Любопитни факти и общи приказки | България се стопява!!!

Напиши отговор
 • Re: България се стопява!!!
  от kaa1 | 28.09.2009 19:47

  половината държава избяга!откъде ще дойде тая раждаемост,която търсите!колко от заминалите ще се върне?България не се стопява,тя изчезва бавно!жалко и тъжно!
 • Re: България се стопява!!!
  от .Vasilena. | 08.09.2009 04:46

  Днес 07.09.2009 за пореден път потвърдиха този факт по централната емисия новини. В последните две години раждаемостта се е увеличила малко, но тенденцията за намаляване на населението живеещо в България се запазва с около 33 хиляди българи на година.
 • Re: България се стопява!!! България изчезва!!!
  от .Vasilena. | 05.09.2009 20:53

  За да може да си позволи един човек дете не означава че трябва да е супер богат. Разбира се не става и със заплата от 300 лв. Всекин човек който е на 25-30 години и е материално затруднен е на достатъчно подходяща възраст за да работи върху себе си да се развива за да може за в бъдеще да претендира за по високо платена работа.Сравнително високоплатената работа не пада ей така от небето. Съответния човек трябва да има необходимите качества за да го одобрят Или за да не трябва да го одобряват трябва да има необходимите предприемачески качества за да предприеме някакъв собствен начин за изкарване на пари. Повечето ще се оправдаят с държавата и ще имат някакво право. Но ще имат право да се оправдават с държавата единствено и само ако те са направили всичко възможно зависещо от тях.
 • Re: България се стопява!!!
  от Джоана | 05.09.2009 12:45

  А какъв е призива към хора в репродуктивна възраст , които финансово не могат да си позволят дете? Аз познавам много хора между 25-30 години , които поради материално затруднение отлагат , дори не желаят да имат деца. Една голяма част от българското общество е принудена да живее на ръба на мизерията и ако ние страдаме как може да си позволим да създаваме невинни деца , които да поставяме в лишение? И точно тази част от обществото е обречена на изчезване , работниците , "пчеличките" , които се създават от тези "средно статистически семейства". След време малкото останали българи ще внасят работници от Китай и Африка.
 • България се стопява!!!
  от .Vasilena. | 05.09.2009 00:38

  Със всяка изминала година България се стопява с по един град от около 30-40 хиляди души. Прогнозите за бъдещето са трагични!!! По принцип като основен фактор за ниската раждаемост се изнасят бедността и ниските доходи. Но аз не мисля че това е единствения фактор. Мога да изброя най-малко 6-7 популярни личности, които са добре финансово и нямат деца или имат само едно дете и са над 35 години. Мога да изброя и още толкова българи над 35 години мои познати, които са добре финансово и също нямат деца. Трябва да се направи нещо в тая държава по въпроса СПЕШНО. Аз лично не знам какво. Има ли в България изобщо някакви държавни структури които разсъждават по тия въпроси??? Не трябва да изчезва държавата ни - ПРАВЕТЕ ДЕЦА!! Разбира се не става въпрос за безразборно правене на деца по 10 в семейство, става въпрос за две деца в семейство в краен случай може и едно. А ако са три добре дошло. Призивът е към хора които нямат репродуктивни проблеми и могат да си позволят дете финансово.

Напиши отговор