Вследствие на климатичните промени, много силно изразено в последното десетилетие, се забелязва рязкото увеличение на миграцията на непознати за нашите географски ширини видове комари, мухи и други насекоми от Западна Африка. В разгара на лятото цикълът на тяхното развитие е най-активен и вероятността да бъдем ухапани или ужилени нараства многократно. Както знаем и от уроците по биология, насекомите са едни от най-големите преносители на болести и зарази, а това е един от най-важните рискове, от които една майка иска да предпази детето си в иначе спокойните летни разходки в парка или сред природата.

Осъзнавайки нуждата от тази необходима защита, ние, експертите от Бочко, разработихме серия от продукти, осигуряващи превенция, за да може времето навън да бъде истинско удоволствие за цялото семейство.

Лосион против ухапване от насекоми Бочко е биоциден продукт осигуряващ надеждна до 8 часова защита срещу комари, кърлежи и пясъчни мухи. При нанасяне не оставя следи по кожата и дрехите. Подходящ е за многократна употреба за бебета на възраст над 1 годинка.

Бебешкият защитен лосион Бочко притежава формула, която защитава срещу комари, кърлежи, оси, мухи и др. Натуралните съставки на продукта го правят подходящ дори и за най-малките. Съобразен е с физиологичния баланс на деликатната бебешка кожа, а лесното нанасяне, допълнително гарантира бърза подготовка преди планираната разходка. Не оставя следи върху кожата и дрехите на бебето.

И все пак, ако се случи!?

Препоръчваме ви да носите Гел след ухапване от насекоми Бочко, продукт с натурален характер, който благодарение на ефективната си формула бързо успокоява неприятния сърбеж. Гелът не съдържа алкохол, подходящ e за новородени и деца, a лекият охлаждащ ефект допълнително потиска неприятното усещане в първите минути след ухапването.
 

 


 

* Продуктите са подходящи за употреба и след нанасяне на слънцезащитен продукт Бочко.