Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ | Обрязване-въпроси

Напиши отговор
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Mecho | 15.11.2018 16:40

  Попринцип по-бавното свършване е търсен страничен ефект от операцията. Доколкото знам почти при всички се появява, макар че има и изключения. В общи линии ако свършваш по-трудно, ще свършваш както преди, но в никакъв случай няма да е по-бързо. Това са мои заключения като наблюдател, а не от първо лице, при мен как е няма как да кажа.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Костадин Димитров | 15.11.2018 16:23

  Здравейте обрязването помогна ли ви да свършвате по бавно?
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Mecho | 12.11.2018 13:32

  По-добре късно отколкото никога
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Borislav | 11.11.2018 14:46

  Здравейте. Доста неща научих от този форум и затова ще напиша моята история. Тя е кратка без усложнения. Сега съм в 25 ден и смятам че всичко е наред. Над 40 години съм и при секс никога не ми е пречело но след консултация с уролог и след многото гъбички и непрекъснати мазила за тях по главата реших да се обрежа и аз на дърти години. Операцията мина за 40 мин. Упойката в гърба и парализиран бях от кръста надолу. Следоперацият и след 2-3 часа отмина. След операцият превръзката ми падна на втория ден. Дадоха ми антибиотици за 5 дена и ме пратиха в къщи. От първия ден след изписването почнах със смрадлика. Сутрин и вечер по 15 мин. Мазах се и с дефламол. Като резултат към днес всички рани зарастнаха и паднаха коричките където ги имаше. Остана ми една малка точка на гемчето но смятам че и тя ще падне скоро. Конците паднаха сами. Сега всичко е добре. Само да кажа че съжалявам. Трябваше много по рано да се обрежа. Препоръчвам на всички които имат проблем да не чакат. За въпроси съм насреща.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Mecho | 03.11.2018 20:24

  Относно това с игличките, възможно е просто да привикваш още с новия си вид. Може пък и след време да изчезне. Аз самият не мога да ти вляза в положението тъй като мен още като малък ме обрязаха и нямам база за сравнение.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от vht7 | 03.11.2018 00:26

  Така за белега добре, но имам друг въпрос в ерекция при по силно стягане на члена, примерно с ръка или разтягане се усеща едно леко изтръпване, дискомфорт, все едно като чувството на "иглички" в стъпалата но не чак толкова остро, това започна да се усеща след обрязването или в главичката или там където е самият белег, дали се дължи в следствие на процедурата или нещо друго ?
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Kempess | 12.10.2018 18:21

  Споко белега се възтановявява от шест месеца до година . Мажи с Контрактубекса и някакъв крем за овлажняване и всичко ще е шест след време. И добре дошъл в клуба:)
 • Re: Обрязване-въпроси
  от vht7 | 19.09.2018 19:40

  Здравейте, мина малко повече от месец след моето обрязване. Раната заздравя, но там където е самият разрез, самата рана е релефно, все едно назъбено, лекарката беше споемнала за един такъв период на "изглаждане" на кожата. Сега започвам да го мажа с контратубекс, въпросът ми е колко време трае този период на "изглаждане"
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Стефан | 14.09.2018 01:55

  Здравейте! Преди 4-5 години писах в тази тема.. Сега случайно намерих сайта и прочетох последните десетина страници в темата, виждам, че темата е още актуална, та реших пак да пиша. Аз тогава се отрязах в поликлиника, при въпросния доктор Георгиев. По спомен ми струваше 400-500 лв. Имах фичоза в не тежък стадий, като и ми беше къс тема. Първоначално доктора ме убеди, че ако махнем тема ще се оправят нещата и така направих, възстановяването беше за 5 дни, но се оказа, след като пробвах как е в действие, че ще трябва обрязване. Обадих се на доктора и каза, че ще се наложи обрязване. Отидох за втори път, платих 400 лв и пак в операционната. Упойката я сложиха в основата на члена и да, болеше! Изчакаха да подейства, измериха какъв размер пръстен да ползват, но се оказа, че не ме държи хубаво упойката, съответно ме боцна още малко, като нямаше болка. Операцията продължи около 45-55 минути и ме заведоха в стая да полежа около час, после ме питаха как съм, дали мога да ходя и си тръгнах. След два дни някъде отидох да ме превърнат, като занапред аз си правих превръзката. Сутрин го държа в смрадлика 15 минути и вечер пак. След около 15 дни по спомен, почнах след процедурата със смрадлика го намазват с контратубекс. Вече като паднаха шевовете израстнал около 40тия ден, спрях смрадлика и продължих с контратубекс още да го кажа, но вече без превръзка, като си бях забавил ново бельо.. боксерки от 100% памук. Лошия дискомфорт беше първите до момента в който почнаха да падат шевовете, защото през нощта докато спя и рано сутрин получавах ерекция и шевовете опъваха, да болеше, гледах да не мисля за жени. Месец и половина след операцията вече си плющях яко, но с презерватив, след два месеца почнах и без шапка, та се почувствах нов човек. Чувствителността не ми е намаляла и даже изглежда по голям, а хигиената е супер. Белези не виждам, може би ако се загледам На силна светлина отблизо може да има някаква много микроскопична следа. С лазер възстановяването става по бързо и даже не тече кръв почти, затова вие си преценете, успех!
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Mecho | 10.09.2018 16:25

  [quote=Yanchuni post_id=244812 time=1536496367 user_id=85104] Здравейте, синът ми на 9 години е с фимоза, уринира много трудно и с болка и казаха, че ще го оперират с пълна упойка в урологичното отделение във Велико Търново. Всичко стана много бързо, ще ходим във Вторник и искам да ви разпитам, тъй като изглежда тук пишат много хора, които имат опит с това. Какво обрязване е за предпочитане, само да го цепнат леко, за да може да уринира, частично или пълно? Колко време продължава възстановяването? [/quote] Здравейте, разбирам притеснението ви. По мое мнение ( което не е на медицинско лице) пълното обрязване е за предпочитане, тъй като веднъж завинаги се решава този проблем, докато при другите варианти има шанс за рецидив. От друга страна е важно и самото дете как ще приеме психологически нещата. Все пак ще е различен от мнозинството. Моите синове в това отношение даже се радваха да са различни, но не винаги е такъв случаят. Преценете и вие самите на какво мнение сте относно тази операция. Опасявам се че няма да мога да съм особено от полза тъй като вероятно най-рано утре щр мога да съм във форума отново ( а тогава е и операцията на сина ви доколкото разбрах). Пожелавам ви всичко да мине добре и младежът да се радва на "новия" си инструмент един ден.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Йордан | 10.09.2018 10:54

  [quote=Bubu1984 post_id=244805 time=1536492050 user_id=85096] Здравейте,решил съм да се обрежа,много се потя и се развиват гъбички често.От 1 година го държа оголен постоянно,сега вече кожата ми пречи по време на секс.Да ми предложите лекар в София,ако може и да е с лазер да е бързо възстановяването.Благодаря ви [/quote] Препоръчвам д-р Василев или д-р Йотовски в Александровска. Млади, много кадърни, а и готини като хора. Манипулацията е с лазер, с пълна упойка е, но някаква по-слаба, в смисъл, че заспиваш за 20 минути, и после се събуждаш без никакво замайване и дискомфорт както от стандартната пълна упойка. Носи се превръзка през първите 3-4 дни, после се маха и няма никакви проблеми. Възстановяването е бързо, при мен вече минаха 20 дни от операцията, паднаха ми всички конци, няма никаква болка или дискомфорт, и вече мога да водя пълноценен полов живот. В сравнение с преди, когато постоянно получавах някакви възпаления на кожата на главичката и имах проблеми, сега положението е супер, все едно един вид тунинг, хахах... Просто трябва да се изтърпят тези 2-3 седмици, да се привикне към леко неприятното усещане от търкането на главичката в бельото, и после няма никакви ядове.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Bobi | 09.09.2018 18:41

  Моето вътрешно аз и от опита, който имам / като малък около годините на сина ви или по малък/ са ми правили някакво цепене временно е помогнало, но след години тази фимоза се върна и то в по гадна степен. По добре е сега да се направи обрязване , отколкото в зряла възраст. По бавно зараства заради възбуди и други подобни. И тогава ако младежа има проблем според мен ще му е много по трудно да вземе такова решение. Периода на пълно възстановяване е около 30-40 дни. Но при всеки е различно. Дано да съм помогнал.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Yanchin | 09.09.2018 16:37

  Много моля някой да ми отговори, не искам синът ни да ни упреква след време и да страда защо сме направили един или друг избор.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Yanchin | 09.09.2018 15:32

  Здравейте, синът ми на 9 години е с фимоза, уринира много трудно и с болка и казаха, че ще го оперират с пълна упойка в урологичното отделение във Велико Търново. Всичко стана много бързо, ще ходим във Вторник и искам да ви разпитам, тъй като изглежда тук пишат много хора, които имат опит с това. Какво обрязване е за предпочитане, само да го цепнат леко, за да може да уринира, частично или пълно? Колко време продължава възстановяването?
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Bubu | 09.09.2018 14:20

  Здравейте,решил съм да се обрежа,много се потя и се развиват гъбички често.От 1 година го държа оголен постоянно,сега вече кожата ми пречи по време на секс.Да ми предложите лекар в София,ако може и да е с лазер да е бързо възстановяването.Благодаря ви
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Йордан | 05.09.2018 13:04

  От вчера започнаха да падат конците, вече 3 паднаха, а и зачервяването започна да намалява. Явно всичко е наред... :)
 • Re: Обрязване-въпроси
  от д-р Ралица Иванова | 04.09.2018 11:59

  [quote=whitehart post_id=244657 time=1535986704 user_id=59758] Здравейте. Обрязах се наскоро поради фимоза при д-р Василев в Александровска. Всичко мина добре, притеснява ме единствено това, че имам един доста зачервен участък около някои от шевовете и леки подутинки. Поради дискомфорта от търкането на главичката в бельото, пенисът ми доста се свива и точно в този участък отдясно част от кожата заедно с конците покрива известна част от главичката. Там, където е било покрито, кожата под главичката е червена, заедно с ръба на самата главичка, може би от досегът с конците. Дали е нормално това, както и че вече 13 ден, а все още не са започнали да падат конците (резурбируеми са). Иначе болки или някакви големи отоци нямам, но това зачервяване ме притеснява... [/quote] Изчакайте още време, нормално е възстановяването да е малко по-бавно в този участък.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Bobi | 03.09.2018 18:29

  Вероятно е точно от това което споменаваш. Скоро всичко ще отшуми. Все пак е минало малко време. Наблюдавай до пълно изчезване на отока.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Йордан | 03.09.2018 17:58

  Здравейте. Обрязах се наскоро поради фимоза при д-р Василев в Александровска. Всичко мина добре, притеснява ме единствено това, че имам един доста зачервен участък около някои от шевовете и леки подутинки. Поради дискомфорта от търкането на главичката в бельото, пенисът ми доста се свива и точно в този участък отдясно част от кожата заедно с конците покрива известна част от главичката. Там, където е било покрито, кожата под главичката е червена, заедно с ръба на самата главичка, може би от досегът с конците. Дали е нормално това, както и че вече 13 ден, а все още не са започнали да падат конците (резурбируеми са). Иначе болки или някакви големи отоци нямам, но това зачервяване ме притеснява...
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Mecho | 27.08.2018 13:26

  Здравей отново приятел. Както вече казах, изчакай поне две седмици от операцията. Предвид факта че вече си пипал и си се дървил е нормално нещата да не изглеждат розово. Именно затова тази операция се прави докато си малък. Попринцип трябва да избягваш физическа активност от кръста и надолу.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от vht7 | 26.08.2018 08:03

  Нормално ли е вече 10ти ден от операцията и като имам повече физическа активност започва да кърви раната, едно от кончетата вече падна само, притеснявам се дали ще зарастне добре докато паднат конците, на места раната все още стои леко "отворена"
 • Re: Обрязване-въпроси
  от vht7 | 22.08.2018 12:33

  Пръскам с цикатридина, но получавам описания възможен страничен ефект от него...увеличава чувствителността, затова пръскам само преди лягане иначе през деня като ходя и съм ползвал спрея все едно се търкам в шкура, колкото до тая рана мисля да ида на преглед да я види останлат част на раната се "изглади" така да се каже, само там не иска да затвори
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Bobi | 22.08.2018 07:46

  Предполагам че е нормално за процеса на заздравяване. Може да ползваш някой спрей за заздравяване на рани от аптечната мрежа за да ускори процеса. Промивките със смрадлика също помагат. В аптечната мрежа има няколко препарата за белези след хирургически процедури, но е добре преди да ги ползваш да се консултирах с хирурга който те е оперирал, но поне две седмици след интервенцията.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от vht7 | 21.08.2018 23:19

  [quote=MechoPuh post_id=244319 time=1534857298 user_id=83736] Ами добре дошъл в клуба приятел. Попринцип има две седмици възстановителен период през които даже не трябва да се дървиш (камо ли мастурбираш). Вече си го нарушил това така че е нормално да имаш дискомфорт. То и без да го правиш не е особено приятно началото. До колкото знам се маже с крем против белези чак като зарастне ( при синовете ми това беше около седмица, но те бяха малки, при теб ще е около две седмици предполагам). В общи линии първият месец е кофти, от там нататък обаче кефа е пълен. [/quote] За ерекцията, всяка вечер, по няколко пъти, не е нещо което да мога да контролирам докато спя :D А нормално ли е да има "дупчици" така да се каже между шефовете, имам в предвид двете части кожа за пришити, но на места стои леко отворено така да се каже, има лек "луфт" кожите на вътрешния и външния препуциум се допират съвсем леко
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Mecho | 21.08.2018 16:14

  Ами добре дошъл в клуба приятел. Попринцип има две седмици възстановителен период през които даже не трябва да се дървиш (камо ли мастурбираш). Вече си го нарушил това така че е нормално да имаш дискомфорт. То и без да го правиш не е особено приятно началото. До колкото знам се маже с крем против белези чак като зарастне ( при синовете ми това беше около седмица, но те бяха малки, при теб ще е около две седмици предполагам). В общи линии първият месец е кофти, от там нататък обаче кефа е пълен.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от vht7 | 21.08.2018 11:01

  Здравейте, на 16.08 и аз останах без шлем, хаха. Имам обаче няколко въпроса. Та вече е ден 6ти от обрязването ми (пълно обрязване) аз обаче все още имам голям оток най-вече, там където преди беше гемчето, в горната част почти спадна. Та мисълта ми е още не се движа нормално а останах с впечатление, че за този период би трябвало да ходя, клякам нормално...при мен всичко това е придружено с болка и дискомфорт, особено ако съм с широко бельо. Сега нося по стегнато за да няма това движение на пениса. Другият ми въпрос е как стои въпросът с мастурбацията, толкова ли е зле положението, аз успях да свърша стимулирайки най-долната част на ствола като почти не движа кожата, четох техниката някъде в интернет само, че не беше особено добра идея защото при контракцията шевовете се опънаха и това доведе до кръв а тъкмо беше спряло кръвотечението. И последно отдолу областа на гемчето са се образували някакви като топченца, които не изглежда да спадат, предполагам това ще бъде оперативния белег. ПС: с какво да мажа и кога да започна за да се изчисти максимално белега ?
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Георги Александров | 03.08.2018 20:18

  Калиевият перманганат изгаря нежната вътрешна кожа, за разлика от Смрадликата , но всеки има глава на раменете си и има възможността сам да реши какво да ползва... Колкото до мастичното обрязване... Грозно визуално и в голям процент с рецидивираща фимоза, в голям процент от случаите се налага рециркумцизия.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Дилиан | 19.07.2018 16:22

  Лекарят беше решил да си даде отпуска, кожата от вътрешна страна е на мехури, дали ще спаднат с компреси от риванол или ще се наложи ново рязане?
 • Re: Обрязване-въпроси
  от д-р Ралица Иванова | 17.07.2018 15:04

  За ново прорастване на кожата и необходимост от реоперация се съмнявам да се стигне. Но на прегледа е по-добре да Ви каже колегата, визирайки възстановяавнето, до каква степен да издърпвате, за да се прецизира зарастването.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Дилиан | 16.07.2018 13:51

  За четвъртък, 16:00
 • Re: Обрязване-въпроси
  от д-р Ралица Иванова | 16.07.2018 13:22

  Баните със смрадлика също имат много добър ефект, но за сега продължете с йодасепт и калиев перманганат. За кога е назначен вторичен преглед при колегата?
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Дилиан | 15.07.2018 22:53

  Благодаря ти за отговора, кисна го, но лекарят каза в калиев перманганат да правя баните за дезинфекция
 • Re: Обрязване-въпроси
  от bobo | 15.07.2018 15:59

  Не го мисли толкова! Кисни го в смрадлика.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Дилиан | 14.07.2018 00:57

  Здравейте, преди 4 дни ми направиха частично обрязване (пръстенът беше в горната част на кожата и отрязаха само него). Оперира ме д-р Миринчев, МБАЛ Бургас. като се опитам да го забеля, за да го мажа с йодасепт и и да правя бани с калиев перманганат ме боли много, не мога да изтърпя да го издърпам докрай, защото кърви и опъва конците. Въпросът ми е дали може да се образува нов пръстен и да трябва да се обреже нацяло в следствие или да не го мисля толкова? все още кожата е посиняла почти до черно и е подута цялата в горната част.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от bobo | 12.07.2018 20:37

  До dpool97 Първо не се страхувай, давай смело. Първите две седмици ще ти е гадно но ще изтърпиш. После си решаваш проблема за винаги! 1. Аз ходих с памучни слипове. Винаги го дръж на горе в слиповете за да нямаш оток. Най добре се чувствах когато е бинтован. Вземи си някакви болкоуспокояващи. Много са гадни ерекциите през ноща. 2. Др. Василев ме оперира в Александровска болница, много е точен, струва ми 250лв. Мисля че той не оперира с лазер. 3. на мен за 40 дена ми мина. 4. Питай Василев, той ще ти каже как е най-добре за теб. 5. Първо при Василев, после си взимаш направление от личният лекар. Ако може си вземи поне две седмици отпуска. Аз си взех болничен, доста хора в работата разбраха:)но хич не ми пука. Никой не ме е бъзикал или казал нещо лошо. Давай смело!!!
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Mecho | 12.07.2018 02:54

  Здравей приятел. Уви не мога да ти отговоря на всички въпроси, но ще помогна с каквото мога. За начало, относно тази свръхчувствителност, не се притеснявай, нищо особено страшно не е. Ако имаш как да си ходиш гол из вас, най-добре, но дори да слагаш гащи, не е голям проблем. Най-много от време на време да си го наместваш, което и на обществено място дори можеш да направиш. А иначе това за частичното обрязване, не съм чувал добри отзиви, но не мога да твърдя дали е добре или зле. Най-добре говори с лекаря за това (който съдейки по интервюта и форуми мисля че е наясно с това което прави). Иначе две седмици са напълно достатъчни за възстановяване. При мен възстановяването отиде близо месец но при мен историята е доста по-различна (мюсюлманин съм и още като малък ме рязаха само с един гол бръснач и оттам дългото възстановяване).
 • Re: Обрязване-въпроси
  от dpool97 | 11.07.2018 15:58

  Здравейте налага ми се циркумсцизия по абсолютно медицински причини (вродена фимоза) която отлагах твърде дълго от страх и от срам, но се вече се осмелих. Уважавам вашата активност в тази тема, но не мога да намеря точните отговори на моите въпроси и ще съм ви много благодарен ако ме просветлите относно близкото ми бъдеще. 1. За тази проклета свръхчувствителност какви трикове могат да се приложат за да я облекча малко или много, освен памучното бельо и за колко време горе-долу е нормално да стане безболезнена? 2.Мисля да операцията да ми се извърши във кабинета на д-р Василев, София с лазер. Някак си ми вдъхва доверие човека, ориентирал ли съм се правилно. 3.Колко горе-долу беше вашето пълно възстановяване? 4.Ще сбъркам ли ако реша да е частично обрязването (с малко повече останала кожа) 5.Как стоят нещата с документациите, не искам да се разчува много и естествено на работодателя, че оттам и на колегите и 2 седмици почивка достатъчно ли ще бъдат за що годе първоначално възстановяване. Ще съм ви безкрайно благодарен ако ме въведете в тея работи.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Kempess | 09.07.2018 00:09

  Само и единствено от личен опит... но неизкам да засягам никого, всеки има право да прави със себе си каквото пожелае но пак казвам това не е като да си изрусиш косата и като ти писне да я обръснеш , тука един път се реже и повече връщане назад няма. Поздрави и успех...
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Mecho | 07.07.2018 09:23

  А ти това от личен опит ли го казваш или го чете някъде/приятел на братовчеда на чичо ти ти го каза?
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Kempess | 07.07.2018 01:08

  Пичове не се лъжете... обрязването е едно осакатяване, не сме араби или еврей. Българи сме или поне европейци . Ако нямате наложителни причини като някой генитални заболявания не го правете, един от кралете в порното Роко Сифреди , казва че това е най-голямата му грешка в живота..... недейте бадете естествени... поздрави и всичко най-дибро ....
 • Re: Обрязване-въпроси
  от bobo | 04.07.2018 21:35

  Здравейте, оперирах се от фимоза преди 9 месеца. Сега всичко е наред, правя си секс и чувствителността не е намаляла. Искам да кажа на всички, които имат фимоза и се страхуват или притесняват да отидат на лекар и да се обрежат. Няма от какво да се притеснявате, в началото е малко гадно но всичко минава и вече няма да имате този проблем.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Mecho | 01.07.2018 05:31

  Възможно е да си прав, наблюденията ми не са от първо лице все пак. Просто съм забелязал че е доста активен из интернет и разни хора го хвалят по разни форуми, но може и да има нещо гнило щом казваш. Аз предполагам че лекарят който ме ряза вече не е сред живите, а и не му помня името де...
 • Re: Обрязване-въпроси
  от asdasd12 | 01.07.2018 02:13

  [quote=MechoPuh post_id=242704 time=1529804262 user_id=83736] Здравей приятел. Попринцип ако твоят случай на фимоза е много лек мисля че може да се мине и без обрязване, но това обикновено са изключения. Най-добре е лекар да ти каже дали обрязването е наложително (обикновено е). А иначе до колкото знам в Хил клиник са добри, особено въпросният д-р Георгиев. Относно притесненията ти за лазера, смятам че са безпочвени. Тендецията в медицината е да се ползват все повече лазери, макар че за тази операция и обикновен електронож върши перфектна работа. [/quote] Лош избор, оперирах се при него и резултатът не ми хареса...
 • Re: Обрязване-въпроси
  от д-р Ралица Иванова | 25.06.2018 15:34

  Най-вероятно колегите са имали предвид след това да продължите с баните, особено на фона, че всеки ден сте се разбрали да ходите да Ви ги сменят, тъй като там я промиват на място.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от 2626 | 25.06.2018 11:42

  Оперирах се от фимоза на 15.06. След операцията носих превръзка 4 дена и след това започнах баните със смрадлика не бяха ми изписани медикаменти. Имах много голям отток и след сваляне на превръзката започнах да кървя отначало го имах за нормално, но не спираше и така до 24.06 отидох отново в клиниката.Оказа се че имам скъсани конци и кърви оттам и също така хематон(или както е точно наименование).На същия ден ме шиха(треперих от болка) изписаха ми антибиотик и противовъзпалително казаха да дойда на другия ден на преглед . Днес пак течеше някаква слуз и отидох на преглед.Доктора каза че този секрет трябва да се почисти и ми правиха отново интервенция като почистваха раната и ми слагаха някаква "гъба" не знам какво е това пак адски болки докато сложат упойката.Отново ми сложиха превръзка и казаха утре да дойда да и я сменят.И ми казаха да правя бани с Калиев Перманганат. Само че си тръгнах и забравих да попитам кога да почна с банята защото в момента съм с превръзка. Проблем ли е ако банята с калия се прави както съм с превръзка, като утре съм за смяна на превръзката?
 • Re: Обрязване-въпроси
  от д-р Ралица Иванова | 24.06.2018 08:35

  [quote=much3s post_id=242665 time=1529762312 user_id=84419] Привет на всички! Имам следният проблем - фимоза. До колкото четох, се уверих че няма друг изход освен обрязване. Ако има друг заобиколен вариант, моля споделете :) Запазил съм си час за лазерно обрязване в Хил Клиник гр.София при д-р Георгиев. Ако има някой, който го е посещавал за същата процедура, моля да сподели. Благодаря. Другият ми въпрос е , има ли някакви опасности от това че операцията ще бъде лазерна? Благодаря Ви ! [/quote] Идеята на лазерът е да бъде по щадяща процедурата, но рисковете са след оперативната интервенция - да се пази от инфектиране и е възможно да чувствате болезнено известно време мястото. Имате ли оплаквания - болка по време на секс, по-лесно протриване, инфектиране на кожата, поради по-лесно замърсяване от задържането на урина и излющени клетки? Това са фактори, които правят процедурата наложителна.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Mecho | 24.06.2018 04:37

  Здравей приятел. Попринцип ако твоят случай на фимоза е много лек мисля че може да се мине и без обрязване, но това обикновено са изключения. Най-добре е лекар да ти каже дали обрязването е наложително (обикновено е). А иначе до колкото знам в Хил клиник са добри, особено въпросният д-р Георгиев. Относно притесненията ти за лазера, смятам че са безпочвени. Тендецията в медицината е да се ползват все повече лазери, макар че за тази операция и обикновен електронож върши перфектна работа.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Stanimir | 23.06.2018 16:58

  Привет на всички! Имам следният проблем - фимоза. До колкото четох, се уверих че няма друг изход освен обрязване. Ако има друг заобиколен вариант, моля споделете :) Запазил съм си час за лазерно обрязване в Хил Клиник гр.София при д-р Георгиев. Ако има някой, който го е посещавал за същата процедура, моля да сподели. Благодаря. Другият ми въпрос е , има ли някакви опасности от това че операцията ще бъде лазерна? Благодаря Ви !
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Bobi | 11.06.2018 00:32

  Напълно съм съгласен.
 • Re: Обрязване-въпроси
  от Kempess | 11.06.2018 00:00

  Пичове не се лъжете с тия лазери ,единственото нещо което ще стане е да кихнете една солидна сума... важното е хирурга който прави операцията да е добър и да има точно око,да не изкриви разреза. Само ще вметна че всички лицеви пластични хирурзи работят със скалпел. Раната зараства много по-добре и почти не остава белег но след операцията трябват поне 6,7 месеца постоянно мазане на белега с кремове и всичко ще е наред. И помолете лекаря да го направи възможно най-естетично защото връщане назад няма...

Напиши отговор
804 намерени, страница 1 от общо 17