Акне, Екземи, кожни проблеми | Упорито акне

Напиши отговор
 • RE: Упорито акне
  от Stilyana | 08.04.2021 14:07

  Акнето е нещо, което за да се премахне изисква вътрешно прочистване на организма, или ако това не помогне, то да се разбере първопричината или защо се влошава. При мен кожата става много зле естествено след прием на сладко, млечни и тестени, а доста често и уж само здравословни храни, но зле комбинирани много влошават състояние и се появява ужасен сърбеж. Пия алое вера и сега ми препоръчаха след всичките години изпробвани неща да се обърна към по специализирани продукти- Акнелан на мезоестетик. Приятелка посещава салон в бургас и кожата и изглежда чудесно, та сега обмислям варианта да пробвам с няколко процедури.
 • RE: Упорито акне
  от Георги Христов | 24.12.2019 10:44

  а бе пийте сао палмето там е истината драстично намалява омазняването на кожата което означава че работи и блокира дхт-то от личен опит го казвам
 • RE: Упорито акне
  от Cvetan Petkov | 11.03.2019 00:48

  Прочети за isotretinoin. Има изключително ефективни хапчета (но малко опасни), има и мехлем. Мисля, че в БГ не се поддържат на практика, но при южните съседи ги има. Като цяло обаче... с годините ще свикнеш.
 • RE: Упорито акне
  от boudun | 29.11.2018 18:34

  продължението... След всичко това започвам вече да търся корена на проблема , защото явно така лекувам само симптомите.Намерих информация в интернет ,че акне предизвиквало прекалено високото ниво на ДХТ (дихидротестостерон).Та се зачудих, дали ако не блокирам тестостерона да се превръща в ДХТ , няма да ми изчезне акнето. Тогава открих информация и за билката Сао Палмето, коята не позволява да се осъществи това превръщане. И се чудя дали тази билка би ми помогнала в борбата с моя проблем.Ако може да ми дадете някакви мнения по въпроса , че леко започвам да се отчайвам .. Ще съм изключително благодарен на всеки един ваш съвет. Поздрави!
 • Упорито акне
  от boudun | 29.11.2018 18:32

  Здравейте! Аз съм момче на 17 години и от приблизително 5 години страдам от упорито акне. Използвал съм редица продукти включващи външно и вътрешно лечение , но все още нищо не е дало желаните от мен резултати. Посетил съм 3 различни дерматолози. Всички кремове които ми изписваха даваха само временно подобрение и после пак нещата се влошаваха. За вътрешно лечение съм пил антибиотик, витамини , пробиотик. Вкъщи също съм пробвал още какво ли не- маски с мед, зелен чай, лимони, краставици и т.н. ???? . До момента ползвах Epiduo Gel ,който е с бензоил пероксид и адапален. Той обаче ми изсуши прекалено много кожата и започна да ми се лющи,болеше и ми беше много опъната. Спрях го и след около 3-4 дни само хидратция кожата ми се повъзтанови. Сега се чудя дали да започна отнова да го ползвам????. За хидратция използвам един крем на Mixa. понеже има лимит за символите , ще пусна останалите ми въпроси като нова тема.

Напиши отговор