Секс и сексуални проблеми. Полова система - МЪЖЕ | Обрязване-въпроси

Напиши отговор
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Bubu | 05.01.2021 10:45

  на мен веднъж ми се скъса и даже не усетих имаше кръв средно но проблема беше като пикаш щипе много за около 3-4 дена и после няма нищо.късото гемче ми пречи опъваме и ме боли гледах има и лазерно премахване за нула време го махат но аз съм решил да се обрежа така или иначе ще се реже поне да не го мисля повече
 • RE: Обрязване-въпроси
  от DanDan | 04.01.2021 15:21

  Няма 100% гаранции за нищо на този свят, затова и никой тук не иска да дава по-конкретна препоръка, само споделяме собствения си опит. Много по-притеснително е това, че може да ти се скъса и да кърви много. Ако това се случи, сигурно ще те боли и ще ти направят същото, но по спешност. Говори с няколко специалиста (уролози по-скоро) и така сам ще се решиш къде и какво да направиш. Говори свободно, изкажи си всички притеснения и разпитай подробно каквото искаш да знаеш. За мен е странно от една страна да вярваш на един човек в Интернет, от друга да не вярваш на един лекар.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от CatsDoTheMeow | 04.01.2021 14:02

  Другия вариант е просто като правя секс да е винаги с презерватив както ми каза първия лекар. Той също ми каза, че и да се скъса гемчето, ще тече много кръв заради всичките нерви там, но не е животозастрашаващо. Това вярно ли е? Какво ще стане ако не се опрерирам и някой ден се скъса и кърви? Мога ли да си навредя завинаги така?
 • RE: Обрязване-въпроси
  от CatsDoTheMeow | 04.01.2021 13:59

  Благодаря за отговора. Говорих с един в интернет, който си е правил тази операция и той казва, че не му е помогнала и белега го боли все още, след години. Дори когато няма ерекция изпитва болка и при физическо натоварване. Спомена, че тези малки операции не са с толкова малък риск и около 20-30% от хората, направили ги, не се оправят и само влошават положението. Ако просто трябва да направя пълно обрязване по една или друга причина не ми пречи, така било писано, но в доста случаи и това не помагало. Някой има ли информация дали това е вярно? Имам чувството, че хирурга няма да ми каже това, за да се подложа на процедурата, затова искам напълно да съм информиран с какво се захващам. На този етап искам просто да не съм осакатен или по някакъв начин недъгав, нямам претенции за стила на обрязване, цена и т.н., искам най-сигурното. Моля ако още някой има опит, да се включи.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от DanDan | 04.01.2021 11:14

  Здравей, На мен първо ми премахнаха гемчето. Не бих казал, че е толкова болезнено и толкова дълго време. Преседях една вечер в болница, защото беше класическа операция и с пълна упойка. Към днешна дата има места, където го премахват с лазер и наистина става за няма и 30 минути. До 2 седмици след това трябва да е зараснало, но като цяло ако е класическа операция и имаш конци е индивидуално при всеки колко бързо ще паднат. Както коментираме тук - зарасне ли мястото нямаш никакви проблеми с мастурбиране и/или секс. Относно чувствителността - това са градски легенди. Няма да имаш проблем поради липсата на гемчето. Махането на гемчето няма връзка с постигането на ерекция. Това са две различни неща.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от CatsDoTheMeow | 04.01.2021 03:22

  Възможно ли е това, което са ми казали да е преувеличено (може би най-лошия вариант?) или грешно? Хирурга също ми каза, че се стои в болница 2 дни, а някои тук казват, че минават за 30 минути и се прибират и то при обрязване, което уж е по-сложната процедура? Също така, който си е премахнал гемчето, може ли да каже дали има голяма промяна? Някои казват, че след като се премахне се губи всякакво чуство и като правиш секс не усещаш почти нищо. Хирурга щеше да ме оперира със скалпел, ако има значение. Също така, има ли някакъв шанс да остана по някакъв начин осакатен и да не мога да го вдигна повече никога? Знам, че в медицината няма 100% гаранция за нищо, но все пак не ми се иска да стана лекарска грешка.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от CatsDoTheMeow | 04.01.2021 03:17

  Здравейте, преди година и половина най-сетне реших да отида при уролог за да ми погледне проблема. Той ме диагностицира с късо гемче, след което ме прати при хирург. Хирурга каза, че след операцията не трябва да мастурбирам 1 месец и възстановяването е 6 месеца, през които 6 месеца ще имам постоянни отоци и болки, заради операцията докато не разастне. И двамата лекаря ми казаха, че е възможно да нямам проблем със секса, ако използвам презерватив и реших първо да пробвам това, защото 6 месеца болки и отоци не звучи като нещо приятно. Така и не се престраших да топна чушлето, защото все пак ме е страх, че може гемчето да се скъса. Уролога ми каза, че не е нищо страшно и че просто ще кърви, но все пак. При орален секс усещам придърпване, но не е нещо твърде болезнено, по-скоро дразни. Особено ако е налапан до долу. Мисля да отида отново за направление и да отида при друг уролог и друг хирург да видя те какво ще нажат. Двоумя се между Райков и Паунов във Варна. Мнения, съвети? Откачам вече
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 02.01.2021 12:49

  Да , както си забелязал , където е белега е по-чувствително . С времето ще се оправи . Нормално е и първите месеци да чувстваш убождане, като срязване - фантомни болки. Все пак засегнатите нерви трябва да се възстановят. белезите обикновено се оправят след втората године - тоест - до втората година оздравява и след нея остава така , както е . Разбира се с разни помади се понамалява , но незначително.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от DanDan | 30.12.2020 10:33

  Много ти благодаря за отговора! Питането ми е, защото на едно място където е бил по-стегнат конеца все още не се е изгладил напълно белега и ако при мастурбация стисна малко повече е леко дискомфортно. Предполагам това се дължи като цяло на факта, че белезите по принцип остават чувствителни повечко време. Иначе и при мен от кокосовото масло определено има ефект.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 29.12.2020 19:54

  Двете дейности действат неблагоприятно , когато все още има конци и ранички. Когато паднат конци и корички прави , каквото ти се прави..Сексът и мастурбацията не влияят на белега. За по-добра визия на белега - както е писано - Кокосово масло. Когато е пресен и натъркване с гел от Алое също влияе добре. За по-стари белези -кокосовото масло влияе благоприятно..
 • RE: Обрязване-въпроси
  от DanDan | 28.12.2020 12:20

  Привет, Искам да ви попитам ориентировъчно колко време след операцията сте започнали да мастурбирате или сте правили секс? Също така ако белега не се е изгладил напълно може ли мастурбацията или секса да въздействат неблагоприятно на възстановяването?
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Kozmoz7 | 23.12.2020 11:24

  Morrison , да де , ама с тази разлика ,че тези 300 лева са нищожен стимул за оператора ,при положение ,че той няма да вземе 300 ,а някаква дребна част от пътеката. А пък да дадеш 1000 + в Хил Клиник и да те претупат... Без коментар ! Аз щях да му изцъкам едно шише монтажна пяна в ауспуха на джипа , та да усети малко и той болката ми :D За съжаление жена, кола и добро обрязване са си на късмет.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Morrison | 20.12.2020 05:30

  ГеоргиАлекс, за съжаление добрите доктори не са тук или вече са прекалено възрастни и скоро няма да ги има, а младите не стават, защото са добри докато им е кеф, но по едно време започват да са само алчни и над нещата. :( Надявах се, че поне, ако не става високо - ще е стегнато направено, че да няма нужда от втори път, но явно Георгиев, вече го прави само за парите - след като вземат парите и знаят, че не е както трябва - гледат да те изгонят по-бързо, че да не вземеш да се усетиш и да започнеш да не си доволен още там или да правиш проблеми. Kozmoz7, хаха и приятелката ми казва - Защо не отидеш при Енчев, поне да го тунинговат, че да е интересно като пак ще трябва да чакам 2-3 седмици. :D В сайта му са показани снимки от негови обрязвания - определено са малко ниски, но поне са стегнати на 100% и изглеждат перфектно. Цената не трябва да е фактор - сигурен съм, че за 300 и 3000 лева пак може да се постигне супер резултат, но зависи единствено от оператора. Много жалко за д-р Георгиев..
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Kozmoz7 | 19.12.2020 17:48

  Не се плашете ,това са "нормални" неща , за жалост когато човек изтегли късата клечка определено не е приятно:( Иначе има варианти и съм сигурен или поне не съм чел по форуми да има грешка .. Ало д-р Енчев , ама там цената е космос.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 19.12.2020 11:08

  За съжаление проблемът е в световен мащаб. Гледам коментари и снимки на хора от други държави - положението е катастрофално - криви белези, образували се възли , поради стегнати конци, късане на конци, поради калпаво зашиване, вторични рани, висящи кожи... Явно вече навсякъде здравеопазването е страшно.Жалко за Георгиев, че вече кара през просото...
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Morrison | 19.12.2020 05:20

  Kozmoz7, за малко набръчкана съм съгласен, но не да покрива главичката и доктора да каже, че е направил частично обрязване - като съм говорил за високо и стегнато, а даже съм му показал снимки какво искам и ми е казал, че реално може да се направи. При ерекция си има доста кожа, бих отишъл да я постегнат, че си се движи. Просто проблема е, че искаш едно, а се случва друго. Добре, че има какво още да се реже, а не да е отрязано повече от необходимото :D Другата седмица ще ходя да ме гледат другите и ще кажа впечатления - за сега Калоян Персенски ми каза, че няма проблем да се оправи и направи максимално високо и стегнато, като се реже голяма част от външната кожа, но трябва да ме прегледа. То да ми е удобно, пък мацките нямат избор - щом се е стигнало до вадене на инструмента. :D Благодаря!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Kozmoz7 | 19.12.2020 00:37

  Morrison , може и да греша ,но не знам дали ,или поне от моя гледна точка ,е невъзможно да няма леко набръчкана кожа в не еректирало състояние. Да кажем ,че пениса ти в не еректирало ти е 10-12 см ,и при ерекция 21 ,и си стегнато обрязан ! Значи в опънато не еректирало състояние тази кожа трябва още 11 см да се опъне ?! Как да стане ?! Чел съм за високо и стегнато обрязване, и последствията са болка и дискомфорт при ерекция и ефекта е необратим !!!! Пак ще се повторя, има голямо значение от физиологията пенисът ви ! Ако ти е 18 см в не ерекция до 21 ще се разтегне ,ще е прекрасен визуално ! Но иначе как да стан!? Ако при ерекция ти харесва ,не го пипай ! Мацките не ги интересува когато е мек :D Успех все пак :)
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Morrison | 18.12.2020 01:07

  * бих отишъл за обрязване, ако бях на твое място при Калоян Персенски, защото се занимава основно с това (обърках се, кой беше кой)
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Morrison | 18.12.2020 01:05

  Bubu, не знам как е при Живко Кънев, но предполагам, че ще е по-добре. И най-важното не гледай цената и дали ще е с лазер, електро нож или скалпел - всичко зависи от ръката на доктора. Ако бях на твое място в момента - бих отишъл при Адам Персенски, защото ми е препоръчан от няколко души за високо и стегнато. Най-добре отиди на консултация при двамата с принтирана снимка на това, което искаш. Поздрави!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Morrison | 18.12.2020 00:55

  Здравейте, Препоръчаха ми тези доктори - проверени са - 1. Калоян Персенски ПРАВИ високо и стегнато и оперира с лазер. Има супер много опит, а за това как го искаш - отиваш с принтирани снимки на какъвто стил желаеш. Няколко души ми казаха, че белега им е почти посредата на пениса 2. Адам Персенски - и той има много опит и може да оперира качествено 3. Отделно консултират, предписват всичко необходимо и полагат усилия, че да се оправите по-бързо и всичко да е наред. Скоро ще ходя на консултация при двамата. 4. Василев - той прави високо с gomco при нужда, но премахва само фимозата и не прави операцията по собствено желание, а само при необходимост. 5. За Георгиев - колкото и пъти да бях там нямаше пациенти за обрязване, а всички бяха възрастни категория 50+ за други проблеми. Ако имате още въпроси за опита ми с Георгиев - питайте. Надявам се да съм бил полезен! Поздрави!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Bubu | 17.12.2020 10:14

  Здравейте някой знае ли нещо за др.Живко Кънев и аз искам да се обрежа високо и стегнато бях решил в хил клиник но Morrison е загазил съжалявам много , ако си доволен от резултата от друг доктор пиши
 • RE: Обрязване-въпроси
  от DanDan | 16.12.2020 18:16

  Привет, Съжалявам за това, което ти се е случило, но като цяло няма доктор, който да гарантира 100% успешен и желан резултат. Всички оперират на конвейер в деня за операции. А престой в клиника като цяло не носи някаква добавена стойност. Може да се обърнеш към всеки един уролог, като единствено мога да ти препоръчам да се консултираш на място поне с 2-ма и след това да избереш. Нещата ще се оправят и няма да си единствения с повече от една операция. Успех!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Morrison | 15.12.2020 05:30

  Ако имате въпрос или препоръка - пишете ми - marilyn86@abv.bg с радост ще отговоря!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Morrison | 15.12.2020 05:29

  Сигурен съм, че има къде къде по-добри доктори. Относно обрязването с лазер, скалпел или електро нож - няма никаква разлика. При мен не спираше няколко седмици да кърви, а отока беше 3 пъти по-голям от пениса ми. СЪЖЕЛЯВАМ за големите ми очаквания, че нещата един път няма да се случат по нашенски. Надявам се да предпазя други от алчността и безхаберието на докторите у нас. Бях прочел всяко едно мнение и уж нещата са се случвали там по-читаво, но уви. Имате ли представа при кой доктор мога да отида, поне да ме дообреже стегнато, защото тази кожичка върху главичката ме дразни мега много? Извинявам се за негативният коментар, но просто трябваше. Благодаря!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Morrison | 15.12.2020 05:29

  Здрвейте, искам да споделя моят опит за HILL CLINIC и обрязване тип - високо и стегнато - преди 3 месеца се обрязах по собствено желание при доктор Георгиев от ХИЛ КЛИНИК. Поисках високо и стегнато, показах му снимки - прегледа ме и каза, че винаги го прави така и директно насрочи дата за операцията. Като дойде денят за операцията - той ги кара на конвейр и си казваш, че наистина е много добър и тн., припомних му за изисикването ми, но в крайна сметка ме направи частично, към ниско и отпуснато (главичката е на 1/3 покрита, а съм атлетично тяло 70кг, 21см пенис) и после като го питах за отговор - каза че уж не ставало да се направи високо и/или стегнато - затова сега ще трябва да ходя втори път за ремонт, но не при него. Може би преди е правил високо и стегнато, но вече просто претупва за пари, директно след 5 минути след операцията ти казват обличай се и си тръгвай - няма консултация, няма препоръки - нищо. Това място става само за лазерна епилация и изследвания.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 12.12.2020 17:19

  А защо ви е лазерно обрязване?
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Martinez | 11.12.2020 19:59

  Hondata здравей и аз това търся но за сега не намирам :(
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Hondata | 10.12.2020 22:12

  Някой знае ли къде във Варна се извършва лазерно обрязване
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Martinez | 07.12.2020 19:08

  Здравей zik:) и аз скоро ще ходя при Райков..няколко мои приятели са доволни от него и ми го препоръча и на мен..скоро трябва да отида на преглед а за обрязването събирам смелост още..
 • RE: Обрязване-въпроси
  от zik | 07.12.2020 14:02

  Здравейте, може ли да изкажете мнения за Райков, Варна, работи в темелков клиниката , благодаря ви предварително.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Kozmoz7 | 23.11.2020 12:05

  Аз се чудя на немската ти логика , въпреки ,че долавям недорасъл сърказъм ,не мога да си обясня какво не разбра ?! Ако прочетеш отново постовете надолу мисля ,ще ти стане ясно ,че ти е отговорено на въпроса. Пак ще ти го напиша ! Освен,че в предишните постове се коментираше ,че обрязва еднотипно и ти в последствие стопли,че не те кефи ,тук в България не съм видял да се предлага ! Начина е купуваш го и намираш човек които да извърши манипулацията !!! Освен на две на три от казаното и прочетено от теб тук в форума, има много клипове в интернет , и ти нали вече си с Немската висша логика венага Българина ... Ама действа в Германия , там нали всичко е на ниво и според мен пре достатъчно обрязния се извършват там ?! Или там ти е скъпо ?!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от kevin | 22.11.2020 14:32

  Живея в Германия. Това, което много обичам в българския характер, е неговото мълчалива готовност за взаимопомощ....:)))) Ползвай си го със здраве...!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Kozmoz7 | 21.11.2020 17:19

  Kevin , както казах при всеки е индивидуално , зависи колко кожа и колко ти е голяма тоягата, от там зависи и от еректирало и не еректирало състояние как ще изглежда.... този е уред е направен за улеснение и пост оперативен комфорт и затова споменах ,че обрязва еднотипно, което не ме притеснява, иначе да ,оставя малко набръчкан кожа , но пък като вдигна самолета е перфектен. ... Еми търсиш добър херург тогава и после се мятай в порно бизнеса ???? иначе от към изчерпателност има достатъчно информация в пространството , с която мисля си се запознал...
 • RE: Обрязване-въпроси
  от kevin | 21.11.2020 13:58

  Остава кожа, която се свлича при спаднало състояние. Аз търся друг вид... благодаря ти за ИЗЧЕРПАТЕЛНИЯ отговор
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Kozmoz7 | 19.11.2020 00:52

  Kevin , до колкото знам в България не се предлага като процедура.... освен ако не намериш някой който да ти я извърши... Може би аз съм първия или един от първите...
 • RE: Обрязване-въпроси
  от kevin | 18.11.2020 02:14

  Kozmoz, това със staplera e нова история. Добре е да се знае къде се прави. Ти не носиш грам отговорност. Доволен ли си..... да дам емайл, на който да пишеш? Благодаря
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Kozmoz7 | 17.11.2020 14:17

  Kevin , бях решил да НЕ споделям как и къде направих процедурата от много съображения. 1во при всеки обрязването е строго индивидуално съответно и "сложността " на процедурата . 2ро не искам аз да съм човек дал пример и в последствие да стане някакъв сакатлък с някои наплашен тинейджър , само защото се срамува да отиде на уролог. Като цена ми излезе не повече от 300 лева + консумативите.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от DanDan | 09.11.2020 13:25

  Не помня името на доктора от Варна. Тогава работеше в Св. Марина, а операцията я извърши в “Проф. Темелков”.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 09.11.2020 12:48

  Прочетох как се провежда , не къде. Както и да е - видеото показва процедурата.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 09.11.2020 12:41

  Link Ето - хората са показали . Много по-малко думи щеше да напишеш в тубата .
 • RE: Обрязване-въпроси
  от kevin | 09.11.2020 10:53

  Знае ли някой къде се провежда обрязване със stapler....? Блг
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 07.11.2020 21:22

  Спомени , къде във Варна, че потребител пита за Варна - да не ходи там...
 • RE: Обрязване-въпроси
  от DanDan | 07.11.2020 00:08

  За да е пълен разказа ми е редно да разкажа, че 9 години след обрязването (което между другото беше във Варна), единствен д-р Георгиев се съгласи и ми обясни подробно, че е възможно да се направи корекция, тъй като от едната страна ми беше оставена повечко кожа и се образуваше гънка, която ми създаваше дискомфорт. В рамките на един ден ме оперираха и се прибрах вкъщи без да лежа в клиниката. Тъй като имах затруднения с превръзката (на психологическо ниво), се разбрахме да ходя няколко пъти на място да я сменят. Доволен съм от д-р Георгиев, изпълнението и клиниката като цяло. Препоръчвам на всеки като избира доктор да изговори и да изясни всеки детайл и притеснение. На мен редица, уж реномирани, ми обясняваха, че корекция не е възможна, въпреки че имаше толеранс, но явно не им се занимаваше или не умеят. Хубаво, че един спомена да търся лазер, та така попаднах в Хил Клиник.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от DanDan | 06.11.2020 23:41

  Да споделя личен опит и аз. При мен не беше силно изразена фимоза, дори в началото при първия преглед (2009 г.) доктора ми каза, че нищо ми няма. Стигнахме до консенсус, че гемчето е късо и го отстраниха с пълна упойка и една нощ в болница. След възстановяването, забелванено беше по-лесно, но при ерекция ме стягаше. Консултирах се с друг лекар, който постави диагноза “тесен фиброзен пръстен”. Изписа ми кортикостероиден крем, но нямаше ефект с него, затова ми предложи обрязване, с което се съгласих. Беше с местна упойка и също една нощ в болница. Тук искам да уточня, че не ми беше казал за редовни упражнения за разтягане, докато се мажех с кортикостероидите. Има твърдение, че е ефективно, но от редица медицински лица знам, че кортикостероидния ефект (за каквото и да е), принципно е временен, затова при ясно изразена фимоза не мисля, че това е решение, но винаги може да се опита. Не вярвайте на твърдения, че ставал безчувствен и т.н., “на сухо” не стават нещата, но това е така принципно
 • RE: Обрязване-въпроси
  от kevin | 04.11.2020 18:33

  Kozmoz, привет. Блг, че си писал в темата. Трябва да се обрежсъ и от доста време гледам това със Stapler. Къде в направи операцията и колко ти струваше. Доколкото видях в нета, резът е един пръст зад главичката или?
 • RE: Обрязване-въпроси
  от Martinez | 04.11.2020 13:29

  Здравейте :) Скоро ще трябва да се обрежа и съм много изплашен...в ерекция немисе забелваше до преди време и сега почнах редовно да забелвам в спаднало и и в ерекция и почна сам да се забелва за сега малко преди половината...
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 04.11.2020 08:35

  Няма от какво да се притесняваш . Проста процедура е , която дори не изисква пълна упойка и болничен престой. Друг е въпроса, че някои са с пълна упойка и лежат по 3 дни , но там е друга история 0 пътеки и т.н. По това , което описваш - освен обрязване , друго няма да ти помогне. При пластика и частично рецидивите са изключително чести .Успех!
 • RE: Обрязване-въпроси
  от PlamenSvilen | 04.11.2020 01:21

  Много благодаря! С фимоза съм и не мога да заголя главичката до край и вече изпитвам много силна болка. Ще се консултирам с доктора, кое е най-добре. Добре, че е форума, защото съм притестен от процедурата, но явно често се налага и при възрастни (на 23 години съм) :(
 • RE: Обрязване-въпроси
  от ГеоргиАлекс | 03.11.2020 08:09

  Ако е необходимо - да . Ако не е - не . Можеш да изискаш това, което желаеш.
 • RE: Обрязване-въпроси
  от PlamenSvilen | 03.11.2020 07:02

  Здравей, много благодаря за отговора. Значи съм се насочил правилно. :) Имам само едно питане: при обрязването премахва ли и гемчето?

Напиши отговор
1179 намерени, страница 1 от общо 24