Любопитни факти и общи приказки | Уеб сайт за диети и здраве

Напиши отговор
 • RE: Уеб сайт за диети и здраве
  от SuziK | 27.10.2018 09:11

  Ако ще ползваш стар домейн е добре да провериш какви линкове има към него, ако има такива. Ако няма добри линкове няма смисъл за ползваш стар домейн. А фирма за SEO е лесно да намериш, все пак ако са добри в позиционирането ще са преди конкуренцията за важните ключови думи.
 • Re: Уеб сайт за диети и здраве
  от veselin | 18.08.2018 02:28

  Грешката ти е голяма,...ама покъсно ще я разбереш,!...и защо трябва да си отварям устата въобще...Сайт може да си направиш и за 5 лева.. :lol:
 • Уеб сайт за диети и здраве
  от zirgs | 17.08.2018 16:04

  Здравейте! С мои роднини сме решили да създадем сайт за диети и здраве и да вложим в него. Целта ни е да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Успяхме да открием хора, които ще ни помагат за някои неща. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват: 1. Кой вариант е по-добър - да купим нов домейн или стар. Разгледах доста и все повече хора ме убеждават да закупя такъв с история, защото по-лесно ще може да се позиционира в търсачките. Ако е така, от къде мога да купя и каква ще е неговата цена? 2. Трябва ни линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да има ефект. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира. 3. Някъде четох и за така наречените спомагателни блогове. Актуално ли е все още това, защото видях, че всички имат различно мнение по този казус. Аз лично бих тествал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.

Напиши отговор