Програмата е предназначена за хора, които търсят цялостен режим за отслабване и желаят бърз, но същевременно дълготраен резултат.

Изградена е на два съществени елемента: прием на хранителната добавка и спазване на здравословен хранителен режим, който се базира на комбинация от храни без да се изключват или забраняват определени групи.


Хранителната добавка
Клиничното изпитване на продукта показва категорична ефективност – отслабване само за 14 дни. 87% от жените постигат трайни резултати. Същевременно 90 % от участниците отчитат намаляване на апетита и желанието за похапване между храненията.

14 дни след прекратяване приема на Slim Data+ изследователският екип установява, че 90% от участниците са стабилизирали теглото си, като 67% продължават да отслабват.

Хранителната добавка е изцяло натурален продукт. Предлага се под формата на напитка и таблетки.

Напитката е с вкус на праскова и зелен чай. Съдържа екстракти от кола, мате и гуарана, които спомагат за изгаряне на мазнините, както и екстракти от зелен чай, ливадник и черешови дръжки със силен детоксикиращ ефект върху тялото.

Таблетките съдържат патентования екстракт от шафран Satiereal, който има силен засищащ ефект, повишава нивото на хормона на удоволствието и щастието серотонин и хром, който изключително ефективно потиска апетита.

Благодарение на добавката в комбинацията с лесния за спазване режим не се нарушава удоволствието от храненето или личния стил на живот.


Как се употребява добавката?
Сутрин се разтваря 10 мл от продукта-напитка в голяма чаша вода. Преди обед и вечеря се приема по една таблетка с чаша вода. Препоръчва се придържане към свободен хранителен режим, но базиран на добри хранителни комбинации. Не е необходимо да се изключват каквито и да било храни. Важното е храненето да е разнообразно.

Програмата се изпълнява в продължение на 14 дни. Допустимо е нейното повтаряне, но до 2 пъти последователно.


Опаковката съдържа напитка 140 мл и 28 таблетки. Цена: 46 лв.