най-добре да отида ? За гр. София става въпрос. -
от Qchko | 20.06.2022 09:42
Ицо на 39 го резнах верно заради проблем но много се подлагат и след 50г.не е късно. -
от BobiK | 20.06.2022 07:17
Здравей, Ицо, Не не е късно. Можеш да се обрежеш когато искаш. Аз също го направих на 29, не е никакъв проблем. Важното е да си сигурен в решението си. -
от Ицо | 18.06.2022 19:24
Привет на всички! Искам да се обрежа, НЯМАМ никакви проблеми с нищо даже винаги си го държа в бельото "заголен". Просто е по-хигиенично (не,че не се мия редовно) а, и чисто естетически ми харесва повече, но вече съм на 30 години и незнам дали вече не е късно. Та въпроса ми е късно ли е или още не е ? -
от BobiK | 14.06.2022 13:11
Здравей, Митко, Най-добре реши като се консултираш с уролога и анастезиолога кое ще е най-добре за теб. Те ще ти предложат оптимален вариант. -
от Mitko28 | 13.06.2022 00:33
Мерси за информацията момчета. Аз бих предпочел местна, макар че е стрес, в случай, че нещо има да обсъдим по време на операцията, пък и да си се прибера по-бързо. Някой има ли впечатления от Василев? Виждам, че Георги не му е фен, но не видях някакви мнения от пациенти в предходните страници. -
от BobiK | 12.06.2022 23:42
Здравей, Запарка от една супена лъжица на 1 литър вода. Оставяш водата да заври спираш котлона и махаш водата от котлона, слагаш една лъжица от билката изчакваш 10 минути прецеждаш и оставяш да се охлади. Ползваш я до 24 часа, като я съхраняваш в хладилник. Топиш инструмента 2-3 пъти на ден за по 5-10 минути. -
от FestinaLente | 11.06.2022 20:00
Здравейте,колеги.Някой може ли да каже разтворите със смрадлика как точно се правят,понеже Атанасов не каза точни инструкции?Какво количество билка се вари в колко вода и колко пъти може да се ползва?Мерси и поздрави. -
от Qchko | 10.06.2022 07:43
Митко ако можеш да изтърпиш избери местната упойка, при пълната спира дишането ти и се прави с интубиране. След нея ще си пресъхнали за вода и три часа не може да ставаш от леглото и пиеш вода. -
от ГеоргиАлекс | 09.06.2022 19:53
Аз бих си помислил МНОГО дали да отида при Василев. -
от BobiK | 09.06.2022 15:00
Здравейте, Митко, аз предпочитам тази с преспиването, елиминира притеснението и стреса докато заспиш и си готов. Локалната също е вариант ,нищо не усещаш само 2-3 леки боцвания докато ти я сложат, но ако се притесняваш и си изнервен ще чуваш бипкания на машинките и това може да те изнерви допълнително, но пък си в комуникация с лекаря и може да си говорите, но решенията са на теб и екипа от анестезиолога и лекаря ти. Костов, почти при всички мъже криви на ляво или на дясно, не се притеснявай. -
от DanDan | 09.06.2022 09:10
Здравейте. Митко не се притеснявай от упойката. Би трябвало да е локална, при която само ще усещаш лек допир, без болка. Мисли за нещо друго, докато тече операцията. Костов, при повечето мъже пениса криви наляво или надясно. Мисля че до някаква степен се дължи като мастурбираш като тинейджър с коя ръка го държиш. Не трябва да те притеснява това, а конците сами по себе си не могат да го изкривят допълнително. Те държат само кожата. Все пак винаги може да попитате и лекуващите лекари за всяко нещо, което ви притеснява. -
от Костов | 09.06.2022 02:54
Здравейте, 7ми ден. Освен обрязването пенисът ми трябваше да бъде изправен, беше изкривен надолу. Сега при ерекция, макар и малко понеже болката и конците я спират пенисът ми криви надясно, това нормално ли е? Направих си интервенцията при др Атанасов -
от Mitko28 | 08.06.2022 23:23
Здравейте момци. Бая бавих нужната интервенция, но се наканих и имам дата за операция при д-р Василев в Александровска. Преди малко намерих форума, но не виждам кой знае колко мнения. Ако някой има информация ще съм много благодарен! Също имам притеснения за анестезията. Ясно, че ще се водя по мнението на доктора, но все пак със заспиване малко ме притеснява. То и локалната ме стресира разбира се, не чакам с нетърпение да ме режат. При вас как беше? Мерси! -
от BobiK | 08.06.2022 14:20
Здравей, ДанДан, Знам, че момчетата си правят онлайн консултация и там с доктора се разбират за прегледи на живо и други подобни уточнения. Но не съм пробвал и не мога да потвърдя със сигурност. -
от DanDan | 08.06.2022 11:12
Предварително се извинявам за спам-а. От Вита ми казаха, че преглежда само деца там, а от Здравето ми казаха, че само операции прави при тях, не и прегледи. Мисля, че единствена опция остава онлайн консултацията, която не ми допада, защото на живо може по-добре да се види и усети за какво става въпрос. Друг начин е да разговарям с него и евентуално да се уговорим за преглед на живо, където му е удобно. Просто вече губя надежда, че тези топченца ще изчезнат завинаги без някаква сериозна манипулация. В момента се мажа със Стратамед, което ми препоръча дерматолог и каза, че е най-доброто. Не знам и колко процедури биха били необходими за траен резултат. Иначе ако всеки път се появяват отново и отново, то са едни пари, притеснения и ангажименти, които отиват на вятъра. -
от DanDan | 07.06.2022 23:52
Имам още един въпрос: Дали д-р Атанасов преглежда възрастни в ДКЦ Вита? През СуперДок няма опцията за болница Здравето, а като запазвам за Вита има предупредително съобщение, че преглежда само деца. -
от DanDan | 07.06.2022 23:37
Редакция: вече минаха 2 години и уж белега трябва да е зарастнал и да се е изгладил -
от DanDan | 07.06.2022 23:35
Не знам какво точно е бялата пъпчица, но предвид че казваш, че е на мястото на конец, може да е съединителна тъкан, която се е образувала на това място. При мен ситуацията е същата и вече втори път третираха въпросните “пъпки” с CO2 лазер. За съжаление са чувствителни и понякога може отдолу да се усети като убождане. Поне при мен е така. Хубаво е да се консултираш с лекар. Честно да ви кажа аз съм силно разочарован, че и след втората операция нещата не са напълно добре, поради силно изразения белег от едната страна, където хем има такива топченца от конците, хем си личи къде са били самите конци (напречни линии), а вече минаха 2 години и уж белега трябва да е залоствал и да се е изградил. Все повече обмислям да поискам от д-р Атанасов корекция и да се надявам, че естетически ще е добре и няма да има такива образования, но леко се съмнявам, дали би се навил… -
от ubiecpopijama | 06.06.2022 00:26
след малко може би глупава процедура от моя страна, разбрах че това което е кървяло е била една пт няколкото бели пъпчици, които се появявиха където бяха конците, това си е било кръв, но някаква слузеста кожичка която беше неприятна, след доста болка и мъчене изкоренох може да се каже пъпката, сега остана малко червено петънце, дано до утре е зараснало, ако съм направил нещо доста грешно, моля споделете -
от Qchko | 05.06.2022 08:03
На лекар не е нормално след два месеца да не е зараснал -
от ubiecpopijama | 04.06.2022 18:58
здрасти пак, сега се появява кръв ли не знам какво е като го заголя повече, вече минаха 2 месеца, не знам дали не е раничка или нещо друго -
от Montag | 01.06.2022 18:57
Здравейте, хора! Обмислям да се подложа на въпросната процедура, като причина за това са хигиената и по-малкият риск от кожни раздразнения. Гледам, че тук има доста положителни мнения за д-р Емил Атанасов, така че със сигурност ще проведа консултация. Но дали някой има впечатления от работата на д-р Юрий Бъчваров, който преглежда в клиника "Щерев"? Доколкото разбрах от самия него, не оперира там, а в друга болница. -
от Qchko | 27.05.2022 13:25
Не съм ползвал чорап, паста и спрей да, не слагай тази хартия може да замърсиш и ще береш ядове, вземи си стерилни превръзки. -
от BobiK | 27.05.2022 00:59
Може да си го мокриш. Преди баня си го мажеш обилно с крем който ти е изписал и си се къпеш. Гледай само водната струя на душа да не го удря директно. Не не съм ползвал подобен калъф. Аз направо се метнах без бельо. Свикнах бързо с триенето на главичката. -
от Ibrahimustafa | 26.05.2022 20:48
Благодаря, момци! Ще се вслушам в съветите ви и ще си го вея на воля! :) Док ми беше казал, че след 10-ия ден вече може да го мокря, а на мен утре ми се пада ден 10-и. Вие от личен опит какво ще кажете? *** Някой ползвал ли е калъфче за пенис? Нещо от сорта: Link Ето и видео: Link -
от BobiK | 25.05.2022 17:08
Здравей, Ibrahimustafa, Спрях да нося бельо от 6-7 години, само в много редки случаи. Да както Ячко е казал вей го на свобода и не му слагай нищо за да не полепва върху раната. Колкото можеш повече бъди без дрехи докато зарасне или направи корички, за да не ти дразни и полепва. Скоро ще си на пушка не се притеснявай. По-малко го мокри докато се къпеш и струята с вода да не го удря директно примерно от душа. -
от Qchko | 25.05.2022 13:48
Ibrahim не носи бельо и тоалетна хартия, щом има кръв е пресно и ще го замърсиш. Вей си го вкъщи докато зарастне. -
от Ibrahimustafa | 25.05.2022 08:36
Благодаря за куража! Как си решил проблема с бельото? Мажа го, цапам гащи, бях сложил тоалетна хартия, за да предпазя бельото, но ми полепна по члена и като я махнах, свали кожа и потече кръв, -
от BobiK | 24.05.2022 11:24
Аз с бельото реших отдавна проблема! Топките те болят най вероятно от напрежение. Супер е че си се изкъпал, но внимавай да не го мокриш прекалено много. Скоро ще се оправи. Ако имаш въпроси пиши тук или в постовете съм оставил мейл, ако искаш нещо по специално да питаш. Скоро ще си машина. -
от Ibrahimustafa | 22.05.2022 18:27
Ден 5: Болят ме топките и развивам фобия към носенето на бельо. Изкъпах се. @BobiK, нямам телеграм. -
от BobiK | 21.05.2022 11:50
Здравей , Ибрахим, Добре дошъл в клуба. :) Няма нужда да почистващ мястото , само ако има остатъци от марля или нещо подобно, мажеш си спокойно с крема. Не почистващ тези жълтеникавите неща, това е от процеса на заздравяване. Компреси с риванол ще помогнат за намаляване на отока. В групата също могат да ти кажат полезни трикове. Link. -
от BobiK | 21.05.2022 11:30
Здравей, това с повечето кожичка е от стила на обрязване, и няма как да предотвратиш покриването, а за пъпчиците ако са перлени папули, те са си анатомична особеност и не са резултат от влага или нещо друго. Много мъже ги имат. -
от Ibrahimustafa | 21.05.2022 11:17
Привет! Днес ми е 4-ти ден след циркумцизията, направена от д-р Атанасов - чудесен лекар и екип в МБАЛ "Здравето"! Наложи се поради фимоза, а по мое желание беше само с локална анастезия, след манипулацията си слезнах от операционната маса и на собствен ход се придвижих до стаята. Бих искал да Ви попитам следните неща: 1. Преди да намажа с Цикатридина маз трябва ли да почистя/измия с нещо мястото? 2. За намаляване на отока - мога ли да правя компреси с Риванол или не е хубаво да се мокри раната толкова рано? 3. Забелязвам, че когато след уриниране попия отвора, под главичката отдолу има насъбрало се нещо жълто - дали е гной/смегма или секрети някакви от раната...? -
от Ibrahimustafa | 21.05.2022 11:16
Привет! Днес ми е 4-ти ден след циркуцизията, направена от д-р Атанасов - чудесен лекар и екип в МБАЛ "Здравето"! Наложи се поради фимоза, а по мое желание беше само с локална анастезия, след манипулацията си слезнах от операционната маса и на собствен ход се придвижих до стаята. Бих искал да Ви попитам следните неща: 1. Преди да намажа с Цикатридина маз трябва ли да почистя/измия с нещо мястото? 2. За намаляване на отока - мога ли да правя компреси с Риванол или не е хубаво да се мокри раната толкова рано? 3. Забелязвам, че когато след уриниране попия отвора, под главичката отдолу има насъбрало се нещо жълто - дали е гной/смегма или секрети някакви от раната...? -
от ubiecpopijama | 18.05.2022 18:23
последно.. понеже ми остава повечко кожичка когато е мек и захлупва главичката.. пробвах всичко но явно не мога да предотвратя да се захлупва главичката, даже понякога напълно изчезва хаха.. това дали е проблем и може ли на него да се дължат пъпчиците тъй като като го заголя е влажен..? -
от BobiK | 18.05.2022 17:00
Здравей, ubiecpopijama, Да понякога може да отнеме и повече време. При всеки е различно.
Напиши отговор