Сутрешната гимнастика представлява комплекс от упражнения със собствено тегло, които са познати на „старото поколение” и най-вече от училище, а след това и от казармата. 
 
Представям ви комплекс от упражнения, които е хубаво да правите всеки ден с цел подобряване на общото здравословно състояние, увеличавайки тонуса на мускулите и изразходвайки повече калории. 
NEWS_MORE_BOX
 
 

Изпълнение на комплекс от упражнения „Сутрешна гимнастика”

Комлексът от упражнения в „Сутрешната гимнастика” включва базови упражнения с цел разгряване на тялото и подготвяне на мускулатурата за предстощите силови упражнения – в случая лицеви опори и клякане(с лицевите опори и клякането ще натоварим доста добре и горната и долната част на тялото). Благодарение на този комплекс упражнения в комбинация с правилно хранене ще се почувставете много по-жизнени и позитивно настроени към живота. Започнете още от утре сутрин в 7.30 часа най-късно. Може да я правите, както в двора, парка, градинката, така и вкъщи, а защо не и в офиса.
 
Изпълнявайте упражненията всеки работен ден. Събота и неделя може да починете или да разнообразите с посещение във фитнес залата. 1147