Новини и събития | Въпрос за обученията които предлага д-р Чавдар Нинов в Клиника Нинов, София

Напиши отговор
 • Re: Въпрос за обученията които предлага д-р Чавдар Нинов в Клиника Нинов, София
  от veselin | 05.07.2017 22:52

  НЕ СЕ учудвам на на такива глупави и наивни хора,граничещи със лудост да повярват ,да придобият нещо от човек ,...без да са го попитали кой му е бил учителят,да му предлагат пари ,за някакво си фикс обучение ,..без да са го видели какво умее.........някой от вас знае ли ,какво е акупунтурата ,и колко вида игли трябва да има!?..........най добре е да се запишете в лятната библиотека ,те отдавно са я отворили ,и пари не искат ,за да наблягате на книжките!....веско :lol:
 • Re: Въпрос за обученията които предлага д-р Чавдар Нинов в Клиника Нинов, София
  от colony | 05.07.2017 01:13

  Здравейте. Аз съм посещавал курс при въпросния доктор. Едни мои приатели също. Никой от нас не остана доволен. Причините... нашата група я мотаха 4 дни за почти няма нищо. Трябваше да слушаме в продължение на 3 дни кога, как и кой доктора е лекувал преди време, някакви известни хора прочути т.н. Курса на обучение се води паралелно с лечение на пациенти, но не се обеснява какво се прави. Сега ще гледате ни се повтаряше, няма да пипате. "Пипането следващия път". Аз карах курса за акупунктура, бодяхме кушетката на третия ден и последния ден 4-ти между нас си. Ден 1-ви и 2-ри си минаха ей така. Участниците не получават ръководство. Щяло да има по нататък. Всички знаем какво се случва при подобни ситуации като се каже ЩЕ. Преподаването беше хаотично и някакси така че нещата да не ни станат ясни. така и не разбрахме от къде можем да си закупим игли и уреда за стимулация.упътване за това как се използва уреда също нямаше."Сега ще гледайте" ни се казваше. в обявата за курса пишеше също, че ще се преподават техники за лечение при някои чести ортопедични заболявания, ами остана си така в обявата написано. Непрекъснато ни се повтаряше "уникална е тая техника". Ами уникални бяха парите които дадохме на вятъра. обаче си имаме хубаво изказване за подобни случаи за 800лв. толкова, 4 дни разходка. поради тези причини не бих ви насочил към курса при д-р Чавдар Нинов в Клиника Нинов.
 • Въпрос за обученията които предлага д-р Чавдар Нинов в Клиника Нинов, София
  от LILIA | 02.07.2017 12:47

  Здравейте. Някой да има отзиви от предлаганите обучения. Имам интерес към всичките, обаче са много скъпи. Струва ли си толкова пари да се дават? Благодаря предварително

Напиши отговор