Чувствителните зъби са един от най-често срещаните дентални проблеми, но голям брой от страдащите не правят конкретни стъпки за справяне с него.

 

Вместо това, много хора търсят различни начини, за да намалят дискомфорта от състоянието си, като например избягване на конкретни храни и напитки, пиене със сламка или прикриване на зъбите с език, за да ги предпазят. Някои от тези навици може да имат известен ефект върху болката, но е факт, че те могат да окажат съществено влияние и върху качеството на живот. 


 

През октомври Sensodyne провежда кампания за представяне на новия продукт на марката – Sensodyne Rapid Relief, който клинично доказано бързо и ефективно облекчава болката от чувствителните зъби само за 60 секунди

 

За да разберете дали имате чувствителни зъби и как да се справите с проблема, може да се присъедините към стотиците, които вече се включиха в специалния тест на Sensodyne.

 

Тази събота между 11 и 19 ч. гостите на Paradise Center могат да посетят щанда на марката, разположен на ниво 0 (до Централния вход откъм ул. Сребърна). Там ще ги очакват експертите на Sensodyne, които ще отправят сладоледено предизвикателството към всеки, който желае да изпробва чувствителността на зъбите си. Резултатът от теста ще може да се види в персонален фотоколаж, предоставен на място или онлайн.

 

NEWS_MORE_BOX

    

Кампанията  продължава и през следващите седмици в София със следния график:

  • Paradise Center – 14 октомври;
  • Sopharma Business Towers – 16 октомври;
  • Megapark – 20 октомври;
  • The Mall – 21 октомври;
  • Serdika Center Offices – 27 октомври;
  • Serdika Center – 28 октомври;

 

Още актуална информация за кампанията