Любопитни факти и общи приказки | Въпрос във връзка с ясновидство по скайп

Напиши отговор
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Penka Petrova | 12.04.2018 11:45

  Със сигурност има хора, които имат свръхестествени сили, но те не са комерсиализирани. Правят това нещо, защото имат желание да помагат, а не да изнудват хората за пари…
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от optimeon | 21.02.2018 21:16

  Аз като цяло не вярвам в ясновидството
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от shashmagiul | 10.08.2016 19:40

  :P Не е компютърна зависимост... обичам да пиша. Бих си отворила тема "Пътеписите на Шашмагюл и Фантагиро". :lol: Господине, кои три вида любов имате предвид? Защото аз бих могла да изброя повече от три вида. :lol: Честно да ви кажа, все тая ми е в момента... бих искала да се впиша, не в моята си тема, за да оставя чадата да се саморекламират на спокойствие, казвайки, че... откарах една почивка на бурното ни море, в което успях да потопя само крачета, без да се изкъпя подобаващо за по няколко часа няколко дни по ред, но... въпреки всичко нямаше и следа от депресия, докато кибичех блаженно на морския бряг и вдъхвах аромата на водорасли, сол, риба и още нещо неуловимо, но предполагащо летящо мечтателни мисли... На няколко пъти се гласях да иронизирам факта, че от край време изнудвам мъжа ми да си пусне коса, а не брада, чиято молба още не е изпълнена, което ме навежда на мисълта, че не му дреме особено за какво мечтая, та... слушах една песен мисля за рокли, токчета и мъже, откакто срещнах твоето лице мисля само за теб, теб, теЕееб мисля.. аАаАааАААААА долу - горе толкова бяха А-тата. :P И текстът щеше да звучи... ти си мойто изключение аАаАаАа и приключение пак атата се повтарят Не вярвах, че ще доживея този миг... търся оплешивяващ мушмурок, и да стаявам вик и други. Идеята е там, че така и не можах да се докопам до Вн, че да доразбия някой и друг ореол. Един поглед и съм изтрезняла, то иначе това писане, въобще мисълта, че ми се пише понякога не се траят, но.... щом има желание, има и нужда. Чада мои... :P не вярвам на някой да му се замре, ако ме чете. По - скоро обратното. Трябва да има увеличено желание за живот.
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от veselin | 07.08.2016 00:28

  еми то ,и трите вида манджи ако бяха правилно сготвени за вашият господин ,любовта в леглото щеше да бъде на квадрат......ама моята правилна полярност идва ,само със заешка яхния със балучки!
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от shashmagiul | 06.08.2016 18:42

  Oтговор "Nelogi4na": [quote="fantagiro"] Затова не е хубаво да си врачува човек, понеже ако врачката каже нещо лошо, човек подсъзнателно вярвайки, ще гледа така да си устрои живота, че това да се случи. Тоест... сама ще си го опропастяваш, без да се усетиш, че го правиш несъзнателно, а не се случва нещо свръхестествено.
  Тоест, аз съм накарала въпросния човек да се разболее и да умре за да го намеря след като умре? Демек "Айде пуквай по - бързо че те търся". Нищо по - глупаво не бях чела в скоро време.[/quote] На мен не ми е ясно как ще търсиш 15 години сериозно човек, без да го намериш толкова време... :-D Доколкото д-р Цончев.... Казва се така като не налучкаш.. Такива снахи ше имаш, че ше ги чувстваш като дъщери! :-D Само на едната съквартирантка не можах да й позная.... Хаха, тя носеше на бъзик....любовта й била в леглото по диагонал!:-D :-D
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от shashmagiul | 06.08.2016 17:20

  Ти като ти гледа на кафе тази,веднага ли почна да го търсиш,Нелогична,на всяка цена? И сега,какво,2 сина ли? Добре де, поне едното не е ли момиче,бе,докторе?! :-D
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Nelogi4na | 03.08.2016 19:42

  Oтговор "fantagiro": Затова не е хубаво да си врачува човек, понеже ако врачката каже нещо лошо, човек подсъзнателно вярвайки, ще гледа така да си устрои живота, че това да се случи. Тоест... сама ще си го опропастяваш, без да се усетиш, че го правиш несъзнателно, а не се случва нещо свръхестествено.
  Тоест, аз съм накарала въпросния човек да се разболее и да умре за да го намеря след като умре? Демек "Айде пуквай по - бързо че те търся". Нищо по - глупаво не бях чела в скоро време.
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Доц. д-р Цончев, дм | 03.08.2016 19:24

  Нищо не си познала.... :lol:
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от shashmagiul | 03.08.2016 10:51

  :P Д-р Цончев, имате възможността да дойдете да ви гледам на кафе... Или на дупе. :P На шега или сериозно по овалността на мъжа като че ли като че ли мога да позная какви деца ще има. Значи... аз д-р Цончев го виждам с две щерки. Която е наследила породистия косъм... ще има момчета, а която в по - малка степен - момичета. Гледам си своите деца и се успокоявам, че поне внуците ми сякаш ще са и на двете момчета, та няма да се тръшкат толкова да се чудят как да опазят великата девственост, олицетворение на жената вчера, днес и утре. И Димо Станчев ми се струва, че е в същото положение. Кажете ако съм объркала. :P Доколкото ясновидството... Нелогична, аз съм забелязала, че сама съм се стремяла врачуването да излезе вярно. В миналото с една приятелка си играхме да викаме духове, та ми беше излязло, че ще се омъжа за мъж с моята буква на името.... и години наред го търсих. Накрая си го намерих, такъв си го намерих, че се чудя в коя стена да си бия главата.... :P Затова не е хубаво да си врачува човек, понеже ако врачката каже нещо лошо, човек подсъзнателно вярвайки, ще гледа така да си устрои живота, че това да се случи. Тоест... сама ще си го опропастяваш, без да се усетиш, че го правиш несъзнателно, а не се случва нещо свръхестествено.
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Явора | 01.08.2016 17:58

  Подлъгах се по последното мнение, сега видях че темата и въпроса на автора е от преди 3-4 години......
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Явора | 01.08.2016 17:50

  dehristova, Най-вероятно проблемите ти имат решение без ясновидство, в зависимост от естеството с помоща на психотерапевти, лекари или ти сама да си помогнеш. Аз преди незнам колко години станаха съм изпитвала няколко феномена относно медицинска диагностика. И уверено заявявам - никой нищо не може! И то при условие че заявката им за извършвана услуга е точно мед. диагностика, тук не могат да излязат с каквито и да е заучени психо трикове....или го могат или не. Всичките така наречени феномени бяха изследвани за уменията си някои и от хора на науката, с авторитет и име в "областта", дори и описани в книги те и невижданите им способности, с интервюта по телевизи. Дори и да има някой можещ в което аз лично се съмнявам, малко вероятно е да се попадне точно на него. Защо съм ги потърсила. Съжалявам докторе, мнението ми си остава същото......нещата продължават да са доста зле като цяло и като отношение и като ефективност, без значение платена или по здравна каса мед. услуга. Добре че последните години изобщо не съм се срещала с лекар....
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от мирослав иванов | 29.07.2016 15:48

  Възможно е някои хора наистина да получават прозрения.Обаче нещо със заплащането не ми е ясно.Аз лично не бих се доверил на страничен човек, че ще ми вещае.Ако толкова искате-по централните софийските улици обикалят ромки с думите:Дай,како,да ти гледам!" Не се залгвайте,хора!!!
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Zabche | 29.01.2015 10:21

  Хора! Вие сериозно ли? :lol: Божееее и по скайп. Кой компютърно грамотен човек ще се върже...
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Доц. д-р Цончев, дм | 23.01.2015 13:46

  Никой не отрича /аз поне/, че има феномени, които са доста интересни. Въпросът е, че доста хора злоупотребяват.
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Nelogi4na | 21.01.2015 08:19

  Не мисля че всичко трябва да се отхвърля с лека ръка. Да, тези които гадаят по скайпове и соц. мрежи наистина 99.99% не стават за нищо и само гледат как да измъкнат пари. Но пък познавах една жена, беше ми комшийка и много добра приятелка, гледаше на карти Таро и кафе. Такива предсказания и неща ми е казвала, които във времето се сбъднаха и продължават да се сбъдват, че направо се изумявам. Например тя знаеше за голямата ми любов, някога щяхме да се женим но се разделихме, и почти 15 години го търсех за да му поискам прошка. Питах я кога ще го видя и дали ще ми прости, и тя ми каза "Не ви е дадено да се видите. Ще го намериш след 4 години, но ще е твърде късно, той вече ще е починал". И наистина, след 4 години случайно открих къде се намира - беше починал и погребан в родния си град, само 2 месеца преди да разбера. Тази жена предрече дори собствената си смърт, с приблизителна точност и то години преди да умре - позна годината, позна и че ще е през пролетта /почина през април/. Пък и няма човек в България който да не знае коя е Ванга все пак. Неее, много съм далеч от мисълта да сравнявам шарлатанките с нея, просто исках да кажа че все пак съществуват и такива. Но въпреки че съм познавала жена която наистина можеше да гадае, не вярвам на тези които гадаят по скайпове, и искат куп пари за това. Ако човек има дарба да го прави, най - малкото не го гони цифроманията, ами оставяш пари колкото ти си решиш.
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Доц. д-р Цончев, дм | 29.12.2014 17:28

  Лошото е, че понякога хората си спират лечението и се водят по такива акъли доста често... После ходи се оправяй...
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от viakimova | 26.12.2014 14:33

  Имааа, има ги всякакви. Дай 30 лв и аз ще ти кажа същото :mrgreen:
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Flora Koleva | 19.12.2014 11:29

  Как може да има хора, които да се връзват, че и да си плащат за такива неща:)
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Mladen Milenov | 17.12.2014 11:05

  Те вече гадаят по социалните мрежи. Щом има хора, които се връзват, ще има и такива .. ясновидци :)
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Доц. д-р Цончев, дм | 05.03.2013 14:21

  Все пак е прогрес, стоплили са от къде се пуска РС-то.... за толкоз години...
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от ivan | 05.03.2013 13:24

  Скоро може да почнат да гадаят и по социалните мрежи. Ясновидците са в крак с новите технологии. :lol:
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Доц. д-р Цончев, дм | 31.01.2013 19:41

  Че и по Скайп ли се появиха......
 • Re: Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от jerrymaguire | 30.01.2013 23:40

  Доста е наивно да вярвате на ясновидци, камо ли на подобен вид такива!
 • Въпрос във връзка с ясновидство по скайп
  от Десислава Христова | 30.01.2013 21:18

  Здравейте, Някой ползвал ли е ясновидските услуги по следната обява и може ли да ми даде повече информация дали е доволен: Link Благодаря ви предварително.

Напиши отговор