Едно от най-важните неща, от които се нуждае всеки човек, за да постигне успех, е увереност. За съжаление, често изпитваме проблеми в намирането на достатъчно увереност, поради различни причини. Една от най-неприятните е прекомерното изпотяване.

Има ли решение за този проблем?

 


Проблемът хиперхидроза и какво казват специалистите

Прекомерното изпотяване под мишниците, наричано още хиперхидроза, е на границата между заболяване и тежък дискомфорт. Този проблем засяга почти поравно и мъже, и жени. От него страда около 5% от световното население, а у нас – над 350 хил. души.

Иновативно и трайно решение

Иновативната американска технология miraDry е единствената по рода си неинвазивна терапия на прекомерното изпотяване, която решава този проблем дълготрайно.


Процедурата с технология miraDry е одобрена от Агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA) на САЩ. Международната асоциация по въпросите на хиперхидрозата признава и препоръчва miraDry като лечение, което трайно решава проблема с прекомерното изпотяване на подмишниците. 


Високотехнологичният апарат miraDry помага за редуциране на обилното потене с около 80-90%, а резултатите са налице веднага след провеждане на една или две сесии. Допълнителен ефект е премахването на неприятната миризма и в повечето случаи намаляване на окосмяването. За провеждането на процедурата са необходими 60-75 минути и пациентът може да се върне веднага към всекидневните си задължения.

 

Дълготраен ефект и липса на компенсаторно потене

„Дефинитивното решаване на проблема е онова, с което ме спечели тази технология.“, коментира д-р Юлиан Йорданов, хирург в Първа градска болница и главен лекар в Clínica Liberty България.

 

Уредът miraDry използва електромагнитни вълни, които водят до деструкция на потните жлези, без да нараняват кожата, мускулната и мастната тъкан. Eлектромагнитната енергия прониква по прецизен начин през кожата, достигайки до мястото, където се намират потните жлези.

 

В човешкия организъм се съдържат от два до четири милиона потни жлези, като само два процента от тях са разположени в подмишниците. Премахването на тези два процента потни жлези не дава отражение върху способността на тялото да се охлажда и не води до негативни последствия за организма, нито до компенсаторно потене в други части на тялото.

 

Удобно място и обучен екип

Clínica Liberty България е първият и единствен център, специализиран в лечението на хиперхидроза с технологиите miraDry® и palmaDry®. Eкип от професионалисти е преминал през специализирано обучение и прилага успешно терапията вече година и половинa. Всеки, който страда от прекомерно изпотяване и иска да намери трайно и безопасно решение за този проблем, може да посети Clinica Liberty (гр.София, Студентски град, ул. “Проф.Кирил Попов”46, етаж 1) и запише час за процедура miraDry на тел. 070010666, или на сайта на клиниката на clinicaliberty.bg.

 

Запишете час до 28 февруари 2019 г. и вземете 10% отстъпка + подарък 30-минутен масаж на тяло.