В момента е 06.12.2021 13:53
Търся лекар | Коремен хирург -Варна

Напиши отговор
 • RE: Коремен хирург -Варна
  от ProvideR | 21.10.2021 07:29

  Може ли да ми дадете телефон на д-р Бобев от Варна? Също така, може ли да споделите мнението си от лазерната операция на ингвинална херния? Пак ли е с упойка, боли ли, има ли разрез на корема, следоперативно има ли сериозни болки?
 • Re: Коремен хирург -Варна
  от Dideee | 20.03.2018 03:40

  Моля да ме препоръчвате хирург във Варна за ингвинална херния след една не успешна операция с възпаление .. СПЕШНО Е !!! Или пък мнения за доц. Щерю Щерев
 • Re: Коремен хирург -Варна
  от krasimir raichew | 23.10.2015 19:11

  Здравейте имах болки ниско в ляво долу в коремната област.Препоръчаха ми Доктор Росица Янева.След преглед при нея ми бе казано че имам херния която е минимална и трябва да се оперира.След месец се оперирах но болите си останаха.След три месеца я посетих защото болките си бяха същите и отговора беше че ще отшумят. Седем месеца по късно отидох при доктор Николаев също коремен хирург който каза че нямам херния.След една година отново отидох при доктор Янева отговора беше че херния нямам но може да е нещо от стомаха и ми препоръча Доктор Влаева гастроентеролог .Постъпих в болницата Еврохоспитал виница пегледоха ми дебелото черво и ми казаха че всичко ми е наред даже в епикризата пише че ме изписват с подобрение. Е да ама не казах на Влаева и тя ме прати на скенер. Резултатът от скенера е 15мм камък в десен бъбрек.Измина година и половина от операцията болките понякога са непоносими другият месец имам час за литотрипсия за разбиване на камъка.Извода е не правете като мен не се доверявайте на един лекар търсете второ мнение защото както ми каза лекарят от скенера те хирурзите си търсят работа.
 • Re: Коремен хирург -Варна
  от петя | 07.12.2014 15:07

  Здравейте, ще препоръчам специалист д-р Бобев от втора коремна хирургия в Окръжна болница.Млад, кадърен доктор, който не се обеснява надълго и на широко, но е страхотен. Отношението на персонала с изкл. на докторите, е меко казано студено, няма кой да отвори врата като звъните на звънеца, но постоянно някой влиза и излиза и можете да се вмъкнете. С пожелания да не ви се налага да ходите при хирург:)
 • Re: Коремен хирург -Варна
  от Zack de la Rocha | 27.10.2014 13:20

  Държа и аз да добавя впечатленията си от "д-р" Господинов от Окръжна. Не случайно доктор е в кавички. Баща ми почина под неговите "грижи" на скоро. Съседа му по легло също... Това в рамките на една седмица, едва ли са само те. За съжаление всичко, което каза по-горе melisadobrewa е напълно вярно. Никой не ти дава никаква информация, а когато все пак успееш да му зададеш въпрос те поглежда като скот, с презрение и излайва скандалджийски в отговор. Всеки ден стояхме пред отделението с часове (буквално), за да получим каквато и да е информация. Звъним по няколко пъти на звънеца, никой не отваря... (и не само ние бяхме така). Мислим си "доктора" е много зает... После, когато някоя сестра или санитарка най-накрая се смили да ни пусне го намирам "доктора" да си рови в grabo, а в същото време баща ми лежи с ускорен пулс, невъзможно високо кръвно и едвам диша! А иначе е под "интензивно наблюдение". Донесохме си и термометър и апарат за кръвно, за да може поне когато сме на свиждане да следим показателите и да сигнализираме на някого. Не, че имаше голяма полза... за съжаление. А аз вярвах на лекарите... вярвах, че знаят какво правят, пък дори да са по-"ръбати" по характер. Вече не! При кръвно над 240, при толкова висок пулс и при всички останали симптоми така и не извика специалист кардиолог за консулт. Защо е велик! А те другите са виновни, и пациентите са виновни... как са такива тъпаци, че са попаднали в това положение. Мърляч! Всичко се връща и съд има за всеки! Накратко избягвайте първа коремна хирургия на окръжна болница и "доктор" Господинов.
 • Re: Коремен хирург -Варна
  от Melisa | 28.06.2014 14:25

  Искам да изкажа мнение относно др.Господинов в Окръжна болница. Това е най арогантния доктор,който можете да срещнете някога. Държи се с пациентите си като с животни,пълен непукист и много надут. Не дава никакви обяснения за нищо,едва ли не трябва да му се молиш,за да разбереш нещо. Направили го началник на отделение и се мисли за голямата работа. А той даже и не оперира.Сигурно за да го накараш да оперира човек,трябва да му се заплати някоя по сериозна сума,за да се реши да направи нещо. Да не дава господ да попаднеш в неговото отделение,че там освен да се почувстваш по зле от отношението на целия им персонал и незаинтерисованост към пациентите си,друго не виждам какво може да се случи. И ми прави впечатление от другите хора,които ходят на свиждане и коментират помежду си,че мненията на всички е едно и също!
 • Re: Коремен хирург -Варна
  от andrew | 23.07.2012 13:52

  др. Янева е един голям мошеник. не мога да изразя колко много съм разочарована от тази така наречена докторка.ако имате възможност не ходете при нея. не стига че ще ви вземе паричките а на всичкото отгоре ще ви и излъже .това което се случи е с майка ми.имаше херния. "Докторката" си взе платното което трябваше да бъде поставено в корема на майка ми (за между другото да кажа, че струваше 250лв). след което се оказва че тя не го е сложила а просто е зашила майка ми . наложи се да оперират майка ми след 3 месеца пак от същото нещо . ТОВА НЕ СА ДОКТОРИ А ЧУДОВИЩА! :(
 • Re: Коремен хирург -Варна
  от gerri_82 | 12.01.2009 21:24

  Препорачвам ти д-р Янева във Военна болница, отличен хирург
 • Re: Коремен хирург -Варна
  от vanya | 07.01.2009 20:47

  D-r Yalymov - 2-ra hirurgia na okrujna bolnica
 • Re: Коремен хирург -Варна
  от raliradeva | 24.08.2008 16:48

  Др.Господинов-окръжна болница-Варна-коремна хирургия
 • Коремен хирург -Варна
  от Коев | 07.08.2008 12:16

  Насочете ме към добър коремен хирург във Варна за операция на дебелото черво.

Напиши отговор